Vapaaehtoiseksi tai ohjaajaksi?

Vapaaehtoisena 

Ilman vapaaehtoisia seuratoimijoita seuramme ei voisi toimia. Seurassamme on monenlaisia mahdollisuuksia toimia vapaaehtoisena. Vapaaehtoisena pääset mukaan TAJUttomaan menoon! Seuratoimijoilla on omia tapahtumia ja virkistysiltoja sekä pääset vaikuttamaan seuran toimintaan. 

Vastuuvuorolaiset 

Vastuuvuorolaiset ovat mukana jumpilla palvelemassa jumppaajia: otat vastaan maksuja, tarkistat jumppakortit ja opastat jumppaajia.  

Talkoolaiset

Talkoolaiset ovat mukana järjestämässä TAJUn tapahtumia. Talkoolaisena voi toimia esimerkiksi lasten näytösten lipunmyyjänä, jumppatapahtuman kahvinkeittäjänä tai vaikka tapahtuman vastuuhenkilönä.  

Tiimit

Seuramme toimintaa kehittämässä ovat tiimit. Tiimit ovat tällä hetkellä: Lasten liikunnan tiimi LaLi, Aikuisliikunnan tiimi AiLi, TaLaHeStra-tiimi ja Länsi-tiimi. AiLi-tiimissä kehitetään seuramme aikuisliikuntaa, LaLi-tiimissä lasten liikuntaa, TaLaHeStran vastuulla on seuran talous, laatu, henkilöstö ja strategia ja Länsi-tiimi kehittää toimintaa Länsi-Tampereella. 

Johtokunta

Seuran toimintaa johtaa johtokunta. Johtokunnan jäsenet valitaan seuran syyskokouksessa. 

Ohjaajana 

TAJUssa voi toimia ohjaajana monenlaisissa ryhmissä lapsille, perheille, nuorille, aikuisille ja ikääntyville. Seuramme osallistuu ohjaajien kouluttamiseen, joten mukaan voi tulla myös uutena aloittavana ohjaajana. Ohjaajat saavat palkkion ohjauksista. Erityisesti sijaisille on aina tarvetta! 

Harjoittelijaksi? 

TAJUssa järjestetään yli 100 liikuntaryhmää viikottain. Liikunta-alan opiskelijana TAJUssa pääsee ohjaamaan monipuolisesti eri ikäisten ryhmiä. 

Lisäksi otamme mielellämme TET-harjoittelijoita tai muita harjoittelijoita, jotka ovat kiinnostuneita liikunta-alasta tai järjestötoiminnasta. TAJUssa harjoittelija voi olla esimerkiksi mukana järjestämässä tapahtumia, tekemässä markkinointia tai kehittämässä materiaaleja. 

Kiinnostuitko?  Ota yhteyttä tampereenjumppatiimi@gmail.com, puh. 040 596 3488 tai jätä tietosi alla olevalla lomakkeella.