Toimihenkilöiden esittely

Puheenjohtaja

Juulia Pihlaja

Olen Juulia Pihlaja, TAJUn puheenjohtaja. 

TAJUun olen "eksynyt" harrastamaan ensimmäisen kerran jo alle kouluikäisenä. Nuorena aloittelin ohjaajan uraani ensin apuohjaajana ja sitten pääohjaajana, ohjausvuosia lasten ja perheiden tuntien parissa on kertynyt reilusti yli 10 vuotta. 
Johtokuntaurani alkoi vuoden 2012 alussa lasten ja perheliikunnanvastaavana. TAJUn puheenjohtajana aloitin 2015. Tällä hetkellä pidän taukoa omista ohjauksista, mutta minuun voi törmätä tuutorina lasten tai perheliikunnan tunneilla tai jumppaamassa aikuisten tunneilla, tai touhuamassa tapahtumissa. Tule ihmeessä juttelemaan, antamaan palautetta, ideoita tai vaihtamaan ajatuksia. 
Minut tavoitat myös sähköpostitse: puheenjohtaja@tampereenjumppatiimi.net. 
Mahtavassa seurassa on ilo liikkua ja seuratoimia! :)

Toiminnanjohtaja 

Marika Uusi-Illikainen

Olen kotoisin Kainuusta, mutta viihtynyt Tampereen seudulla useamman vuoden. Urani liikunnanohjaajana aloitin 14-vuotiaana, kun toimin oman uintiharjoittelun ohessa alle 12-vuotiaiden lasten uintiryhmien uimavalmentajana ja -opettajana. 

Erilaiset uintiohjaus- ja muut uimaseurassa tehdyt työt sekä usean järjestön parissa toimiminen ovat luoneet pohjan liikunnanohjaajan sekä liikunnan hallinnointi- ja kehittämistehtäviin. Olen toiminut liikunnan alalla yli 15 vuotta. Viimeistelen parhaillaan liikunnan yhteiskuntatieteiden maisteriopintoja. Nykyinen koulutukseni on liikunnanohjaaja (AMK).

Vietän vapaa-aikaani läheisten ihmisten kanssa. Toimin luottamushenkilönä eri järjestöissä. Eri liikuntalajien kokeilu on suuri osa elämääni, sillä nautin liikunnan antamasta energiasta ja ilosta. 

Haluan välittää omalla esimerkilläni liikunnan ilosanomaa ja uskallusta toteuttaa unelmiansa liikunta-alan työtehtävissä.

Hymyillään ja tervehditään, kun tavataan. Tule rohkeasti nykäisemään hihasta tai ota yhteyttä toimistoon.

Liikunnanohjaaja

Laura Hongisto

Työtehtäviini kuuluu yhteistyöt Tampereen kaupungin suuntaan (mm. lupa harrastaa ja lupa liikkua) sekä TAJU:n lasten, nuorten ja perheiden liikunnasta vastaaminen. Ohjaan myös itse lasten ja perheiden ryhmiä. 

Valmistuin Liikunnanohjaajaksi (AMK) Vierumäeltä joulukuussa 2019 ja onnellisesti pääsin suoraan tutkintoa vastaaviin tehtäviin TAJUlle! Ohjannut ja valmentanut olen säännöllisesti vuodesta 2016 asti ja sitä ennen satunnaisesti. 

Vapaa-ajallani viihdyn ulkona liikkuen; juosten, kävellen, hiihtäen tai pyöräillen. Olen myös aloittanu telinevoimistelun aikuisiällä. Uusia lajeja tulee kokeiltua säännöllisen epäsäännöllisesti ja lajilistalla ovat olleet vuosien mittaan mm. lentopallo, jääkiekko, perinteinen saliharjoittelu, ryhmäliikunta, crossfit ja katutanssi. Liikunnan iloa jokaiselle!


Liikuntakoordinaattori

Kaisa Niukkala 

Aloitin elokussa TAJUn osa-aikaisena liikuntakoordinaattorina. Vastuualueisiini kuuluvat aikuisliikunta, vastuuvuorolaiset sekä  soveltavan liikunnan kehittäminen ja yhdenvertaisuuden edistäminen TAJUssa. 

Koulutuksena minulla on liikunnan ammattitutkinto. Tällä hetkellä opiskelen liikuntatieteitä ja toivon valmistuvani maisteriksi ensi keväällä. 

Vapaa-ajallani ulkona liikkuminen ja retkeily ovat lähellä sydäntäni. Nautin niin pidemmistä vaelluksista kuin myöskin lyhyistä kävelyretkistä lähiluonnossa. Reippaan mielen ja säänmukaisten varusteiden lisäksi tärkeintä ovat retkieväät (erityisesti suklaa).

