TAJUn vuosi 2017

Vuoden 2017 aikana TAJUssa on tapahtunut paljon: tarjonta on laajentunut, jäsenmäärä kasvanut ja osa-aikainen liikunnanohjaaja on palkattu seuratuen avulla. Vuonna 2017 TAJUssa on ennen kaikkea jumpattu, yhteensä 35 000 (kyllä siis kolmekymmentäviisituhatta) jumppakertaa. Mukaan mahtuu pienen pieniä ihmisiä, jotka jumppaavat yhdessä aikuisen kanssa, reippaita lapsia, jotka jumppatunnin jälkeen palaavat vanhemman luokse posket punaisina, energisiä perheitä, jotka tulevat koko perheen voimin liikkumaan, innokkaita nuoria, jotka ovat löytäneet kiinnostuksen harrastukseen, aikuisia, jotka saavat jumppahetkessä pienen irtioton arjesta, naisia, jotka jumppaavat kropan kuntoon, tanssivat hyvän mielen ja huoltavat kehonsa vetreämmäksi, miehiä, jotka ovat rohkeasti tulleet mukaan jumppiin ja joilla on nyt jopa ihan oma äijäryhmä, ikääntyneitä, jotka ovat ehkä löytäneet liikunnan vuosien jälkeen tai jatkaneet liikuntaa koko ikänsä ja jotka tilanteen tullen intoutuvat vaikka temppuilusaliin temppuradalle, HIP-kerholaisia, jotka koulupäivän jälkeen tulevat vielä liikkumaan ja temppuilemaan, kirjaston asiakkaita, jotka osallistuvat liikkuvalle satutunnille ja monta, monta muuta jumpparia. Jäsenien lisäksi TAJU on liikuttanut vuoden aikana kaikenikäisiä mm. erilaisissa tapahtumissa.

Kesän korvilla TAJU sai OKM:n seuratukea ja sai sitä myötä palkattua osa-aikaisen liikunnanohjaajan. Liikunnanohjaaja Lauran työnkuvaan kuuluu HIP-kerhojen (harrastava iltapäivä-kerho) ohjaus ja koordinointi. Kesällä koottiin myös syksyn aikatauluja. Tällä kertaa saimme runsaasti uusia salivuoroja erityisesti Länsi-Tampereelle, joten saimme aloitettua uusia jumppia uusilla kouluilla jumppareilta tulleiden toiveiden mukaisesti. Uusiin ryhmiin on löytänyt mukavasti jumppareita.

Syksyllä aloitimme myös soveltavan temppuilun ryhmät alle kouluikäisille ja kouluikäisille. Uusien jumppien myötä TAJUn jäsenmäärä kasvoi suurimmaksi mitä se on koskaan ollut. 1950 jäsentä, huikeaa! Kaiken tämän eteen on tehty valtavasti työtunteja sekä vapaaehtoistyötä. 110 ohjaajaamme ja vapaaehtoistamme ovat mahdollistaneet mahtavan vuoden 2017. Vuoden vaihtuessa kiitämme jumppareita ja lapsijumppareiden vanhempia, työntekijöitämme, ohjaajia, johtokuntaa, vapaaehtoisia, kaikkia TAJUlaisia ja yhteistyökumppaneitamme. Kiitos juuri sinulle, joka luet tätä! Olet ollut tavalla tai toisella mukana TAJUvuodessa 2017. Vuoden vaihteessa on hyvä suunnata katseet jo tulevaan! Ilmoittautuminen keväälle avautuu kaikille 2.1. klo 12, tsekkaa aikataulut ja tuntikuvaukset jo valmiiksi ja suuntaa ilmoittautumisajan alettua jäsentietoon ilmoittautumaan.

Vuosi 2018 pärähtää käyntiin heti ti 2.1. Muokkauksella Leinolassa Sanna-Marin ohjauksessa. Sunnuntaina 7.1. TAJUmppamaratonissa Linnainmaalla pääsee jumppaamaan vaikka koko päivän! https://www.facebook.com/events/566658547009013/ Vuonna 2018 edessä on mm. muutto uusiin toimistotiloihin Kauppi Sports Centeriin. 1.2.2018 alkaen meidän toimistomme löytää osoitteesta Kuntokatu 17.

Muita vuoden 2018 suunnitelmia voi lukea toimintasuunnitelmasta: https://tampereenjumppatiimi-net-bin.directo.fi/@Bin/6581a3197bd162de1deef47bdb35b5ef/1514729822/application/pdf/315871/toimintasuunnitelma2018.pdf Liikunnan täyteisiä hetkiä ja hyvinvointia uuteen vuoteen!

Terkuin, TAJUn pj Juulia Pihlaja

ps. Minut tavoittaa myös sähköpostilla: puheenjohtaja@tampereenjumppatiimi.net.