TAJUn kesäjumpat

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Kesäjumppakausi 17.5.-15.8.2021

TAJUn kesäjumppakausi ulkona pidetään tänä kesänä monipuolisempana ja laajempana kuin koskaan aikaisemmin. 

Katso kesäjumppien teemat, jumpilla tarvittavat välineet ja ohjaajat täältä.

Kesäjumpilla noudatetaan viranomaisten antamia ohjeistuksia. Pidämme yhdessä huolen turvaväleistä ja hygieniasta. Ethän tule jumpalle sairaana.

Aikataulu kesäjumpat 17.5.-15.8.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kaikki seuran kesäjumpat jatkuvat 12.8.2021 asti.

Ota jumpille mukaan oma jumppa-alusta, juomapullo ja aurinkoisella säällä päähine. 

Ohjaaja saapuu aina paikalle ja huonolla säällä päätetään paikan päälle tulleiden kanssa pidetäänkö jumppaa. Sateellakin voidaan jumpata, mutta kovalla sateella ei musiikkia voi soittaa. 

Kooste kesäjumppien lukujärjestyksestä 2021

Hinnat: 

Kesäjumppakortti: 50 € +  10 € vuoden 2021 jäsenmaksu uusilta TAJUn jäseniltä.

Hanki kesäjumppakortti tästä.

Kertamaksu: kaikilla jumpilla voi myös osallistua ilman ennakkoilmoittautumista 5 €/ jumppa. Kertamaksun voi maksaa käteisellä/liikuntaseteleillä/ MobilePaylla/ liikunta- ja tykyeduilla. 

Koronatilanteesta johtuen, suosittelemme jumpille osallistujia hankkimaan kesäkauden jumppakortin verkosta. Osallistuessasi kesäjumpille kertamaksulla, varaathan jumpille tasarahan maksaessasi kertamaksun käteisellä tai maksa kertamaksu mobiili- tai verkkomaksulla liikunta- tai tykyedun kautta.

TAJUn kesäjumppakortin maksussa ja kertamaksuissa voi hyödyntää myös liikunta- ja tykyetuja. Löydät voimassaolevat liikunta- ja tykyetujen maksutavat ja ohjeet täältä.