Kuntoileva kauppias tukee liikuntaa yli seurarajojen

Tampereen Jumppatiimin ja K-Citymarket Turtolan yhteistyö on jatkunut jo kymmenen vuotta. Kauppias Marko Vainikainen on innokas kuntourheilija ja keksi idean seurayhteistyöstä jo ollessaan Pirkkalan K-Citymarketin kauppiaana. Turtolan kauppiaaksi ryhdyttyään 2009 hän jatkoi seurayhteistyötä laajasti eri seurojen kanssa.

TAJUn kanssa yhteistyötä tiivistetään entisestään ja idearikkaan Vainikaisen kanssa on helppo viritellä uusia ja erilaisia yhteistyön muotoja.

“Sydäntäni lähellä on lasten ja nuorten harrastusten tukeminen. Ja mikä tapa olisi sen helpompi kuin meidän tarjoama malli. Samalla kun asiakas höylää Plussa-kortillaan Plussa-pisteitä itselleen, ropisee tuki omaan seuraan”, kauppias Marko Vainikainen kertoo. Seura voi hankkia tuella esimerkiksi ohjaajille koulutusta, jumppavälineitä tai sen avulla pitää jumppatuntien hinnat maltillisina.

Yhteistyötä Tampereen Jumppatiimin kanssa Vainikainen pitää tärkeänä, sillä hänen mielestään jumpassa opittava kehonhallinta on kaiken liikunnan perusta.

”Keskivartalonhallinta on tärkeää monessa liikuntalajissa. Jumpan avulla lapset oppivat sen. On tärkeää, että lapsilla olisi mahdollisuus harrastaa monipuolisesti mahdollisimman moneen lajiin tutustuen. Haluamme olla tukemassa juuri tästä syystä.”

Marko Vainikainen on intohimoinen jalkapallon harrastaja, joka tätä nykyä juoksee pitkiä lenkkejä – 1500 kilometriä vuodessa.

“Venyttely kuuluu olennaisena osana ohjelmaani. Olen myös innokas kuntouimari. Kerran viikossa käyn uimassa Kalevassa, tai kesäisin pulahdan kotoa järveen.”

Aktiivisen kuntoilijan aamurutiineihin kuuluu myös kymmenen minuutin lihaskuntojumppa.

“Kun vaimo menee aamusuihkuun, minulla on aikaa tehdä aamujumppa”, Vainikainen paljastaa.

Vainikaisen vinkki vähemmän liikkuville kuntoilijoille on, että on parempi aloittaa ihan pienestä, josta sitten voi kasvattaa määrää.

“Mielestäni viisi vatsalihasta ja viisi punnerrusta on enemmän kuin ei yhtään. Kun sitten rutinoituu liikkumiseen voi määriä kasvattaa.”

Aktiivisen ja positiivisesti liikuntaan suhtautuvan Vainikaisen kanssa Tampereen Jumppatiimin on hyvä jatkaa yhteistyön kehittämistä. Seuraa ilmoitteluamme TAJUn ja K-Citymarket Turtolan yhteistyöstä ja rekisteröi oma Plussa-korttisi TAJUn kannattajaksi. Ohjeet Plussa-kortin rekisteröimiseen löytyvät TAJUn sivuilta.

TAJUn kannattajana Plussa-kortin haltija saa itselleen kaikki normaalit Plussa-asiakkaan edut, kuten tarjoukset ja Plussa-pisteet aivan niin kuin ennenkin.

Tekstin kirjoitti johtokunnan jäsen Mira