Maksut

Lapset ja nuoret (alle 17-vuotiaat)

Lasten ryhmissä maksu sisältää yhden ryhmän harjoitukset. Nuoret (yli 11-vuotiaat) voivat käydä myös osalla aikuisten jumpista samalla maksulla. 


Syyskausi 2021

Jäsenmaksu 8 €/vuosi

Lasten ja nuorten ryhmien kausimaksu 62 €

Trikkaus -ryhmän kausimaksu 82 €


Useammassa TAJUn ryhmässä harrastaminen 

Ota yhteys toimistoon ilmoittautumisen yhteydessä, jotta laskun summa tulee oikein!

100 €/2 ryhmää

150 €/3 ryhmää 

Useammassa ryhmässä harrastamisen -alennushinta ei koske Trikkaus-ryhmää.TAJUn ja Tampereen Voimistelijoiden yhteistyöryhmien syyskauden hinnat:

Tampereen Jumppatiimin ja Tampereen Voimistelijoiden yhteistyöryhmien ryhmien voimassaolevat hinnat löytyvät Tampereen Voimistelijoiden sivuilta.

Vakuutus

Harrastajilla tulee olla tunneilla liikkueessaan voimassa oma vakuutus. Jäseniä ei ole vakuutettu seuran puolesta.

Jäsenmaksu

Seuran jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa, joten seuran jäsenyys on voimassa koko vuoden. Kaikkien lasten tunneilla käyvien on maksettava jäsenmaksu kerran vuodessa. Jäsenmaksu on yhdistyslain mukainen ja sen tulee olla kirjanpitokauden mittainen. Jäsenmaksun suuruudesta päättää kaikille jäsenille avoin syyskokous.

Jäsenmaksulla olet oikeutettu: 

Jäsenetuihin, jäsenkorttiin ja asiakaspalveluun. Jäsenrekisterimme lisää automaattisesti jäsenmaksun ilmoittautumisen yhteydessä jumppamaksuusi kerran vuodessa. Maksettuasi jäsenmaksun ja jumppamaksun saat jumppakortin, jota näyttämällä olet oikeutettu jäsenetuihimme koko vuoden.

Lasku

Ilmoittautumisen yhteydessä saat laskun. Kun maksat laskun eräpäivään mennessä, ohjaaja saa tiedon maksetusta maksusta jäsenrekisterin kautta ja tällöin lapsi saa jumppakortin. 

Ilmoittautumisen voi perua laskun eräpäivään mennessä. Jos perumista ei ole tehty Jäsentiedossa tai sähköpostitse osoitteeseen info@tampereenjumppatiimi.net, tulee lasku maksaa kokonaisuudessaan.