Vuoden TAJUlaiset 2018

Tänä vuonna vuoden TAJUlaisina palkittiin lasten liikunnan puolelta Laura Vekara, aikuisliikunnan puolelta Jaana Virtanen, vastuuvuorolaisista Mira Tamminen sekä seuratoimijana Päivi Laaja. 

Joka vuosi haluamme palkita erityistä omistautumista osoittaneita henkilöitä vuoden TAJUlaisina. Vuoden TAJUlaiset saavat kiitoksen vuoden aikana tehdystä työstä, usein jo vuosia jatkuneesta ansiokkaasta vapaaehtois- tai ohjaustoiminnasta TAJUssa. 

Palkinnot vuoden TAJUlaisille jaettiin joulukuun aikana TAJUn eri tapahtumissa. 

Vuoden TAJUlainen 2018

Laura Vekara

Astuit TAJUttomaan menoon vasta vajaa puolitoista vuotta sitten: hyppäsit elokuussa 2017 mukaan syyskauden valmisteluihin osa-aikaisena liikunnanohjaajana. Ehdit vuoden aikana luoda liikunnanohjaajan työstä selkeän ja toimivan kokonaisuuden. 

Kehitit työtä, työtehtäviä ja seuraa: saimme uusia HIP-kerhoja, ensimmäiset yläkoululaisten HIP-kerhot, lisää lajikokeiluita päiväkoteihin, järjestit ja ohjasit ensimmäiset kesäleirit. Kaiken tämän ja monen muun asian summana, pystyimmekin lisäämään liikunnanohjaajan työtunteja jo vuoden työn jälkeen. Kiitos, että astuit rohkeasti mukaan ja uskalsit heittäytyä uusiin haasteisiin!

Nyt syksyllä katseletkin seuraa ohjaajan, lasten liikunnan tiimiläisen ja tuutorin näkökulmasta. Kaikkea tätä teet mallikkaasti, innolla ja aktiivisesti. Ohjaat erilaisia lasten tunteja iloisella otteella, sijaistat tarpeen tullen muiden tunteja, luot hyvää fiilistä lasten liikunnan tiimissä, tuot oman osaamisesi esille ja seuran ”käyttöön” ja annat uusille ohjaajille hyviä ja konkreettisia vinkkejä tuutoroidessasi. Kiitos, että olet mukana TAJUssa!

Vuoden TAJUlainen 2018

Jaana Virtanen

Olet ohjannut TAJUssa jo pitkään. Ohjaat ammattitaidolla ja reippaalla otteella. Jumpparit kehuvat Muokkaus-tuntejasi mukaviksi ja tehokkaiksi.

Tänä vuonna olet sijaistanut aikuisten jumppia ahkerasti ja pelastanut montakin tilannetta menemällä ohjaamaan kiireisellä aikataululla.

Jumpparin sanoin: ”Jaana Virtanen on todella ammattitaitoinen ja hyvä ohjaaja!” Kiitos, että olet mukana TAJUssa!

Vuoden TAJUlainen 2018

Mira Tamminen

Olet pitkään ja monessa roolissa tehnyt kiitettävää työtä johtokuntalaisena, vastuuvuorolaisena ja jumppareiden tuntojen välittäjänä.

Rekrytiimissä olit tosi hyvin mukana ja toit mukaan oman osaamisesi. Teit hyviä kiteytyksiä ja osallistuit vahvasti koko prosessiin.

Luot hyvää fiilistä vastuuvuorolaisten keskuudessa! On hienoa, että välität jumppareiden ja vastuuvuorolaisten terveisiä johtokunnalle.

Teet hienoa työtä myös jumppareiden parissa vastuuvuorolaisena ja näytät johtokuntalaisena esimerkkiä myös muille vastuuvuorolaisille positiivisesta otteesta vapaaehtoistyöhön. Kiitos, että olet mukana TAJUssa!

Vuoden TAJUlainen 2018

Päivi Laaja

Olet täsmällinen, tarkka ja luotettava – juuri sellainen kuin erinomaisen kirjanpitäjän pitääkin olla. Avullasi ollaan saatu seuran talouden seuranta hyvään malliin. Hoidat hommasi hienosti!

Johtokunnassa tuot asiantuntijuuttasi, TAJUkokemustasi ja –tuntemustasi esiin. Päätöksiä tehdessä ajattelet talouden ja koko seuran kannalta asioita ja niiden vaikutuksia.

Käyt myös ahkerasti jumpilla ja kuuntelet herkällä korvalla kuulumisia jumppasaleissa. Tuot kentältä viestiä johtokunnalle. Kiitos, että olet mukana TAJUssa!