Gymnaestrada - liikunnan riemua!

Kesäkuussa Tampereelle kokoontui 11 000 voimistelijaa Suomesta ja maailmalta, kun kaupungissa järjestettiin Gymnaestrada-tapahtuma. Tamperelaiset voimisteluseurat olivat olleet mukana tapahtuman järjestelyissä jo pitkään ennen sitä, mm. suunnittelemassa ja toteuttamassa markkinointitempauksia. TAJUn Zumbaryhmä oli esimerkiksi esiintymässä jääkiekon MM-kisojen fan zonella, hauska kokemus sekin! 

Koko Gymnaestrada-porukkamme osallistui Kirkkaat vedet -kenttäohjelmaan, jota harjoiteltiin marraskuusta 2021 alkaen. Mukana oli monta voimistelun suurtapahtumien ensikertalaista, jotka yllättyivät iloisesti tapahtuman tarjoamasta liikunnan riemusta ja yhteishengestä - “jumppakuplaa” tuli kova ikävä tapahtuman jälkeen. Esiintyminen Ratinan stadionilla oli hienoa ja oli kiva, kun pääsimme esiintymään kenttäohjelman lisäksi myös tapahtuman avajaisissa ja yhteisessä finaalinumerossa.

Harjoituksia pidettiin marraskuusta 2021 alkaen.

Esiintymisen lisäksi Gymnaestradassa pääsi ihastelemaan muiden esityksiä stadionilla, kaupunkilavoilla, iltanäytöksissä ja kilpailuissa. Voimistelun kirjo pääsee hienosti esiin.

TAJUn Kirkkaat Vedet -esiintyjäjoukko

World Gymnaestrada Amsterdam 30.7. - 5.8.2023

Jos Tampereen Gymnaestrada jäi sinulta syystä tai toisesta väliin, ei hätää! Uusi mahdollisuus on nimittäin tarjolla, sillä kesällä 2023 järjestetään kansainvälinen World Gymnaestrada Amsterdamissa ja TAJUn porukka on lähdössä myös sinne! Mukavaan porukkaan mahtuu hyvin mukaan uusia voimistelijoita. Mitään erityistä voimistelutaustaa et tarvitse, riittää kun olet tottunut käymään ryhmäliikuntatunneilla ja liikkumaan musiikin tahtiin. Sitovat ilmoittautumiset Amsterdamin tapahtumaan tehdään joulukuussa.  Jumppalukkarissa on syksyn uutena tuntina Tanssillinen voimistelu Takahuhdin koululla torstaisin klo 17.30-18.30. Syysloman jälkeen eli to 27.10. tunnilla pääsee tutustumaan Kirkkaat vedet -ohjelmaan ja kyselemään Gymnaestradasta tunnin jälkeen.

Tervetuloa mukaan!

Gymnaestrada-terveisin Liisa Mustila, TAJUn Gymppi

Lue myös:

https://www.voimistelu.fi/blog/uutinen/gymnaestrada-tampere-oli-voimistelun-riemua-ystavia-ja-hyvaa-fiilista/ 

https://www.voimistelu.fi/blog/uutinen/yle-areena-vie-takaisin-gymnaestrada-tunnelmiin/ 
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
TAJUn tietopaketti Word Gymnaestradasta:
https://www.tampereenjumppatiimi.net/tapahtumat/world-gymnaestrada-amsterdam/

Valmiina avajaismarssiin Tampereella!
Kenttänäytöksen harjoittelua Ratinan Stadionilla
Gymnaestrada huipentui päätösjuhlaan Ratinan Stadionilla 12.6.2022.