Usein kysytyt kysymykset

Voiko lapsi tulla tutustumaan ryhmään?

Ryhmään voi tulla tutustumaan, mutta ilmoittautuminen tulee tehdä etukäteen jäsenrekisterissä. Ilmoittautumisen voi kuitenkin perua ensimmäisen kerran jälkeen, jolloin laskuakaan ei tarvise maksaa. Jos perumisen sen sijaan jättää tekemättä, tulee lasku maksaa kokonaisuudessaan. Tutustumaan voi tulla myös kesken kauden ja maksaa laskun vasta tutustumisen jälkeen.  

Voiko aikuinen-lapsi-ryhmässä käydä vuorotellen eri aikuiset? Voi käydä. Vaikka aikuinen vaihtuisi, riittää silti maksaa yhden aikuisen jäsenmaksu.  

Onko ryhmässä tilaa?

Ryhmien ilmoittautumistilanteen näet kirjautumalla jäsentietoon.

Jäsenrekisteri herjaa "et kuulu ikäryhmään", kun yritän ilmoittaa alikäyttäjänä olevaa lastani

Toisinaan järjestelmä vaihtaa hieman hitaasti käyttäjästä toiseen. Kannattaa kokeilla päivittää selain, jonka jälkeen ilmoittautuminen useimmiten onnistuu.  

Miten aikuisten jumpille ilmoittaudutaan?

Ensimmäisen viikon 3.-9.9. voi jumpilla käydä tutustumassa ilmaiseksi ja tällöin ei tarvitse ilmoittautua. Jatkossa voit käydä jumpilla kausikortilla, 6 kerran kortilla tai tutustumismaksulla. Kausikortti (70 €) ja 6 kerran (30 €) kortti ostetaan jäsenrekisterissämme ja lisäksi tulee 10 € jäsenmaksu vuodelle 2018. Tutustumismaksu (8 €) maksetaan paikan päällä tasarahalla ohjaajalle. Yksittäiseen jumppaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Ilmoittautuminen kevätkaudelle sekä 6 kerran kortin ostaminen onnistuu jäsenrekisteristämme:

Miten voin maksaa TykyOnlinella/Ticket Mind & Bodylla? Maksuohjeet ja -paikat löytyvät täältä

Miten löydän perille? 

Jumppapaikkojen yhteystiedot löytyvät nettisivuiltamme täältä.

Mitä jumpalle tarvitsee mukaan?

Liikuntaan sopivat varusteet ja vesipullon. Lasten tunneilla ollaan paljain jaloin tai tossuilla. Aikuisten tunneilla voi olla myös kengät jalassa sekä ottaa jumppa-alustan mukaan lihaskuntotunneille. Kahvakuulatunneilla suositellaan otettavaksi oma kuula mukaan, mutta kouluilla on myös muutamia kuulia lainattavaksi.  

En muista jäsenrekisterin tunnuksiani

Voit tilata uuden salasanan sähköpostiisi. Älä rekisteröidy uudestaan, vaan tilaa uusi salasana.