Vapaaehtoiseksi tai ohjaajaksi?

Vapaaehtoisena 

Ilman vapaaehtoisia seuratoimijoita seuramme ei voisi toimia. Seurassamme on monenlaisia mahdollisuuksia toimia vapaaehtoisena. Vapaaehtoisena pääset mukaan TAJUttomaan menoon! Seuratoimijoilla on omia tapahtumia ja virkistysiltoja sekä pääset vaikuttamaan seuran toimintaan. 

Vastuuvuorolaiset
Vastuuvuorolaiset ovat mukana jumpilla palvelemassa jumppaajia: otat vastaan maksuja, tarkistat jumppakortit ja opastat jumppaajia.

Talkoolaiset
Talkoolaiset ovat mukana järjestämässä TAJUn tapahtumia. Talkoolaisena voi toimia esimerkiksi lasten näytösten lipunmyyjänä, jumppatapahtuman kahvinkeittäjänä tai vaikka tapahtuman vastuuhenkilönä.

Tiimit
Seuramme toimintaa kehittämässä ovat tiimit. Tiimit ovat ensi vuonna: aikuisliikunnan tiimi Aili ja lastenliikunnan tiimi Lali. Tiimit kehittävät toimintaa ja järjestävät tapahtumia.

Johtokunta

Seuran toimintaa johtaa johtokunta. Johtokunnan jäsenet valitaan seuran syyskokouksessa.

Ohjaajana 

TAJUssa voi toimia ohjaajana monenlaisissa ryhmissä lapsille, perheille, nuorille, aikuisille ja ikääntyville. Seuramme osallistuu ohjaajien kouluttamiseen, joten mukaan voi tulla myös uutena aloittavana ohjaajana. Ohjaajat saavat palkkion ohjauksista. Erityisesti sijaisille on aina tarvetta! 

Harjoittelijaksi? 

TAJUssa järjestetään yli 100 liikuntaryhmää viikottain. Liikunta-alan opiskelijana TAJUssa pääsee ohjaamaan monipuolisesti eri ikäisten ryhmiä.
Markkinointi- tai vaatetusalan opiskelijoille on tällä hetkellä myös tarvetta. Projektina videoiden kuvaus ja editointi tai maskottipuvun suunnittelu ja ompelu.

Lisäksi otamme mielellämme TET-harjoittelijoita tai muita harjoittelijoita, jotka ovat kiinnostuneita liikunta-alasta tai järjestötoiminnasta. TAJUssa harjoittelija voi olla esimerkiksi mukana järjestämässä tapahtumia, tekemässä markkinointia tai kehittämässä materiaaleja. 

Kiinnostuitko?  Ota yhteyttä tampereenjumppatiimi@gmail.com, puh. 040 596 3488 tai jätä tietosi alla olevalla lomakkeella.