Kiitos vuodesta 2023 rakas TAJU!

Tähän kirjeeseen on koottu otteita johtokuntalaisten kirjoittamista joulukirjeistä seurallemme. Tervetuloa mukaan muistelemaan upeaa TAJUvuotta 2023 ja samalla ehkä kurkistamaan hieman johtokuntalaisten arkeen TAJUssa!

Rakas TAJU,

oletpa elämän vireessä! Selvisit hienosti koronavuosien epävarmuudesta ja olet palannut tamperelaisten lasten, perheiden, aikuisten ja ikääntyneiden sydämiin. 

Kiitos jälleen tapahtumarikkaasta vuodesta! Vuoteen on mahtunut yllättäviä ja vähän stressaviakin käänteitä, mutta kaikesta on lopulta selvitty kunnialla.

Kiitos siitä, että olet saanut minut liikkumaan joka viikko. Jumpilla on aina hyvä fiilis ja iloisia ihmisiä. Jumpalla käynti piristää aina. 

Vuosi 2023 on ollut hieno juhlavuosi kaikella tapaa. Kiitos tästä juhlavuodesta! Oli aivan ihanaa olla mukana ikimuistoisessa juhlassa. Kaikki 120-vuotistapahtumat menivät hyvin. 

Jäsenmäärä on tosi hyvä ja huippua oli Tähtiseura-tunnus! Saamme olla ylpeitä Tähtiseura-merkistämme ja siitä kuinka suuri harrasteseura olet. 

TAJUssa on hyvä olla. Ihmisistä välitetään. Toiminta on monipuolista, joustavaa mutta suunnitelmallista. Paljon ehditään, kun ollaan aktiivisia. Ollaan ylpeästi isolla TAJUsydämellä harrasteliikuntaseura. Uudet ihmiset otetaan lämmöllä vastaan.

Kiitos mahtavasta seurahengestä ja mukavista hetkistä kokouksissa ja tapahtumista. TAJUn tapahtumiin on aina helppo tulla ja aina saa olla oma itsensä. 

Tästä vuodesta mieleen jäi erityisesti synttärit, mutta myös ihan tavallinen arki kokouksineen ja WhatsApp-viesteineen.

Monipuoliset ja runsaslukuiset tunnit takaavat tyytyväiset jumpparit. Jatka siis samaan malliin myös ensi vuonna. Kuuntele kuitenkin herkällä korvalla sekä jäsenistöä että seuratoimijoita. 

Vuosi on sujunut mallikkaasti. On ilo olla TAJUlainen.


Vielä TAJUttomampaa vuotta 2024!

Kiitos sinulle, joka tätä luet. Kiitos, että olet ollut mukana tässä TAJUvuodessa! Toivottavasti törmäämme jumpilla ja tapahtumissa myös ensi vuonna! 


Blogitekstin koosti TAJUn puheenjohtaja Juulia