Maksut

Lapset ja nuoret (alle 17-vuotiaat)

Lasten ryhmissä maksu sisältää yhden ryhmän harjoitukset. Nuoret (yli 11-vuotiaat) voivat käydä myös osalla aikuisten jumpista samalla maksulla. 


Kevätkausi

Jäsenmaksu 15 €/vuosi

Lasten ja nuorten ryhmien kausimaksu 62 €


Useammassa TAJUn ryhmässä harrastaminen 

Ota yhteys toimistoon info@tampereenjumppatiimi.net ilmoittautumisen yhteydessä, jotta laskun summa korjataan oikein!

100 € / 2 ryhmää

150 € / 3 ryhmää 


TAJUn ja Tampereen Voimistelijoiden yhteistyöryhmien syyskauden hinnat:

Tampereen Jumppatiimin ja Tampereen Voimistelijoiden yhteistyöryhmien ryhmien voimassaolevat hinnat löytyvät Tampereen Voimistelijoiden sivuilta.

Jäsenmaksu

Seuran jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa, joten seuran jäsenyys on voimassa koko vuoden. Kaikkien lasten tunneilla käyvien on maksettava jäsenmaksu kerran vuodessa. Jäsenmaksu on yhdistyslain mukainen ja sen tulee olla kirjanpitokauden mittainen. Jäsenmaksun suuruudesta päättää kaikille jäsenille avoin syyskokous.

Jäsenmaksulla olet oikeutettu: 

Jäsenetuihin, jäsenkorttiin ja asiakaspalveluun. Jäsenrekisterimme lisää automaattisesti jäsenmaksun ilmoittautumisen yhteydessä jumppamaksuusi kerran vuodessa. Maksettuasi jäsenmaksun ja jumppamaksun saat jumppakortin, jota näyttämällä olet oikeutettu jäsenetuihimme koko vuoden.

Lasku

Ilmoittautumisen yhteydessä saat laskun. Kun maksat laskun eräpäivään mennessä, ohjaaja saa tiedon maksetusta maksusta jäsenrekisterin kautta ja tällöin lapsi saa jumppakortin.