Toimihenkilöiden esittely

Puheenjohtaja

Juulia Pihlaja

Olen Juulia Pihlaja, TAJUn puheenjohtaja. 

TAJUun olen "eksynyt" harrastamaan ensimmäisen kerran jo alle kouluikäisenä. Nuorena aloittelin ohjaajan uraani ensin apuohjaajana ja sitten pääohjaajana, ohjausvuosia lasten ja perheiden tuntien parissa on kertynyt reilusti yli 10 vuotta. 
Johtokuntaurani alkoi vuoden 2012 alussa lasten ja perheliikunnanvastaavana. TAJUn puheenjohtajana aloitin 2015. Tällä hetkellä pidän taukoa omista ohjauksista, mutta minuun voi törmätä tuutorina lasten tai perheliikunnan tunneilla tai jumppaamassa aikuisten tunneilla, tai touhuamassa tapahtumissa. Tule ihmeessä juttelemaan, antamaan palautetta, ideoita tai vaihtamaan ajatuksia. 
Minut tavoitat myös sähköpostitse: puheenjohtaja@tampereenjumppatiimi.net. 
Mahtavassa seurassa on ilo liikkua ja seuratoimia! :)

Toiminnanjohtaja

Maria Pulkkinen

Aloitin TAJUssa elokuun alussa 2021 ja työskentelen toiminnanjohtajan sijaisena. Vastaan TAJUn käytännön asioiden hoidosta ja pidän toimiston pyörät pyörimässä. Työskentelen pääasiallisesti TAJUn toimistolla arkipäivisin, mutta minut voi bongata myös erilaisista tapahtumista ja toisinaan myös jumpilta. 

Olen koulutukseltani liikuntatieteiden maisteri, liikunnanohjaaja (AMK) sekä ammatillinen opettaja (AmO). Liikunta on kuulunut tiiviisti osaksi arkeani jo lapsuudesta lähtien – ensin harrastajana, sitten ohjaajana ja nyt liikunta-alan asiantuntijana. Työskentelen TAJUssa, sillä haluan edistää ihmisten hyvinvointia ja kehittää omalta osaltani koko liikuntasektoria.  

Vapaa-aikani kuluu pitkälti liikunnan sekä oman perheen parissa. Sytyn höntsysählyssä pallon perässä juoksemisesta ja nautin sulkapallon pelaamisesta ystävän kanssa. Lajitaustani löytyy yleisurheilun parista ja löydän edelleen itseni toisinaan aikuisurheilukilpailuista kuulantyöntöringistä. Kesäisin olen ahkera veneilemään tai satakuntalaisittain (josta olen kotoisin) paatittelemaan. 

Innostun helposti, joten uudet ideat TAJUn toimintaan ovat erittäin tervetulleita. Tule siis rohkeasti juttelemaan! 😊 

Liikunnanohjaaja

Laura Hongisto

TAJUssa aloitin tammikuussa 2020 Johannan sijaisena. Työtehtäviini kuuluu peruskoululaisten HIP-kerhojen koordinointi ja ohjaus sekä TAJU:n lasten, nuorten ja perheiden liikunnasta vastaaminen ja ohjaaminen. 

TAJU ja melkein koko Tampere on minulle uusi tuttavuus, sillä Pohjanmaalta Päijät-Hämeen kautta päädyimme keväällä 2019 Lempälään asumaan. Valmistuin Liikunnanohjaajaksi (AMK) Vierumäeltä joulukuussa ja onnellisesti pääsin suoraan tutkintoa vastaaviin tehtäviin TAJUlle! Ohjannut ja valmentanut olen säännöllisesti vuodesta 2016 asti ja sitä ennen satunnaisesti. 

Vapaa-ajallani viihdyn ulkona liikkuen; juosten, kävellen, hiihtäen tai pyöräillen. Uusia lajeja tulee kokeiltua säännöllisen epäsäännöllisesti ja lajilistalla ovat olleet vuosien mittaan mm. lentopallo, jääkiekko, perinteinen saliharjoittelu, ryhmäliikunta, crossfit ja tällä hetkellä katutanssi. Liikunnan iloa jokaiselle!

