Kesätöissä TAJUssa 2021

Huhtikuussa olin vielä vailla kesätyöpaikkaa. Löysin OP:n kautta tarjottavat kesätyöt ja näin siellä ilmoituksen apuohjaajan paikasta TAJUn järjestämille kesäleireille. Luin työnkuvauksen ja tunnistin heti itseni sopivaksi kyseiseen tehtävään. Lähetin hakemuksen ja pääsin haastatteluihin. Haastattelu sujui hyvin ja se palkittiin, kun minut valittiin työtehtävään. Odotin jo innolla kesäkuussa alkavia leirejä.

Ensimmäisen leirin alkaessa en ollut jännittynyt vaan innoissani. Lasten ohjaaminen on minulle jo ennestään tuttua, mutta ohjattavan ryhmän vaihtuessa kaikki on aina täysin erilaista ja koen joka kerta oppivani uutta. Ensimmäinen leiriviikko sujui erittäin hyvin – tutustuimme toisiimme, leikimme erilaisia leikkejä ja kaikesta tärkeimpänä, pidimme yhdessä hauskaa.

Toisella viikolla lapset vaihtuivat, mutta meno jatkui yhtä hyvänä ja sää aurinkoisena. Molempien leirien aikana sain myös iloisesti yllättyä siitä, kuinka hyvin tulin lasten kanssa toimeen. Leirien aikana pääsimme myös uimaan ja hyppimään Trampolin Parkiin, joka olikin varmasti lapsille leirin kohokohta. Leireillä oli ihana huomata lasten aito ilo, joka sai aina itsellekin hymyn huulille.

Nyt toinenkin leiri lähenee kuitenkin jo loppuaan. Olen saanut arvokasta kokemusta lasten ohjaamisesta ja ryhmässä työskentelystä. Töihin tuleminen on ollut joka päivä mukavaa ja iso kiitos siitä kuuluukin Lauralle, Mintulle ja Marikalle. Juuri teidän avulla tästä kokemuksesta tuli parempi kun olisin voinut uskoa. Nyt lähden yhden upean kokemuksen rikkaampana viettämään kesälomaa.

Aurinkoisin terveisin,

Oona