Varapuheenjohtaja 

Pilvi Karjalainen

Olen TAJUlainen vuodesta 2015, mutta liikunta ja seuratoiminta ovat pienestä pitäen olleet iso osa elämääni. Tulin TAJUun ensin ohjaajaksi ja vuonna 2016 johtokuntaan, jossa olen toiminut varapuheenjohtajana, hallintotiimissä ja koulutusvastaavana. On mahtavaa olla mukana aktiivisen ja osaavan porukan kanssa kehittämässä seuraa! Ison seuran toiminnassa riittää paljon suunniteltavaa ja päätettävää meille eri taustoista tuleville johtokuntalaisille. Oma osaamiseni on opetusalalta, terveystieteistä ja liikunnanohjaamisesta. Seuratoiminnassa motivoi mahdollisuus päästä edistämään terveyttä ja tuomaan jumppareiden elämään hyvinvointia ja iloa liikunnalla ja yhdessä tekemisellä.

Liikunta on minulle elämäntapa ja vapaa-aikana tykkään käydä laidasta laitaan muiden ohjaamilla tunneilla, treenata kuntosalilla ja mitä vain joku keksii ehdottaa. Näiden välissä minut tapaa pyörän selästä kesät talvet matkalla töihin, harrastuksiin tai sunnuntaiajelulla. Minuun voit törmätä TAJUn eri tunneilla ja tapahtumissa. Kehittämisideat ja ihan muuten vain hihasta vetäminen on oikein tervetullutta. Nähdään jumpilla! :)

Talousvastaava

Päivi Laaja

Olen Päivi Laaja, syntyperäinen tamperelainen. Tällä hetkellä asustelen perheeni kanssa Korkinmäessä. Jumppakärpänen puri joskus 90 –luvun alussa, ja liityin silloin Tampereen Pyrinnön Naisiin, nykyiseen Tampereen Jumppatiimiin. Parhaimmillani kävin jumpassa lähes joka päivä. Nykyään olen ahkera kahvakuulailija. Lenkkeiltyäkin tulee epäsäännöllisen säännöllisesti. Olen aloittanut johtokunnan jäsenenä vuonna 2015. Mielenkiintoni on ehkä hieman tylsässä taloushallinnossa, mutta teenhän sitä työkseni jokapäivä Valmetilla. Uusi vuosi tuo uudet haasteet ja tietenkin jumpat. Kaikki innolla mukaan jumppaamaan! Jaksaa jaksaa, painaa painaa! 


Aili-tiimin pj

Maisa eli Maija-Kaisa Koski

Jumppaurani alkoi 1970- luvulla Tampereen Pyrinnön naisissa voimistellen. Nyt ympyrä ikäänkuin sulkeutuu, koska Tampereen Pyrinnön naiset on nykyää TAJU. Voimistellut olen koko ikäni. Ohjaajaurani alkoi 90- luvulla Aerobicciin hurahdettuani. Monet kurssit ja koulutukset on tullut tehtyä vuosien varrella. Olen ohjannut myös Perheliikuntaa, Babybicciä ja lasten jumpparyhmiä, mutta viimeiset 10 vuotta keskittynyt aikuisten ryhmäliikunnan ohjaukseen.  Pidän niin tanssillisista tunneista, lihaskuntotunneista kuin kehonhuolloistakin. Olen siis liikunnan iloinen sekakäyttäjä!

Tämän vuoden alussa tulin mukaan hallitukseen ja olen myös Aikuisliikuntatiimin vastaava. Kokemusta seuratyöstä on Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta ry:n Aili- vastaavana ja seuran puheenjohtajana. Olen toiminut myös Riihimäen voimisteluseurassa. Seurasydän sykkii rinnassani aina myös Tampereen Pyrinnölle ja Ilvekselle. 

Päivätyössäni toimin Päiväkodin hallinnollisena  johtajana Tampereella, joten jumppa on minulle tapa rentoutua ja samalla rakas harrastus. Seuratoiminta on hyvää vastapainoa hallinnolliselle työlle. Luottamustoimistani tärkein on kuitenkin Aamu Ilonan ja Toivon mummona oleminen.Aili-tiimin vastaava 

Mira Rajalakso

Olen kuntoliikunnan suurkuluttaja ja päädyin TAJUun 2016, kun etsin jumppaseuraa uuden kotini lähistöltä. TAJUlaisten seura kolahti heti ja päädyin ensi kerran johtokuntaan 2016. Edelleen johtokuntalaisena olen tiiviisti mukana aikuisliikuntatiimissä ja yhteistyövastaavana. Ideasi yhteistyökumppanuudesta kuulen miellelläni! 
Jos mielit vastuuvuorolaiseksi, olet tervetullut porukkaan.
Minulla on kilpaurheilutausta ja liikkumisen tarve on juurtunut syvälle minuun. Tällä hetkellä nautin kahvakuulailusta, pilateksesta, sauvakävelystä ja eri joogalajeista. 
TAJUn monipuolisesta tuntivalikoimasta löytyy aina päivän oloon laji, josta ammentaa virtaa arkeen. Vapaa-aikana oman kuntoilun ohella kuskaan ja kannustan omia lapsiani nauttimaan liikuntaharrastuksistaan. 
Nähdään jumpilla!Aili-tiimin vastaava 

Eeva Viinikainen

Heippa!