Varapuheenjohtaja 

Pilvi Karjalainen

Olen TAJUlainen vuodesta 2015, mutta liikunta ja seuratoiminta ovat pienestä pitäen olleet iso osa elämääni. Tulin TAJUun ensin ohjaajaksi ja vuonna 2016 johtokuntaan, jossa olen toiminut varapuheenjohtajana, hallintotiimissä ja koulutusvastaavana. On mahtavaa olla mukana aktiivisen ja osaavan porukan kanssa kehittämässä seuraa! Ison seuran toiminnassa riittää paljon suunniteltavaa ja päätettävää meille eri taustoista tuleville johtokuntalaisille. Oma osaamiseni on opetusalalta, terveystieteistä ja liikunnanohjaamisesta. Seuratoiminnassa motivoi mahdollisuus päästä edistämään terveyttä ja tuomaan jumppareiden elämään hyvinvointia ja iloa liikunnalla ja yhdessä tekemisellä.

Liikunta on minulle elämäntapa ja vapaa-aikana tykkään käydä laidasta laitaan muiden ohjaamilla tunneilla, treenata kuntosalilla ja mitä vain joku keksii ehdottaa. Näiden välissä minut tapaa pyörän selästä kesät talvet matkalla töihin, harrastuksiin tai sunnuntaiajelulla. Minuun voit törmätä TAJUn eri tunneilla ja tapahtumissa. Kehittämisideat ja ihan muuten vain hihasta vetäminen on oikein tervetullutta. Nähdään jumpilla! :)

Talousvastaava

Päivi Laaja

Olen Päivi Laaja, syntyperäinen tamperelainen. Tällä hetkellä asustelen perheeni kanssa Korkinmäessä. Jumppakärpänen puri joskus 90 –luvun alussa, ja liityin silloin Tampereen Pyrinnön Naisiin, nykyiseen Tampereen Jumppatiimiin. Parhaimmillani kävin jumpassa lähes joka päivä. Nykyään olen ahkera kahvakuulailija. Lenkkeiltyäkin tulee epäsäännöllisen säännöllisesti. Olen aloittanut johtokunnan jäsenenä vuonna 2015. Mielenkiintoni on ehkä hieman tylsässä taloushallinnossa, mutta teenhän sitä työkseni jokapäivä Valmetilla. Uusi vuosi tuo uudet haasteet ja tietenkin jumpat. Kaikki innolla mukaan jumppaamaan! Jaksaa jaksaa, painaa painaa! 

Aili-tiimin vastaava

Sari Isoniemi

Olen Sari Isoniemi. Tulin mukaan TAJUn toimintaan 2018.

Olen ohjannut erilaisia jumppia 90-luvun alusta asti. Suosikkeihini kuuluu mm Zumba. Toimin myös urheiluhierojana.

Vapaa-ajallani tykkään käydä muiden tunneilla jumppaamassa. Pidän myös kovasti hiihtämisestä ja laskettelemisesta. Lomamatkat suuntautuvatkin yleensä Lappiin.

Nähdään TAJUn jumpilla!

Lali-tiimin pj

Laura Vekara

Olen ollut TAJUssa mukana syksystä 2017, jolloin aloitin työt liikunnanohjaajana. Tällä hetkellä toimin Lali-tiimin puheenjohtajana ja lisäksi tuutoroin lastenohjaajia ja sijaistelen silloin tällöin lasten tunteja. Koulutukseltani olen terveystieteiden maisteri, mutta tällä hetkellä opiskelen lääketiedettä Tampereella.

Liikunta on aina ollut tärkeä osa arkeani. Päiväkoti-ikäisenä aloitettu telinevoimistelu vaihtui myöhemmin tanssilliseen voimisteluun ja tanssin eri lajeihin. Nykyisin vapaa-aikani täyttyy voimistelu- ja tanssitreeneistä, kisamatkoista ja kuntosalilla käymisestä. Tavoitteenani on jakaa liikunnan riemua mahdollisimman monelle ja TAJUssa siihen onkin loistavat mahdollisuudet!

Lali-tiimin vastaava

Jaana Niskanen

Tulin TAJUun 2018 Varalan Lokin jälkeen ohjailemaan perheitä, lapsia, nuoria ja aikuisia. Aika pian lähdin mukaan lali-tiimiin ja olenkin ollut mukana eri tapahtumissa .   
Oma liikuntataustani on yleisurheilusta, lapsuusiän tanhuista aikuisiän harrastukseen latinoshowhun ja tämän hetken paras harrastus on pesäpallo. Perheeni kesken retkeilemme ja ulkoilu on iso osa meidän arkea.  

