Tuntikuvaukset

Perheliikuntaryhmät


Perheliikunnan tavoite on innostaa aikuisia ja lapsia liikkumaan yhdessä. Samalla aikuisen oma kunto kasvaa ja lapsi saa onnistumisen elämyksiä ja positiivinen asenne liikkumiseen syntyy.


Aikuinen-lapsi -jumppa 1-2 v., 2-3 v. ja 3-4 v.

Lapsen ja aikuisen yhteistä aikaa liikunnan ja leikkien iloisessa maailmassa. Tuokiot sisältävät mielikuvia, musiikkia, leikkejä, loruja, temppuilua sekä erilaisia välineitä. Aikuinen toimii myös lapsen ”telineenä” erilaisissa liikkeissä ja lapsi taas aikuiselle painona lihaskuntoliikkeissä.

Ryhmässä 1 aikuinen+lapsi. Aikuinen voi olla myös isovanhempi, täti, kummi…
Koko perhe liikkuu! 0-6 v. ja 5-8 v. 

Monipuolista liikuntaa koko perheen voimin. Tunti voi sisältää mm. telineratoja, erilaisia pelejä, liikuntaleikkejä, musiikkiliikuntaa. Tunnilla joka ikäryhmälle löytyy omantasoistaan haastetta. Joskus liikunta voi tapahtua myös ulkosalla. 

Ryhmässä 0-6 v. on 1-2 aikuista + kaikki perheen alle kouluikäiset lapset. Ryhmässä 5-8 v. on 1-2 aikuista + kaikki perheen 5-8 v. lapset.


Perheakro 4-8 v. 

Perheakrossa aikuinen ja lapsi pääsee temppuilemaan yhdessä. Aikuinen toimii lapselle telineenä ja lapsi pääsee taituroimaan ja kiipeilemään. Myös aikuinen saa haastetta itselleen! Akrobatiaa, temppuilua, kehonhallintaa ja koordinaatiota harjoitellaan yhdessä temppuillen ja taituroiden!

Ryhmässä yksi lapsi ja yksi aikuinen harjoittelee parina. Aikuinen voi olla myös isovanhempi, täti, kummi…

Perheliikunta Robotit kenttäohjelman harjoitukset,  
Gymnaestrada 2022

Ryhmässä harjoitellan Tampereen Gymnaestradan Robotit -kenttäohjelmaa, joka tullaa esittämään Gymnaestradan päätösjuhlassa sunnuntaina 12.6.2022 klo 14 Tampereen Stadionilla Ratinassa.

Tämä koko perheelle suunnattu iloinen esitys tempaa mukaansa jokaisen vauvasta vaariin. Kutsu siis perheenjäsenesi tai sukulaisesi mukaan ja tule liikkumaan koko perheen voimin. Yhdestä perheestä voi osallistua monta perheenjäsentä. Ohjelman koreografia suunnitellaan niin, että sen taitotaso sopii jokaiselle. Tässä ohjelmassa liikkumisen energia ja riemu tarttuu varmasti sekä voimistelijoihin että katsojiinkin! 

Katso kenttäohjelmasta lisää täältä.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.