Toimihenkilöiden esittely

Puheenjohtaja

Juulia Pihlaja

Olen Juulia Pihlaja, TAJUn puheenjohtaja ja ohjaaja. Opiskelen Tampereen Yliopistossa luokanopettajaksi ja työskentelen päiväkodissa varhaiskasvatuksenopettajana.

TAJUun olen "eksynyt" harrastamaan ensimmäisen kerran jo alle kouluikäisenä. Nuorena aloittelin ohjaajan uraani ensin apuohjaajana ja sitten pääohjaajana, olenkin jo pääohjannut TAJUssa lapsia ja perheitä kymmenen vuoden ajan. Johtokuntaurani alkoi vuoden 2012 alussa lasten ja perheliikunnanvastaavana. TAJUn puheenjohtajana aloitin 2015. Tällä hetkellä pidän taukoa omista ohjauksista, mutta minuun voi törmätä tuutorina lasten tai perheliikunnan tunneilla tai jumppaamassa aikuisten tunneilla, tai touhuamassa tapahtumissa. Tule ihmeessä juttelemaan, antamaan palautetta, ideoita tai vaihtamaan ajatuksia. 
Minut tavoitat myös sähköpostitse: puheenjohtaja@tampereenjumppatiimi.net. 
Mahtavassa seurassa on ilo liikkua ja seuratoimia! :)

Toiminnanjohtaja 

Marika Uusi-Illikainen

Olen kotoisin Kainuusta, mutta asunut Tampereella seitsemän vuotta. Urani liikunnanohjaajana aloitin 14-vuotiaana, kun toimin oman uintiharjoittelun ohessa alle 12-vuotiaiden lasten uintiryhmien uimavalmentajana ja -opettajana. 

Erilaiset uintiohjaus- ja muut uimaseurassa tehdyt työt sekä usean järjestön parissa toimiminen ovat luoneet pohjan liikunnanohjaajan sekä liikunnan hallinnointi- ja kehittämistehtäviin. Olen toiminut liikunnan alalla nyt 15 vuotta. Ammatiltani olen liikunnanohjaaja (AMK) ja liikuntaneuvoja. Olen aiemmin toiminut uimahalleissa, urheiluseuroissa ja kansalaisopistossa erilaisissa ohjaus- ja hallinointitehtävissä. 

Vietän vapaa-aikaani läheisten ihmisten kanssa sekä erilaisten järjestöjen ja erään liiton parissa. Lisäksi erilaisten liikuntalajien harrastaminen on suuri osa elämääni, silla nautin liikunnan antamasta energiasta ja ilosta. 

Haluan välittää omalla esimerkilläni liikunnan ilosanomaa ja uskallusta toteuttaa unelmiansa liikunta-alan työtehtävissä.

Hymyillään ja tervehditään, kun tavataan. Tule rohkeasti nykäisemään hihasta tai ota yhteyttä toimistoon.

Liikunnanohjaaja

Laura Hongisto

TAJUssa aloitin tammikuussa 2020 Johannan sijaisena. Työtehtäviini kuuluu peruskoululaisten HIP-kerhojen koordinointi ja ohjaus sekä TAJU:n lasten, nuorten ja perheiden liikunnasta vastaaminen ja ohjaaminen. 

TAJU ja melkein koko Tampere on minulle uusi tuttavuus, sillä Pohjanmaalta Päijät-Hämeen kautta päädyimme keväällä 2019 Lempälään asumaan. Valmistuin Liikunnanohjaajaksi (AMK) Vierumäeltä joulukuussa ja onnellisesti pääsin suoraan tutkintoa vastaaviin tehtäviin TAJUlle! Ohjannut ja valmentanut olen säännöllisesti vuodesta 2016 asti ja sitä ennen satunnaisesti. 

Vapaa-ajallani viihdyn ulkona liikkuen; juosten, kävellen, hiihtäen tai pyöräillen. Uusia lajeja tulee kokeiltua säännöllisen epäsäännöllisesti ja lajilistalla ovat olleet vuosien mittaan mm. lentopallo, jääkiekko, perinteinen saliharjoittelu, ryhmäliikunta, crossfit ja tällä hetkellä katutanssi. Liikunnan iloa jokaiselle!

