Tuntikuvaukset

Perheliikuntaryhmät


Perheliikunnan tavoite on innostaa aikuisia ja lapsia liikkumaan yhdessä. Samalla aikuisen oma kunto kasvaa ja lapsi saa onnistumisen elämyksiä ja positiivinen asenne liikkumiseen syntyy.


Aikuinen-lapsi -jumppa 1-2 v., 2-3 v. ja 3-4 v.

Lapsen ja aikuisen yhteistä aikaa liikunnan ja leikkien iloisessa maailmassa. Tuokiot sisältävät mielikuvia, musiikkia, leikkejä, loruja, temppuilua sekä erilaisia välineitä. Aikuinen toimii myös lapsen ”telineenä” erilaisissa liikkeissä ja lapsi taas aikuiselle painona lihaskuntoliikkeissä.

Ryhmässä 1 aikuinen+lapsi. Aikuinen voi olla myös isovanhempi, täti, kummi…Koko perhe liikkuu! 0-6 v. ja 5-8 v. 

Monipuolista liikuntaa koko perheen voimin. Tunti voi sisältää mm. telineratoja, erilaisia pelejä, liikuntaleikkejä, musiikkiliikuntaa. Tunnilla joka ikäryhmälle löytyy omantasoistaan haastetta. Joskus liikunta voi tapahtua myös ulkosalla. 

Ryhmässä 0-6 v. on 1-2 aikuista + kaikki perheen alle kouluikäiset lapset. Ryhmässä 5-8 v. on 1-2 aikuista + kaikki perheen 5-8 v. lapset.


Perheakro 4-8 v. 

Perheakrossa aikuinen ja lapsi pääsee temppuilemaan yhdessä. Aikuinen toimii lapselle telineenä ja lapsi pääsee taituroimaan ja kiipeilemään. Myös aikuinen saa haastetta itselleen! Akrobatiaa, temppuilua, kehonhallintaa ja koordinaatiota harjoitellaan yhdessä temppuillen ja taituroiden!

Ryhmässä yksi lapsi ja yksi aikuinen harjoittelee parina. Aikuinen voi olla myös isovanhempi, täti, kummi…

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.