Palautunut, levännyt… jumppaa!

Erinomaisen hyvää ja energistä vuoden alkua! Toivottavasti Sinulla oli vuodenvaihteessa mahdollisuus rentoutua ja nauttia mieluisasta tekemisestä sisällä ja ulkona. Ehkä hyödynsit TAJUn joulunajan tarjontaa tai pidit totaalitauon jumppaamisesta. Molempi parempi, tärkeä on kuunnella omaa kehoaan ja suhteuttaa tekeminen omaan arkeen sopivaksi. Hyvä palautuminen on säännöllisen liikkumisen ja terveellisen ravinnon ohella avain hyvinvointiin. Palautumisen tunnistaa hyvästä olosta, niin kehossa kuin mielessä. Voimavarat lisääntyvät, väsymyksen tunne väistyy, mieli on myönteinen ja on tarmoa suunnitella tulevaa.

TAJUn jumppakalenterista löydät erilaisia tunteja, joilla voit koota juuri sinun arkeesi sopivan kokonaisuuden. Voit halutessasi puristaa itsestäsi kaiken irti sykettä nostavilla jumpilla tai hektisempänä ajankohtana ehkä kehoa ja mieltä rauhoittava core, jooga tai muu kehonhuoltotunti on parempi valinta. Tanssi on tutkitusti yksi liikunnan kuningaslajeista aivoterveyden kannalta: jos siis zumba, kuntotanssi tai lavis eivät vielä ole tuttuja, mene ihmeessä kokeilemaan! Oli miten oli, kuuntele kroppaa, haasta itseäsi tai stressaavana kautena pysy tutussa ja turvallisessa tai jopa himmaa vähän. Tärkeintä on, että liikut säännöllisesti – me tuomme jumpat niin lähelle sinun kotiasi kuin kykenemme.

Tai ehkä teet nyt heti päätöksen, että kerran kuussa käyt kokeilemassa jotakin uutta! Jos vielä houkuttelet jonkun kaveriksi mukaan, kynnys lähteä uudelle tunnille on heti matalampi. Mikä tunti se voisi olla? Käy tästä kurkkaamassa kevään aikataulua. Ehkä löydät uuden lempitunnin, lempiohjaajan tai lempiporukan?


Joka tapauksessa, tee tästä alkavasta jumppavuodesta itsesi näköinen!


Iloa ja valoa vuoteesi 2020 😊

toivottaa vpj. Pilvi