Varapuheenjohtaja 

Pilvi Karjalainen

Olen TAJUlainen vuodesta 2015, mutta liikunta ja seuratoiminta ovat pienestä pitäen olleet iso osa elämääni. Tulin TAJUun ensin ohjaajaksi ja vuonna 2016 johtokuntaan, jossa olen toiminut varapuheenjohtajana, hallintotiimissä ja koulutusvastaavana. On mahtavaa olla mukana aktiivisen ja osaavan porukan kanssa kehittämässä seuraa! Ison seuran toiminnassa riittää paljon suunniteltavaa ja päätettävää meille eri taustoista tuleville johtokuntalaisille. Oma osaamiseni on opetusalalta, terveystieteistä ja liikunnanohjaamisesta. Seuratoiminnassa motivoi mahdollisuus päästä edistämään terveyttä ja tuomaan jumppareiden elämään hyvinvointia ja iloa liikunnalla ja yhdessä tekemisellä.

Liikunta on minulle elämäntapa ja vapaa-aikana tykkään käydä laidasta laitaan muiden ohjaamilla tunneilla, treenata kuntosalilla ja mitä vain joku keksii ehdottaa. Näiden välissä minut tapaa pyörän selästä kesät talvet matkalla töihin, harrastuksiin tai sunnuntaiajelulla. Minuun voit törmätä TAJUn eri tunneilla ja tapahtumissa. Kehittämisideat ja ihan muuten vain hihasta vetäminen on oikein tervetullutta. Nähdään jumpilla! :)

Talousvastaava

Päivi Laaja

Olen Päivi Laaja, syntyperäinen tamperelainen. Tällä hetkellä asustelen perheeni kanssa Korkinmäessä. Jumppakärpänen puri joskus 90 –luvun alussa, ja liityin silloin Tampereen Pyrinnön Naisiin, nykyiseen Tampereen Jumppatiimiin. Parhaimmillani kävin jumpassa lähes joka päivä. Nykyään olen ahkera kahvakuulailija. Lenkkeiltyäkin tulee epäsäännöllisen säännöllisesti. Olen aloittanut johtokunnan jäsenenä vuonna 2015. Mielenkiintoni on ehkä hieman tylsässä taloushallinnossa, mutta teenhän sitä työkseni jokapäivä Valmetilla. Uusi vuosi tuo uudet haasteet ja tietenkin jumpat. Kaikki innolla mukaan jumppaamaan! Jaksaa jaksaa, painaa painaa! 

Aili-tiimin vastaava

Sari Isoniemi

Olen Sari Isoniemi. Tulin mukaan TAJUn toimintaan 2018.

Olen ohjannut erilaisia jumppia 90-luvun alusta asti. Suosikkeihini kuuluu mm Zumba. Toimin myös urheiluhierojana.

Vapaa-ajallani tykkään käydä muiden tunneilla jumppaamassa. Pidän myös kovasti hiihtämisestä ja laskettelemisesta. Lomamatkat suuntautuvatkin yleensä Lappiin.

Nähdään TAJUn jumpilla!

Lali-tiimin pj

Laura Vekara

Olen ollut TAJUssa mukana syksystä 2017, jolloin aloitin työt liikunnanohjaajana. Tällä hetkellä toimin Lali-tiimin puheenjohtajana ja lisäksi tuutoroin lastenohjaajia ja sijaistelen silloin tällöin lasten tunteja. Koulutukseltani olen terveystieteiden maisteri, mutta tällä hetkellä opiskelen lääketiedettä Tampereella.

Liikunta on aina ollut tärkeä osa arkeani. Päiväkoti-ikäisenä aloitettu telinevoimistelu vaihtui myöhemmin tanssilliseen voimisteluun ja tanssin eri lajeihin. Nykyisin vapaa-aikani täyttyy voimistelu- ja tanssitreeneistä, kisamatkoista ja kuntosalilla käymisestä. Tavoitteenani on jakaa liikunnan riemua mahdollisimman monelle ja TAJUssa siihen onkin loistavat mahdollisuudet!

