Toimihenkilöiden esittely

Puheenjohtaja

Juulia Pihlaja

Olen Juulia Pihlaja, TAJUn puheenjohtaja ja ohjaaja. Opiskelen Tampereen Yliopistossa luokanopettajaksi. TAJUun olen "eksynyt" ensimmäisen kerran jo alle kouluikäisenä. Jatkoin TAJUssa harrastamista lähes koko ala-asteen ajan ja vuonna 2007 aloitin apuohjaajana. Lasten ryhmien pääohjaajana aloitin 2010. Johtokuntaurani alkoi vuoden 2012 alussa lasten ja perheliikunnanvastaavana ja myöhemmin olin lasten liikunnan tiimissä mukana johtokunnan jäsenenä. Vuoden 2015 alusta aloitin pestini puheenjohtajana. Nykyisin ohjaan Takahuhdissa lasten tunteja ja perheliikuntaa sekä Leinolassa Aikuinen-lapsi -ryhmiä. Mahtavassa seurassa on ilo liikkua, ohjata ja seuratoimia! :)

Toiminnanjohtaja 

Tytti Lindroos

(äitiyslomalla 31.12.2019 asti)

Olen hypännyt TAJUn matkaan kesällä 2015 aloittaessani seuran toiminnanjohtajan sijaisena. Olen kotoisin Lahdesta ja jumppakärpänen taisi puraista minua jo kolmen vanhana astellessani ensimmäistä kertaa satujumppaan. Työni on monipuolista ja olen iloinen saadessani tehdä töitä näin mahtavien vapaaehtoisten, ohjaajien ja jumpparien parissa laadukkaassa seurassa. Minut tavoittaa seuran puhelinnumeron ja sähköpostin lisäksi mukana tapahtumissa ja toisinaan ohjaamassa tai jumppaamassa. Nykäisehän hihasta tai laita viestiä, kun kaipaat apua, haluat antaa palautetta tai ideoida seuran tulevaisuutta!

Toiminnanjohtaja 

Marika Uusi-Illikainen

(Tytti Lindroosin sijainen 31.12.2019 asti)

Olen TAJU ry:n toiminnanjohtajan Tytti Lindroosin sijainen. Olen kotoisin Kainuusta, mutta asunut Tampereella seitsemän vuotta. Urani liikunnanohjaajana aloitin 14-vuotiaana, kun toimin oman uintiharjoittelun ohessa alle 12-vuotiaiden lasten uintiryhmien uimavalmentajana ja -opettajana. 

Erilaiset uintiohjaus- ja muu uimaseurassa tehdyt työt sekä usean järjestön parissa toimiminen ovat luoneet pohjan liikunnanohjaajan sekä liikunnan hallinnointi- ja kehittämistehtäviin. Olen toiminut liikunnan alalla nyt 15 vuotta. Ammatiltani olen liikunnanohjaaja (AMK) ja liikuntaneuvoja. Olen aiemmin toiminut uimahalleissa, urheiluseuroissa ja kansalaisopistossa erilaisissa ohjaus- ja hallinointitehtävissä. 

Vietän vapaa-aikaani läheisten ihmisten kanssa sekä erilaisten järjestöjen ja erään liiton parissa. Lisäksi erilaisten liikuntalajien harrastaminen on suuri osa elämääni, silla nautin liikunnan antamasta energiasta ja ilosta. 

Haluan välittää omalla esimerkilläni liikunnan ilosanomaa ja uskallusta toteuttaa unelmiansa liikunta-alan työtehtävissä.

Hymyillään ja tervehditään, kun tavataan. Tule rohkeasti nykäisemään hihasta tai ota yhteyttä toimistoon.

Liikunnanohjaaja 

Johanna Jankkari

Olen syksyllä 2018 aloittanut TAJU:n liikunnanohjaajana Lauran siirtyessä uusien haasteiden pariin. Olen ohjannut aiemminkin TAJU:ssa ja muissa yhdistyksissä liikuntaa lapsille ja perheille. Tällä hetkellä työtehtäviini kuuluu peruskoululaisten HIP-kerhojen koordinointi ja ohjaus sekä TAJU:n lasten, nuorten ja perheiden liikunnasta vastaaminen ja ohjaaminen.

Oma liikunnallinen taustani on kamppailulajien maailmassa, mutta harrastan lisäksi monenlaista kunto- ja luontoliikuntaa. Olen aina tilaisuuden tullen innokas kokeilemaan uutta lajia! Oman lapsen syntymän jälkeen kiinnostus on painottunut lapsen kanssa liikkumiseen ja yhteiseen tekemiseen. Lapsiperheiden hyvinvoinnista on näin muodostunut sydämen asia. Tavoitteenani onkin innostaa ja kannustaa lapsiperheitä aktiiviseen arkeen.