Mahtavia jumppahetkiä kaikille, nähdään! :) 

Lali-tiimin vastaava ja markkinointihenkilö

Minttu Mäkelä

Olen Minttu Mäkelä, Seinäjoelta alunperin kotoisin ja nykyään asustelen Nokialla. Olen ohjannut liikuntaa lapsille, aikuisille ja perheille nyt yli 5 vuoden ajan ja TAJUssa yli 3 vuoden ajan. Ammatiltani olen liikuntaneuvoja ja personal trainer. Minulta itseltäni löytyy akrobatiatausta aiempien harrastuksieni kautta esim. Cheerleadingin ja telinevoimistelun myötä. Vapaa-ajallani tykkään käydä kuntosalilla, sekä lenkkeillä ja terveelliset elämäntavat ovatkin lähellä sydäntäni! Siksi olenkin TAJUssa ohjaajana, sekä nyt myös johtokunnassa ja Lali-tiimissä tammikuusta 2021 lähtien, että saan jakaa liikunnan iloa myös kaikille muille! Nähdään TAJUn jumpilla! 😊

Lali-tiimin vastaava ja markkinointihenkilö

Pyry Mäenpää

Olen tullut TAJUun ohjaamaan syksyllä 2020. Olin vasta muuttanut Tampereelle ja kaipasin jotain seuratoimintaa elämääni. Aika nopeasti siitä lähdin jo sitten johtokuntaan ja Lali-tiimiin. TAJUn toiminta kolahti minuun heti ja mitä enemmän olen saanut olla mukana sitä rakkaammaksi koko seura on itselle tullut.
Opiskelen tällä hetkellä liikuntaneuvojaksi ja personal traineriksi Varalassa ja omana haaveena olisikin työllistyä kokopäiväisesti liikunnanohjaus hommiin monipuolisesti kaiken ikäisille. Sydämeni sykkii vahvasti ryhmäliikuntatuntien vetämiselle.
Omia harrastuksia on ollut niin joukkuevoimistelu sekä eri tanssilajit, mutta nykyään painottuu enemmän kuntosaliharjoitteluun sekä luonnossa liikkumiseen. Haluan jakaa liikunnan riemua ihmisille ja parhaiten se onnistuu TAJUssa.
Nähdään TAJUn jumpilla💚💙

Markkinointihenkilö

Minna Hankala-Vuorinen

Löysin TAJUn tammikuussa 2016 ja jatkoin täällä jumppaharrastustani. Syksyllä 2017 innostuin vastuuvuorolaiseksi ja 2018 olinkin jo mukana johtokunnassa. Olen ”kaikkijumppainen” ja suosikkejani ovat tanssilliset tunnit.

Työskentelen käsityön- ja terveystiedon opettajana sekä vararehtorina Sääksjärven koulussa ja olen myös Tekstiiliopettajaliiton puheenjohtaja. Liikunta on minulle elämäntapa ja erinomaista vastapainoa työlle. En ole koskaan ollut erityisen hyvä missään lajissa, mutta innokas ja energinen. Käyn säännöllisesti avannossa ja osallistun kesäaikaan ainakin yhteen avovesiuintitapahtumaan, juoksen puolimaratoneja, suppaan ja joogaan. Pyöräilen työmatkat ja kuuntelen samalla äänikirjoja. Käsitöiden teko on myös olennainen osa elämääni.

TAJUssa tehtäväni on markkinointi yhdessä muiden markkinointivastaavien ja toimiston kanssa. Avantosaunassa minut näkee useimmiten musta ”TAJUtonta menoa”-pipo päässä.

Vastuuvuorolaisten vastaava ja yhteistyövastaava Mira Rajalakso

Olen kuntoliikunnan suurkuluttaja ja päädyin TAJUun 2016, kun etsin jumppaseuraa uuden kotini lähistöltä. TAJUlaisten seura kolahti heti ja päädyin ensi kerran johtokuntaan 2016. Nyt johtokuntalaisena olen vastuuvuorolaisten vastaava ja yhteistyövastaava. Ideasi yhteistyökumppanuudesta kuulen miellelläni! Jos mielit vastuuvuorolaiseksi, olet tervetullut porukkaan.
Minulla on kilpaurheilutausta ja liikkumisen tarve on juurtunut syvälle minuun. Tällä hetkellä nautin kahvakuulailusta, pilateksesta, sauvakävelystä ja eri joogalajeista. TAJUn monipuolisesta tuntivalikoimasta löytyy aina päivän oloon laji, josta ammentaa virtaa arkeen. Vapaa-aikana oman kuntoilun ohella kuskaan ja kannustan omia lapsiani nauttimaan liikuntaharrastuksistaan. Nähdään jumpilla!