TAJUStipendi

TAJUstipendi on haettavissa alla olevalla sähköisellä lomakkeella 28.6.2024 alkaen. Hakemus syyskaudelle 2024 tulee tehdä ennen syyskauden alkua, torstaihin 22.8.2024 klo 12.00 mennessä. TAJUn syyskausi alkaa 26.8.2024.

Stipendiä (vapaaoppilaspaikkaa) on mahdollista hakea joko syyskaudeksi tai kerralla syys- ja kevätkaudeksi. Kahden peräkkäisen kauden stipendi mahdollista harrastuksen jatkuvuuden.

Hakija voi ilmoittautua myClubin kautta ryhmään jo ennen myönteistä stipendipäätöstä (paikan peruminen on mahdollista peruutusehtojen mukaisesti).

Myönnämme TAJUstipendin (vapaaoppilaspaikan) alle 18-vuotiaan lapsen tai nuoren harrastukseen:

  • lasten ja nuorten tai perheliikunnan tunteihin
  • nuorten jumppakorttiin aikuisten ryhmäliikuntatunneille

TAJUstipendi tarkoittaa hakijalle täyttä hyvitystä TAJUn kausimaksun osuudesta.

TAJUstipendin kriteerit:

  • Alle 18-vuoden ikä 
  • Stipendi voidaan myöntää taloudellisin ja sosiaalisin perustein (ilmenee vapaamuotoisessa hakemuksessa) tukemaan TAJUssa harrastamista

Hakemuksesta tulee selvitä:

  • Lapsen/lasten  ikä ja harrastusryhmä, johon tukea haetaan
  • Perheen taloustilanne sekä mahdollisia muita syitä, jonka vuoksi TAJUstipendiä / vapautusta/alennusta maksusta haetaan. 
  • Hakemuksessa mainittavia muita sosiaalisia syitä voivat olla esimerkiksi yksinäisyys, syrjäytymisvaara ja kaverien puute  
  • Lapsen mahdolliset muut harrastukset

Huomioithan: Stipendihakemuksen liitteiksi ei tarvitse liittää tai lähettää sähköpostilla palkkakuitteja, migrin tai seurakunnan diakoniatyön päätöstä tai toimeentulotukipäätöksiä.

TAJUstipendirahaston tukea voidaan myöntää:

  1.  samasta perheestä enintään kahdelle lapselle/kesä
  2. kulloinkin käytettävissä olevan TAJUstipendirahaston rahamäärän mukaisesti tai johtokunnan erillisen päätöksen mukaan. Jos perusteet täyttäviä hakemuksia ei tule riittävästi, voidaan paikka jättää myöntämättä.

Stipendit myönnetään ensisijaisesti syksyllä. Kevätkaudella voidaan myöntää stipendejä, jos niitä jää syksyltä yli.

Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksella, eikä hakijoiden tai paikan saaneiden nimiä julkaista. Hakemukset tietoineen poistetaan heti kuukauden kuluttua hakemusten käsittelyn jälkeen.

Hyväksyn hakemuksessa antamieni henkilötietojen tallennuksen Tampereen Jumpatiimin tietosuojaselosteen mukaisesti.