Usein kysytyt kysymykset

Voiko lapsi tulla tutustumaan ryhmään?

Ryhmään voi tulla tutustumaan, mutta ilmoittautuminen tulee tehdä etukäteen myClubissa. Ilmoittautumisen voi kuitenkin perua ensimmäisen kerran jälkeen, jolloin laskuakaan ei tarvise maksaa. Jos perumisen sen sijaan jättää tekemättä, tulee lasku maksaa kokonaisuudessaan. Tutustumaan voi tulla myös kesken kauden ja maksaa laskun vasta tutustumisen jälkeen.  

Voiko aikuinen-lapsi-ryhmässä käydä vuorotellen eri aikuiset? 

Voi käydä. Vaikka aikuinen vaihtuisi, riittää silti maksaa yhden aikuisen jäsenmaksu.  

Voinko ilmoittaa lapseni ryhmään, jos lapsi ei ole täyttänyt ryhmään vaadittua ikää?

Lapsen voi ilmoittaa ryhmään, jos lapsi täyttää ryhmään vaaditun iän kauden alussa. Esimerkiksi, jos lapsi on alle 5 v., mutta hänet halutaan ilmoittaa 5-7 v.-ryhmään, tulee lapsen täyttää viisi vuotta kauden alkupuolella.

Onko ryhmässä tilaa?

Ryhmien ilmoittautumistilanteen näet kirjautumalla myClubiin tai täältä.

Jäsenrekisteri herjaa "et kuulu ikäryhmään", kun yritän ilmoittaa alikäyttäjänä olevaa lastani ?

Toisinaan järjestelmä vaihtaa hieman hitaasti käyttäjästä toiseen. Kannattaa kokeilla päivittää selain, jonka jälkeen ilmoittautuminen useimmiten onnistuu.  

Jäsenrekisteri ohjaa minut toisen seuran sivuille

Jäsenrekisteri siirtää tai näyttää sinulle toisen seuran tiedot, jos olet aiemmin rekisteröitynyt toisen seuran käyttäjäksi. Sisäänkirjautumisen/rekisteröitymisen yhteydessä käy valitsemassa TAJU seuraksi "seuran valinta" kohdasta.

Miten aikuisten jumpille ilmoittaudutaan?

Kauden ensimmäisen viikon voi jumpilla käydä tutustumassa ilmaiseksi ja tällöin ei tarvitse ilmoittautua. Jatkossa voit käydä jumpilla kausikortilla, 10 kerran kortilla tai kertamaksulla. Kausikortti ja 10 kerran kortti ostetaan myClubista ja lisäksi tulee 20 € jäsenmaksu kullekin vuodelle. Tutustumismaksu maksetaan paikan päällä tasarahalla ohjaajalle. Yksittäiseen jumppaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Ilmoittautuminen syyskaudelle sekä 10 kerran kortin ostaminen onnistuu myClubissa.

Miten löydän perille? 

Jumppapaikkojen yhteystiedot löytyvät nettisivuiltamme täältä.

Mitä jumpalle tarvitsee mukaan?

Liikuntaan sopivat varusteet ja vesipullon. Lasten tunneilla ollaan paljain jaloin tai tossuilla. Aikuisten tunneilla voi olla myös kengät jalassa sekä ottaa jumppa-alustan mukaan lihaskuntotunneille. Kahvakuulatunneilla suositellaan otettavaksi oma kuula mukaan, mutta kouluilla on myös muutamia kuulia lainattavaksi.  

En muista myClubin tunnuksiani

Voit tilata uuden salasanan sähköpostiisi. Älä rekisteröidy uudestaan, vaan tilaa uusi salasana.