Maksut

Aikuisten jumppien maksut 

Kevät 2020

Jäsenmaksu vuosi 10 €

Kausimaksu (yli 17 v.) 35 € (koko kausi 70 €) 

6 kerran kortti 30 € (voimassa kalenterivuoden)

Tutustumismaksu 8 €

Äijäcrossi 35 € (koko kausi 70 €) 

Aikuisbaletti-kurssi 45€ (+jäsenmaksu 10€) tai 20€ kausimaksun maksaneille.

Hypopressive-kurssi 35€ (+jäsenmaksu 10€) tai 20€ kausimaksun maksaneille.


Jumppiin pitää ilmoittautua jokaisen kauden alussa jäsenrekisteriohjelman kautta sähköisesti. Vain kertamaksulla voit käydä ilmoittautumatta. 

Muistathan ottaa tasarahan maksaessasi tutustumismaksulla. Aikuisten kausimaksulla saat käydä kaikilla jumpilla. Myös Äijäcrossi sisältää pääsyn kaikkiin jumppiin. 

Kuuden kerran kortti: Ilmoittaudu jäsentiedossa. Kun hankit 6 kortin ensimmäistä kertaa, tulee maksettavaksi myös jäsenmaksu 10 €, jolloin maksu 40 €. Saat siis yhden kerran kaupan päälle verrattuna tutustumismaksulla maksamiseen.

MUISTA TULOSTAA KUITTI MAKSUSTA JA TUODA SE MUKANASI JUMPALLE!

Kuittia vastaan saat jumppakortin ja siihen kausitarran, joka oikeuttaa käymään jumpilla. 

Jäsenmaksu 

Seuran jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa, joten seuran jäsenyys on voimassa koko vuoden. Jos jumppaat kausimaksulla tai ostat 6 kerran -kortin, tulee sinun maksaa myös jäsenmaksu ilmoittautumisohjelman laskulla tilisiirtona.

HUOM! Maksut eivät sisällä vakuutusta.

Jäsenmaksu on yhdistyslain mukainen ja sen tulee olla kirjanpitokauden mittainen. Jäsenmaksun suuruudesta päättää kaikille jäsenille avoin syyskokous. Jäsenmaksulla olet oikeutettu: Jäsenetuihin jäsenkorttiin, jäsentarraan ja asiakaspalveluun. Jäsenrekisterimme lisää ilmoittautumisen yhteydessä automaattisesti jäsenmaksun jumppamaksuusi kerran vuodessa. Mikäli maksat jumppamaksusi esim. liikuntaseteleillä tms. tulee sinun siitä huolimatta hoitaa kerran vuodessa jäsenmaksusi tilisiirtona tilillemme. Jäsenmaksua et voi maksaa kirjanpitoteknisistä syistä liikuntaseteleillä tms.

Maksettuasi jäsenmaksun ota kuitti mukaan ja saat jumppakorttiisi kausitarran lisäksi jäsentarran, jota näyttämällä olet oikeutettu jäsenetuihimme koko vuoden. 

MEILLÄ MAKSUVÄLINEEKSI KÄY: 

  • Smartum-liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum saldo ja SmartumPay-sovellus
  • TYKY-kuntosetelit ja TykyOnline
  • Edenredin virikesetelit ja Ticket Mind & Body
  • Epassi
  • EazyBreak
  • BenifyPay (ent. Pay2Go)