Perheille

Ilmoittautuminen on alkanut, ilmoittautua voi seuraavasti

  • 7.12. klo 12.00 alkaen syksyn jumpparit
  • 12.12. alkaen uudet jumpparit

Kevätkausi alkaa 9.1.2023 ja päättyy 30.4.2023.

TAJUn jumpilla on ilmainen kokeiluviikko 9.1.-15.1.2023. Jokaisen lasten ryhmään tutustujan tulee ilmoittautua etukäteen Jäsentiedossa.

TAJU tarjoaa monipuolista ja edullista liikuntaa perheille

Perheliikuntatuokiot ovat parhaimmillaan yhteisiä ikimuistoisia hetkiä liikunnan parissa. Ne tarjoavat elämyksiä ja rakentavat samalla terveyttä edistävän liikuntaharrastuksen pohjaa tuleville vuosille. Perheliikunnan tunneilla hiki tulee niin lapselle kuin vanhemmallekin! Vanhempien esimerkki kannustaa lapsia liikkumaan. 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Tähtiseurassa jokainen saa liikkua omalla tavallaan hyvässä seurassa

Olympiakomitea on myöntänyt Tampereen Jumppatiimille Tähtiseura-tunnuksen merkkinä laadukkaasta toiminnasta. Lasten ja nuorten merkki viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. 

Olympiakomitea, lajiliitot ja aluejärjestöt ovat yhdessä luoneet Tähtiseura-laatuohjelman, jonka tavoitteena on suomalaisen urheiluseuratoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen. Ohjelman tunnuksena on Tähtimerkki, joka viestii siitä, että seura täyttää kohderyhmäkohtaiset (lapset & nuoret, aikuiset sekä huippu-urheilijat) sisältövaatimukset ja kaikille yhteiset johtamisen laatutekijät. Tähtimerkin saaneet seurat toimivat osana maanlaajuista jatkuvan kehittämisen verkostoa, jossa seurat saavat tukea omaan toimintaansa ja jakavat hyviä käytäntöjään.