Maksut

Lapset ja nuoret (alle 17-vuotiaat)

Lasten ryhmissä maksu sisältää yhden ryhmän harjoitukset. Nuoret (yli 11-vuotiaat) voivat käydä myös osalla aikuisten jumpista samalla maksulla. 


Syyskausi 2024

Jäsenmaksu 15 €/vuosi

Lasten ja nuorten ryhmien kausimaksu 65 €


Useammassa TAJUn ryhmässä harrastaminen 

Ota yhteys toimistoon info@tampereenjumppatiimi.net ilmoittautumisen yhteydessä, jotta laskun summa korjataan oikein!

115 € / 2 ryhmää

170 € / 3 ryhmää 

 

TAJUn ja Tampereen Voimistelijoiden yhteistyöryhmien syyskauden hinnat:

Tampereen Jumppatiimin ja Tampereen Voimistelijoiden yhteistyöryhmien ryhmien voimassaolevat hinnat löytyvät Tampereen Voimistelijoiden sivuilta.

Vakuutus

TAJUn jäsenet on vakuutettu seuran puolesta Jumppaturva-tapaturmavakuutuksella. Tapaturmavakuutus on voimassa kaikilla TAJUn tunneilla. Jumppaturva on harrastejumppareiden tapaturmavakuutus. Vakuutus korvaa esim. ryhmäliikuntatunneilla, lasten tunneilla ja näytöksissä sattuneet tapaturmat kotimaassa. Vakuutuksessa ei ole omavastuuta eikä ikärajoja. Tapaturmavakuutus on voimassa, kun jäsenmaksu on maksettu.

Jäsenmaksu

Seuran jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa (kalenterivuosi), joten seuran jäsenyys on voimassa koko vuoden. Kaikkien lasten tunneilla käyvien on maksettava jäsenmaksu kerran vuodessa. Jäsenmaksu on yhdistyslain mukainen ja sen tulee olla kirjanpitokauden mittainen. Jäsenmaksun suuruudesta päättää kaikille jäsenille avoin syyskokous.

Jäsenmaksulla olet oikeutettu: 

Jäsenetuihin, jäsenkorttiin, Jumppaturva-vakuutukseen ja asiakaspalveluun. Jäsenrekisterimme lisää automaattisesti jäsenmaksun ilmoittautumisen yhteydessä jumppamaksuusi kerran vuodessa. Maksettuasi jäsenmaksun ja jumppamaksun saat jumppakortin, jota näyttämällä olet oikeutettu jäsenetuihimme koko vuoden.

Lasku

Ilmoittautumisen yhteydessä saat laskun. Kun maksat laskun eräpäivään mennessä, ohjaaja saa tiedon maksetusta maksusta jäsenrekisterin kautta ja tällöin lapsi saa jumppakortin.