Ilmoittautuminen

Syyskaudelle 2020 ilmoittautuminen alkaa perheliikunnan ryhmiin torstaina 6.8. kello 12:00

OHJEITA ILMOITTAUTUMISEEN

Perheliikunnan ryhmissä ilmoitetaan yksi lapsi ryhmän jäseneksi ja lisäksi aikuinen ilmoittautuu ryhmään "Perheliikunnan aikuiset" (valitse maksuvaihtoehto 0 €, jos käyt vain perheliikunnan ryhmässä tai 35 €, jos käyt lisäksi aikuisten jumpilla).

Jäsenmaksu on lapselta 8 € ja aikuiselta 10 € kalenterivuodessa. Kun lapsi ja aikuinen ilmoittautuvat ensimmäistä kertaa kalenterivuoden aikana, saa perheestä yksi lapsi ja yksi aikuinen jäsenmaksulaskut. Jäsenmaksu maksetaaan vain kerran vuoden aikana. Jäsenmaksulaskut tulee maksaa aina tilisiirtona.

Perheliikunnassa kausimaksun voi maksaa laskun lisäksi myös muilla maksutavoilla. Tuo tällöin setelit tai muut maksutositteet mukanasi tunneille. Näin saat itsellesi jumppakortin ja/tai tarran merkiksi maksetusta kausimaksusta.Näin ilmoittaudut:

Jos olet uusi käyttäjä, lue ensin ohjeet rekisteröitymiseen tästä

1. Kirjaudu tunnuksillasi osoitteessa https://go.hoika.net/. (Kirjoita laatikkoon seuraksi Tampereen Jumppatiimi TAJU ry)

2. Mene kohtaan "Omat tiedot" ja tarkista, että lapsesi on alikäyttäjänäsi. Jos ei, voit lisätä lapsen tiedot klikkaamalla sivun oikeassa reunassa olevan + henkilön kuvan kohtaa.

3. Mene kohtaan "Ilmoittautuminen".

4. Klikkaa omaa nimeäsi, jolloin saat alikäyttäjäsi näkyviin. Valitse sieltä alikäyttäjä, jonka haluat ilmoittaa jumppaan.

5. Valitse ryhmä, johon haluatte ilmoittautua.

6. Valitse oikea maksutapa (lasku vai liikuntasetelit tms.).

7. Klikkaa sivun alareunassa "Ilmoittaudu".

8. Tarkista, että laskun summa on oikea ja olet ilmoittautunut haluamaasi ryhmään. Tämän jälkeen klikkaa sivun alareunassa "Hyväksy".

9. Seuraavalla sivulla klikkaa sivun vasemmassa yläreunassa "Päätä ilmoittautuminen".

10. Nyt siirry uudestaan kohtaan "Ilmoittautuminen".

11. Ilmoita itsesi ryhmään "Perheliikunnan aikuiset".

12. Valitse oikea summa (pelkkä jäsenmaksu vai myös aikuisten jumpat sekä oikea maksutapa jumppamaksulle).

13. Klikkaa sivun alareunassa "ilmoittaudu".

14. Tarkista, että laskun summa on oikea ja olet ilmoittautunut haluamaasi ryhmään. Tämän jälkeen klikkaa sivun alareunassa "Hyväksy".

15. Seuraavalla sivulla klikkaa sivun yläreunassa "Päätä ilmoittautuminen".


MAKSAMINEN

Maksathan perheliikunnan ryhmän laskun ja aikuisen jäsenmaksun/aikuisten jumpat erikseen, laskuissa on eri viitteet. Mikäli maksat kausimaksusi liikuntaseteleillä tai muulla vastaavalla, niin ilmoittaudu silti ohjelman kautta. Maksutavaksi valitse haluamasi maksutapa, jolloin saat itsellesi 0 € laskun.


ILMOITTAUTUMISEN PERUMINEN

Ilmoittautumisen voi perua laskun eräpäivään mennessä. Jos perumista ei ole tehty Jäsentiedossa tai sähköpostitse osoitteeseen info@tampereenjumppatiimi.net, tulee lasku maksaa kokonaisuudessaan.