Tuntikuvaukset

Nuorten ryhmien tuntikuvaukset

 

Freegym 12-16v. 

Freegym on uusi lapsille ja nuorille suunnattu harrastus, joka rikkoo perinteisen voimistelun rajoja. Freegymissä yhdistyvät voimistelu, voimaharjoittelu, voltit ja parkour. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu. Freegymiä voi tehdä ikään, taustaan tai kokemukseen katsomatta sisällä saleissa tai ulkona.

 

Street&Showdance 12-16v. 

Show- ja streetlajit koostuvat monipuolisesti eri tanssityyleistä. Street on yleisnimitys eri katutanssityyleille. Showtanssi pohjautuu jazz-tanssista ja siinä sekoittuvat lisäksi mm. hiphop ja discotanssi, sekä erilaiset hypyt ja piruetit. Tunneilla kokeillaan monipuolisesti erilaisia tanssityylejä rohkeasti yhdistellen. Tanssitunti koostuu lämmittelystä, keskilattiaharjoituksista, koreografioista sekä venyttelystä. Tunti on tarkoitettu kaikille tanssista kiinnostuneille 12-16 -vuotiaille nuorille. Tunnille tarvitset joustavat vaatteet ja jalkineiksi sukat, tossut tai sisäkengät (mm. tennarit soveltuvat hyvin).

Breakdance yli 11 v.

Syksyn 2018 uutuustunti! Breakdance on katutanssilaji, jossa on neljä eri muotoa. Tunneilla käydään jokaisen muodon perusta läpi, jonka jälkeen jokainen pääsee käyttämään omaa luovuuttaan liikkeissä. Nykypäivänä breakdancea näkee paljon räjähtävässä akrobaattisessa muodossa, mutta jokainen lajin harrastaja tekee liikkeistä ja tanssista juuri itselle nautittavaa. Tunneille tarvitset vaaleapohjaiset jalkineet, juomapullon sekä iloisen mielen.

Aikuisten jumppien tuntikuvaukset näet täältä

Huomioithan, että nuoret saavat osallistua vain tietyille aikuisten tunneille. Kahvakuulan ikäraja on 15 vuotta.