Tuntikuvaukset

Nuorten ryhmien tuntikuvaukset


Freegym 12-15 v. 

Freegymissä yhdistyvät voimistelu, voimaharjoittelu, voltit ja parkour. Freegym sopii kaikille ja harrastus tarjoaa uusia haasteita niin aloittelevalle temppuilijalle kuin jo aiemmin harrastaneelle. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu unohtaen kilpailujärjestelmät ja niiden vaatimukset.  


Street&Showdance 12-15 v. 

Show- ja streetlajit koostuvat monipuolisesti eri tanssityyleistä. Street on yleisnimitys eri katutanssityyleille. Showtanssi pohjautuu jazz-tanssiin ja siinä sekoittuvat lisäksi mm. hiphop ja discotanssi, sekä erilaiset hypyt ja piruetit. Tunneilla kokeillaan monipuolisesti erilaisia tanssityylejä rohkeasti yhdistellen. Tanssitunti koostuu lämmittelystä, keskilattiaharjoituksista, koreografioista sekä venyttelystä. Tunti on tarkoitettu kaikille tanssista kiinnostuneille 12-15 -vuotiaille nuorille. Tunnille tarvitset joustavat vaatteet ja jalkineiksi sukat, tossut tai sisäkengät (mm. tennarit soveltuvat hyvin).
Aikuisten jumppien tuntikuvaukset näet täältä

Huomioithan, että nuoret saavat osallistua vain tietyille aikuisten tunneille. Kahvakuulan ikäraja on 15 vuotta.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.