2024 kesätöissä Anna

Moikka! 

Olen ollut aikaisemmin keväällä TAJUlla apuohjaajana lasten jumpassa ja sitä kautta sain kuulla kesätyömahdollisuudesta TAJUlla. Kesätyö on Tampereen kaupungin antamien kesätyösetelien tukema. Alunperin hain kesäleirin apuohjaajaksi, mutta lopulta sain kesätyön viestinnän, somen ja ylipäätään toimiston parissa. Aloitin 2 viikon kesätyöt TAJUlla 14.6 ja viimeinen työpäiväni on 28.6.


Ensimmäiset 4 päivää töistä oli TAJUn järjestämiä kesäleirejä ja sain tehdä lapsille välipalaa ja mennä heidän kanssa lounaalle vaikka olinkin toimistolla töissä. Olin myös parina päivänä lasten kanssa aamusta ulkona leikkimässä ja ottamassa heistä kuvia. Lapset olivat aivan ihania ja intoa täynnä. Toimistolla olen tehnyt erilaisia some-päivityksiä ja nettisivujen päivittämistä. Olen myös tehnyt inventaarioita ja järjestellyt varastoa ja hyllyjä. Viimeisellä viikolla olen auttanut syksyn jumppien julkaisussa ja jumppien tavaroiden valmistelussa. Sanoisin, että parasta kesätöissä on ollut mukavat työkaverit ja luovuuden käyttäminen. Oli se sitten varastojen järjestelemisessä tai instagram-postauksien tekemisessä. 

 

TAJUlla on erittäin osaavia ja lämminhenkisiä ihmisiä ja muistan tämän kesätyön varmasti pitkään! Olen oppinut ja kokenut paljon ja siitä olen erittäin kiitollinen! Toimistossa työskentely antoi myös näkemystä siitä, millaista on olla ns. “oikeissa töissä”. Jatkan syksyllä apuohjaajana lasten jumpissa, mutta haluan toivottaa erittäin ihanaa ja aurinkoista kesää🌞!

 

Terveisin Anna🩷