Olen Viinikaisen Eeva Kuopion kasvatti. Nuorenpana urheilin paljon, kunnes jossain vaiheessa kiinnostus lopahti. Nyt semmoisen viitisen vuotta liikunta on ollut elämäntapa sekä leipätyöni. TAJUun tulin syksyllä 2022 ohjailee lihaskuntotunteja. Aloitin TAJUn johtokunnassa vuoden 2024 alusta. Vapaa-aikani menee 5- vuotiaan muksun kanssa sekä kuntonyrkkeilyn parissa.


Lali-tiimin pj

Laura Vekara

Olen ollut TAJUssa mukana syksystä 2017, jolloin aloitin työt liikunnanohjaajana. Tällä hetkellä toimin Lali-tiimin puheenjohtajana ja lisäksi tuutoroin lastenohjaajia ja sijaistelen silloin tällöin lasten tunteja. Koulutukseltani olen terveystieteiden maisteri, mutta tällä hetkellä opiskelen lääketiedettä Tampereella.

Liikunta on aina ollut tärkeä osa arkeani. Päiväkoti-ikäisenä aloitettu telinevoimistelu vaihtui myöhemmin tanssilliseen voimisteluun ja tanssin eri lajeihin. Nykyisin vapaa-aikani täyttyy voimistelu- ja tanssitreeneistä, kisamatkoista ja kuntosalilla käymisestä. Tavoitteenani on jakaa liikunnan riemua mahdollisimman monelle ja TAJUssa siihen onkin loistavat mahdollisuudet!

Lali-tiimin vastaava

Leena Yliviitala

"Olen aloittanut TAJUlla lastenliikunnan ohjaajana vuonna 2017. Tällä hetkellä ohjaan lasten- ja perheliikuntaa sekä toimin Lali-vastaavana. Koulutukseltani olen varhaiskasvatuksen opettaja ja pian myös matemaattisten aineiden opettaja.

Vapaa-ajalla tykkään harrastaa liikuntaa monipuolisesti. Tällä hetkellä olen innostunut lenkkeilystä, kuntosalista ja lentopallosta. Liikunnassa parasta on sen tuoma hyvänolontunne. On ilo jakaa sitä myös muille!"

Markkinointihenkilö

Jenna AuranahoMarkkinointihenkilö

Jenna Auranaho

Mää oon Jenna, Oulusta kotoisin oleva, nykyään Tampereella toimiva ryhmäliikunnanohjaaja, sekä intohimoinen liikkuja ja värikäs persoona.

Liityin mukaan TAJUn  toimintaan syksyllä 2022, kun muutin puolisoni kanssa Oulusta Tampereelle. Olen aina liikkunut paljon ja harrastanut nuorempana tanssia sekä joukkuevoimistelua ja aikuisiällä ryhmäliikuntaa monipuolisesti. Ihanista liikuntakokemuksista ja kohtaamistani innostavista ohjaajista sainkin kipinän lähteä liikunta-alalle itsekin. Kouluttauduin Varalan Urheiluopistolla ryhmäliikuntaohjaajaksi syksyllä 2022 ja onnekseni pääsin heti TAJUlle tunteja ohjaamaan ja arvokasta kokemusta kerryttämään.

Tunteja onkin tullut ohjattua monipuolisesti tanssillisista tunneista lihaskunto- ja kehonhuoltotunteihin. Tällä hetkellä ohjaan lähinnä aikuisten ryhmiä, mutta minuun saattaa törmätä sijaisena myös lasten liikunnan puolella.

Liikunta on minulle iso osa elämää ja vietänkin suuren osan vapaa-ajastani erilaisten lajien parissa. Käyn säännöllisesti erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla ja tanssitunneilla sekä joogaillen kotona. Näiden lisäksi olen aikuisiällä innostunut ilma-akrobatiasta ja kiipeilystä, joita treenaan aina kun ehdin, mikä on valitettavan harvoin. Kokeilen myös aina mielelläni uusia lajeja, enkä ole vielä löytänyt liikuntamuotoa, josta en tykkäisi.

Minulle on tärkeää auttaa jokaista löytämään liikunnan nautinto sekä oman tapa liikkua. Keskustelen aina mielelläni TAJUn toiminnasta tai liikunnasta ylipäätään, joten tule rohkeasti jutulle vaan, jos on jotain mielessä!