Varapuheenjohtaja

Pilvi Karjalainen

Olen TAJUlainen vuodesta 2015, mutta liikunta ja seuratoiminta ovat olleet iso osa elämää koko pienen ikäni. Tulin TAJUun ensin ohjaajaksi ja vuonna 2016 johtokuntaan, missä olen toiminut varapuheenjohtajana, Priima-tiimissä koulutusvastaavana ja vuodesta 2018 Talahestra-tiimissä pohtimassa talous-,laatu-, henkilöstö- ja strategia-asioita. Ison seuran toiminnassa riittää paljon suunniteltavaa ja päätettävää meille eri taustoista tuleville johtokuntalaisille. On mahtavaa olla mukana aktiivisen ja osaavan porukan kanssa kehittämässä seuraa! Oma taustani on opetusalalta, mitä olen laajentanut liikunta-alan osaamisella ja meneillään olevilla ergonomian ja työhyvinvoinnin yliopisto-opinnoilla. Seuratoiminnassa motivoikin juuri mahdollisuus päästä edistämään terveyttä ja tuomaan hyvinvointia ja iloa jumppareiden elämään liikunnalla ja yhdessä tekemisellä.

Vapaa-aikanani tykkään käydä laidasta laitaan muiden ohjaamilla tunneilla, treenailen kuntosalilla ja uin. Näiden välissä minut tapaa pyörän selästä – pyöräilen kesät talvet, mm. Linnainmaalle omalle kahvakuulatunnille. Minuun voit törmätä ennen kaikkea siellä ja TAJUn tapahtumissa. Kehittämisideat ja ihan muuten vain hihasta vetäminen on oikein tervetullutta. Jos haluat yllättää iloisesti, tule juttelemaan italiaksi. :)

Aili-tiimin pj

Linda Ojala

Linda ohjaa Kahvakuulaa Linnainmaalla. Uutena johtokunnan jäsenenä olen päässyt ensimmäisen puolen vuoden aikana näkemään, miten monenlaisia asioita johtokunnalla on puitavanaan kuukausittaisissa kokouksissa. TAJUn kaltaisessa suuressa yhdistyksessä muun muassa toiminnan kehittäminen, viestintä ja markkinointi, tapahtumien järjestäminen ja hankintojen tekeminen vaativat paljon yhteistä keskustelua, pohdintaa ja toimintaa. Tänä keväänä pääsin myös seuraamaan ja osallistumaan, kun TAJU rekrytoi osa-aikaista liikunnanohjaajaa koordinoimaan ja ohjaamaan 5.-9. luokkalaisten HIP-kerhoja. Tehtävään löydettiin erinomainen tekijä, joka aloittaa työnsä elokuussa.

Talousvastaava

Päivi Laaja

Olen Päivi Laaja, syntyperäinen tamperelainen. Tällä hetkellä asustelen perheeni kanssa Korkinmäessä. Jumppakärpänen puri joskus 90 –luvun alussa, ja liityin silloin Tampereen Pyrinnön Naisiin, nykyiseen Tampereen Jumppatiimiin. Parhaimmillani kävin jumpassa lähes joka päivä. Nykyään olen ahkera kahvakuulailija. Lenkkeiltyäkin tulee epäsäännöllisen säännöllisesti. Olen toista kautta johtokunnan jäsenenä. Mielenkiintoni on ehkä hieman tylsässä taloushallinnossa, mutta teenhän sitä työkseni jokapäivä Valmetilla. Uusi vuosi tuo uudet haasteet ja tietenkin jumpat. Kaikki innolla mukaan jumppaamaan! Jaksaa jaksaa, painaa painaa! 

Markkinointivastaava

​​​​​​​Minna Hankala-Vuorinen

Löysin TAJUn tammikuussa 2016 ja jatkoin täällä jumppaharrastustani. Syksyllä 2017 innostuin vastuuvuorolaiseksi ja 2018 olinkin jo mukana johtokunnassa. Olen ”kaikkijumppainen” ja suosikkejani ovat tanssilliset tunnit.

Työskentelen käsityön- ja terveystiedon opettajana sekä vararehtorina Sääksjärven koulussa ja olen myös Tekstiiliopettajaliiton puheenjohtaja. Liikunta on minulle elämäntapa ja erinomaista vastapainoa työlle. En ole koskaan ollut erityisen hyvä missään lajissa, mutta innokas ja energinen. Käyn säännöllisesti avannossa ja osallistun kesäaikaan ainakin yhteen avovesiuintitapahtumaan, juoksen puolimaratoneja, suppaan ja joogaan. Pyöräilen työmatkat ja kuuntelen samalla äänikirjoja. Käsitöiden teko on myös olennainen osa elämääni.

TAJUssa tehtäväni on markkinointi yhdessä muiden markkinointivastaavien ja toimiston kanssa. Avantosaunassa minut näkee useimmiten musta ”TAJUtonta menoa”-pipo päässä.