Vapaaehtoiseksi tai ohjaajaksi?

Vapaaehtoisena 

Ilman vapaaehtoisia seuratoimijoita seuramme ei voisi toimia. Seurassamme on monenlaisia mahdollisuuksia toimia vapaaehtoisena. Vapaaehtoisena pääset mukaan TAJUttomaan menoon! Seuratoimijoilla on omia tapahtumia ja virkistysiltoja sekä pääset vaikuttamaan seuran toimintaan. 

Vastuuvuorolaiset 
Vastuuvuorolaiset ovat mukana jumpilla auttamassa ohjaajia ja jumppaajia: otat vastaan maksuja, tarkistat jumppakortit ja opastat jumppaajia.

Talkoolaiset
Talkoolaiset ovat mukana järjestämässä TAJUn tapahtumia. Talkoolaisena voi toimia esimerkiksi lasten näytösten lipunmyyjänä, jumppatapahtuman kahvinkeittäjänä tai vaikka tapahtuman vastuuhenkilönä.

Tiimit
Seuramme toimintaa kehittämässä ovat tiimit. Tiimit ovat aikuisliikunnan tiimi Aili ja lastenliikunnan tiimi Lali. Tiimit suunnittelevat ja kehittävät toimintaa sekä järjestävät tapahtumia. Tiimit kokoontuvat noin neljä kertaa vuodessa.

Johtokunta

Seuran toimintaa johtaa johtokunta. Johtokuntalaiset toimivat oman vastuualueensa vastaavana. Johtokunnan jäsenet valitaan seuran syyskokouksessa 11.11.2022. 

Ohjaajana

TAJUssa voi toimia ohjaajana monenlaisissa ryhmissä lapsille, perheille, nuorille, aikuisille ja ikääntyville. Seuramme osallistuu ohjaajien kouluttamiseen, joten mukaan voi tulla myös uutena aloittavana ohjaajana. Ohjaajat saavat palkkion ohjauksista. Erityisesti sijaisille on aina tarvetta! 


Harjoittelijaksi? 

TAJUssa järjestetään yli 110 liikuntaryhmää viikottain. Liikunta-alan opiskelijana TAJUssa pääsee ohjaamaan monipuolisesti eri ikäisten ryhmiä. 
Markkinointialan opiskelijoille on tällä hetkellä myös tarvetta. Projektina voi olla esim. valokuvausta, videoiden kuvausta ja editointia.

Lisäksi otamme mielellämme TET-harjoittelijoita tai muita harjoittelijoita, jotka ovat kiinnostuneita liikunta-alasta tai järjestötoiminnasta. TAJUssa harjoittelija voi olla esimerkiksi mukana järjestämässä tapahtumia, tekemässä markkinointia tai kehittämässä materiaaleja. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä info@tampereenjumppatiimi.net, puh. 040 596 3488 tai jätä tietosi alla olevalla lomakkeella.

Olen kiinnostunut TAJUn toiminnasta