Strategia 2022-2024

Visio

Liikunnan iloa kaikille - Tampereen seudun tunnetuin liikuntaseura TAJU

Tampereen Jumppatiimi TAJU ry (TAJU) tarjoaa iästä ja kunnosta riippumatta hyvää oloa ja jaksamista kaiken tasoisille liikkujille - lapsille, nuorille, aikuisille ja senioreille. Tarjoamme monipuolista harrasteliikuntaa lapsille ja perheille sekä ryhmäliikuntatunteja aikuisille. 

TAJUn tunnit järjestetään lähikouluilla ja päiväkodeilla, ja niille on helppo tulla. Jokainen TAJUlainen tuntee TAJUn omaksi seurakseen. Erilaisten liikkujien tarpeet pyritään huomioimaan. 

TAJU ennakoi toimintaympäristön ja liikunta-alan muutoksia.

TAJU toimii aktiivisesti Tampereella ja on näkyvä ja tunnettu liikuntaseura koko kaupungissa sekä ympäristökunnissa. Tavoitteenamme vuoteen 2024 mennessä on, että jokainen tamperelainen tuntee liikuntaseura TAJUn.

Toiminta-ajatus

Harrasteliikuntaa kaikille rennon hyvällä fiiliksellä!

Arvot

Ilo liikkua
TAJUssa tulee hyvä mieli ja hyvä olo.

Lähellä kotia
TAJUn tunnit järjestetään lähellä koteja, eri asuinalueiden lähikouluilla ja päiväkodeilla, monipuolisesti ympäri Tamperetta.  

Kivaa yhdessä
Tunneille on helppo tulla omana itsenään ja jokainen hyväksytään juuri sellaisena kuin on.
Jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa seuran toimintaan. Hyvää yhteishenkeä luodaan tapahtumien ja yhdessä tekemisen kautta.

Tavoitteet

Sitoutuneet jäsenet

Laadukas toiminta

Tunnettu toimija

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.