Tukea harrastamiseen

 

TAJUstipendin tarkoitus on tukea vähävaraisten perheiden ja syrjäytymisriskissä olevien  lasten ja nuorten harrastusta TAJUssa. 

 

Lisäksi useilla eri tahoilla on tarjolla taloudellista tuke lapsen tai nuoren harrastukksen mahdollistamiseksi. Olemme koonnet tälle sivulle tahoja, joilta on mahdollista hakea tuke harrastamiseen. Tuen hakukriteerit ja ohjeet löytyvät kunkin tahon omilta nettisivuilta. 

SOS-lapsikylä logo, joka on myös linkki sivustolle

SOS-Lapsikylä myöntää Unelmista totta -harrastustukea 7-17-vuotiaan lapsen harrastukseen lahjoitusvaroista, mikäli harrastuksen aloittaminen tai jatkaminen on uhattuna perheen haastavan taloudellisen tilanteen vuoksi. 

Yllä oleva kuva toimii linkkinä sivustolle.

Hope toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Hope mm. tarjoaa lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

Pelastakaa lapset harrastustukea myönnetään alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille, joiden harrastuksen jatkuminen tai sen aloittaminen on uhattuna perheen tiukan taloudellisen tilanteen vuoksi.

Lapsiperheiden sosiaalityö auttaa silloin, kun perheesi elämäntilanne on kuormittava. 

Tukikummeilta voi hakea taloudellista tukea nuoren harrastukseen, jos siihen ei muuten olisi varaa. 

Tukilija auttaa vähävaraisia henkilöitä, joilla on jokapäiväiseen elämään vaikuttava toimintarajoite tukemalla taloudellisesti harrastamista, opiskelua ja koulunkäyntiä.