TAJUn kesäjumpat

Kesäjumppakausi 1.6.-16.8.

TAJUn kesäjumppakausi ulkona pidetään tänä kesänä monipuolisempana ja laajempana kuin koskaan aikaisemmin. Jumppakausi alkaa 1.6. 

Katso kesäjumppien teemat, jumpilla tarvittavat välineet ja ohjaajat täältä.

Kesäjumpilla noudatetaan viranomaisten antamia ohjeistuksia. Aluehallintovirastojen uusien koronaohjeiden mukaan 16.6. lähtien kesäjumpille saa osallistua yli 50 henkilöä. Pidämme yhdessä huolen turvaväleistä ja hygieniasta. Ethän tule jumpalle sairaana.

Yksittäisille tunneille ei tarvitse ilmoittautua ja jumpat ovat kaikille avoimia. Kertamaksulla jumpilla käyminen ei vaadi jäsenyyttä. 

Kevätkaudella 2020 jumpanneiden TAJUn jumppareiden ei tarvitse hankkia erillistä kesäjumppakorttia eikä ilmoittautua kesäkaudelle Jäsentiedossa. Kesäjumpille pääsee osallistumaan kevät 2020 -tarralla. Kesäkausi korvaa kesken jääneen kevätkauden.

Aikataulu kesäjumpat 1.6.-16.8.

Pidätämme oikeuden muutoksiin

Ota jumpille mukaan oma jumppa-alusta, juomapullo ja aurinkoisella säällä päähine. Korona-tilanteen vuoksi jumpille tulee mukaan omat välineet. Katso jumpilla tarvittavat välineet täältä. Ohjaaja saapuu aina paikalle ja huonolla säällä päätetään paikan päälle tulleiden kanssa pidetäänkö jumppaa. Sateellakin voidaan jumpata, mutta kovalla sateella ei musiikkia voi soittaa. 

Hinnat: 

Kesäjumppakortti: 45 € + 10 € jäsenmaksu uusilta TAJUn jäseniltä.

Hanki kesäjumppakortti tästä.

Kertamaksu: kaikilla jumpilla voi myös osallistua ilman ennakkoilmoittautumista 5 €/ jumppa. Kertamaksun voi maksaa käteisellä/liikuntaseteleillä/ liikunta- ja tykyeduilla. 

Korona-tilanteesta johtuen, suosittelemme jumpille osallistujia hankkimaan kesäkauden jumppakortin verkosta. Osallistuessasi kesäjumpille kertamaksulla, varaathan jumpille tasarahan maksaessasi kertamaksun käteisellä tai maksa kertamaksu mobiili- tai verkkomaksulla liikunta- tai tykyedun kautta.

TAJUn kesäjumppakortin maksussa ja kertamaksuissa voi hyödyntää myös liikunta- ja tykyetuja. Löydät voimassaolevat liikunta- ja tykyetujen maksutavat ja ohjeet täältä.