Lali-tiimin vastaava

Jaana Niskanen

Tulin TAJUun 2018 Varalan Lokin jälkeen ohjailemaan perheitä, lapsia, nuoria ja aikuisia. Aika pian lähdin mukaan lali-tiimiin ja olenkin ollut mukana eri tapahtumissa .   
Oma liikuntataustani on yleisurheilusta, lapsuusiän tanhuista aikuisiän harrastukseen latinoshowhun ja tämän hetken paras harrastus on pesäpallo. Perheeni kesken retkeilemme ja ulkoilu on iso osa meidän arkea.  

Mahtavia jumppahetkiä kaikille, nähdään! :) 

Lali-tiimin vastaava ja markkinointihenkilö

Minttu Mäkelä

Olen Minttu Mäkelä, Seinäjoelta alunperin kotoisin ja nykyään asustelen Nokialla. Olen ohjannut liikuntaa lapsille, aikuisille ja perheille nyt yli 5 vuoden ajan ja TAJUssa yli 3 vuoden ajan. Ammatiltani olen liikuntaneuvoja ja personal trainer. Minulta itseltäni löytyy akrobatiatausta aiempien harrastuksieni kautta esim. Cheerleadingin ja telinevoimistelun myötä. Vapaa-ajallani tykkään käydä kuntosalilla, sekä lenkkeillä ja terveelliset elämäntavat ovatkin lähellä sydäntäni! Siksi olenkin TAJUssa ohjaajana, sekä nyt myös johtokunnassa ja Lali-tiimissä tammikuusta 2021 lähtien, että saan jakaa liikunnan iloa myös kaikille muille! Nähdään TAJUn jumpilla! 😊

Markkinointihenkilö

Minna Hankala-Vuorinen

Löysin TAJUn tammikuussa 2016 ja jatkoin täällä jumppaharrastustani. Syksyllä 2017 innostuin vastuuvuorolaiseksi ja 2018 olinkin jo mukana johtokunnassa. Olen ”kaikkijumppainen” ja suosikkejani ovat tanssilliset tunnit.

Työskentelen käsityön- ja terveystiedon opettajana sekä vararehtorina Sääksjärven koulussa ja olen myös Tekstiiliopettajaliiton puheenjohtaja. Liikunta on minulle elämäntapa ja erinomaista vastapainoa työlle. En ole koskaan ollut erityisen hyvä missään lajissa, mutta innokas ja energinen. Käyn säännöllisesti avannossa ja osallistun kesäaikaan ainakin yhteen avovesiuintitapahtumaan, juoksen puolimaratoneja, suppaan ja joogaan. Pyöräilen työmatkat ja kuuntelen samalla äänikirjoja. Käsitöiden teko on myös olennainen osa elämääni.

TAJUssa tehtäväni on markkinointi yhdessä muiden markkinointivastaavien ja toimiston kanssa. Avantosaunassa minut näkee useimmiten musta ”TAJUtonta menoa”-pipo päässä.

Vastuuvuorolaisten vastaava ja yhteistyövastaava Mira Rajalakso

Olen kuntoliikunnan suurkuluttaja ja päädyin TAJUun 2016, kun etsin jumppaseuraa uuden kotini lähistöltä. TAJUlaisten seura kolahti heti ja päädyin ensi kerran johtokuntaan 2016. Nyt johtokuntalaisena olen vastuuvuorolaisten vastaava ja yhteistyövastaava. Ideasi yhteistyökumppanuudesta kuulen miellelläni! Jos mielit vastuuvuorolaiseksi, olet tervetullut porukkaan.
Minulla on kilpaurheilutausta ja liikkumisen tarve on juurtunut syvälle minuun. Tällä hetkellä nautin kahvakuulailusta, pilateksesta, sauvakävelystä ja eri joogalajeista. TAJUn monipuolisesta tuntivalikoimasta löytyy aina päivän oloon laji, josta ammentaa virtaa arkeen. Vapaa-aikana oman kuntoilun ohella kuskaan ja kannustan omia lapsiani nauttimaan liikuntaharrastuksistaan. Nähdään jumpilla!