Arvokasta palautetta

Seurallemme on erittäin tärkeää kuulla jäsentemme ajatuksia, ideoita ja palautteita. Jokaisen kauden aikana toteutetaan palautekysely jossakin muodossa ja lisäksi sivuillamme on mahdollisuus antaa palautetta jatkuvasti.

Palautekyselyyn vastanneiden ja yhteystietojen jättäneiden kesken arvottiin kevään kausikortit. Voittajat olivat Veera T ja Katri M. Voittajiin on oltu yhteydessä.

Kiitos kaikille palautetta antaneille! Saimme yhteensä 250 vastausta. Tyytyväisyys TAJUn jumppiin ja ohjaajiin oli 4, asteikolla 1-5. Kiitos kehuista ja kiitoksista!

Kehitettävääkin toki löytyy paljon. Palautteita pohditaan johtokunnassa sekä tiimeissä. Lisäksi ohjaajia koskevia palautteita on välitetty ohjaajille. Kaikki palaute käsitellään, vaikkei aina toiveita tai ideoita pystytä toteuttamaan.


Tässä hieman koostetta palautteista:

Ohjaajat

Ohjaajat ovat tuntien tunnelman luojia ja monelle tärkeä syy valita tietty jumppa. Pääsääntöisesti olitte tyytyväisiä tai jopa erittäin tyytyväisiä ohjaajien osaamiseen. Seurassamme toimii monenlaisia ohjaajia. Osa on ohjannut vuosia ja ovat päivätyökseenkin liikunnan ammattilaisia, osa taas aloittelee ohjaajan uraansa. Seuramme kouluttaa ohjaajia ja uudet aikuisten ohjaajat antavat näytetunnin aina ennen aloittamistaan. Näytetunnista ohjaaja saa palautetta kokeneemmilta ja ohjaajan kanssa yhdessä pohditaan mahdollinen koulutustarve. Meillä on alkanut myös tuutorointitoiminta: uusien ohjaajien tunnilla saattaa käydä kokeneempi ohjaaja seuraamassa kehittymistä ja antamassa palautetta. Ohjaajat ottavat mielellään palautetta tunneistaan vastaan ja voit antaa sitä suoraan ohjaajalle tai lähettää palautelaatikon kautta nettisivuillamme.


Jumppapaikat ja -ajat

Haluamme tarjota liikuntamahdollisuuksia lähellä ihmisten koteja. Niinpä jumpat pidetään koulujen ja päiväkotien saleilla. Suosittujen tuntien rinnalle pyrimme löytämään vaihtoehtoja, jotteivat salit olisi liian täynnä. Tiedämme hyvin esimerkiksi maanantain Takahuhdin Laviksen suuren kävijämäärän, ja olemmekin yrittäneet löytää korvaavaa, tilavampaa salia. Nyt kevääksi lähes kaikki lähialueen salit ovat varattu tai kooltaan liian pieniä tuolle jumpparimäärälle. Messukylän koulun jumppien perään tuli myös kyselyitä: Messukylän liikuntasali toimii tämän lukuvuoden väistötilana, eikä siellä ole toimintaa iltaisin. Viikonloppujavuoroja ei myönnetä läheskään kaikille kouluille, mutta pidämme jatkoa ajatellen mielessä toiveen myös laajemmalle jumppatarjonnalle viikonloppuisin.  

Salivuorot haetaan vuosittain kaupungin liikuntapalveluilta, joka jakaa ne toimijoille. Jaamme salivuorot monen muun toimijan kanssa ja siksipä jumppa-aikoihin emme juurikaan pysty vaikuttamaan. Toki pidämme silmät ja korvat avoinna ja pyrimme tarttumaan vapautuneisiin salivuoroihin tai uusin jumppapaikkoihin. Näistäkin voit laittaa meille vinkkejä.


Jumppaideat

Pyrimme toteuttamaan uusia toivejumppia mahdollisuuksien mukaan. Nyt keväälle aikatauluihin muutettiin toiveidenne perusteella Kalkkuun Kuntotanssi+Kehonhuolto ja Raholaan Fascial sekä Takahuhdin perjantain Lihaskuntotreeni vaihdettiin Muokkaukseksi. Kehittelemme jatkuvasti uutta ja mietimme, mikä olisi kiinnostavaa. Laittakaa näitä toiveita jatkossakin!


Sijaisuudet ja viestintä

Pyrimme aina saamaan ohjaajalle sijaisen. Tavoitteena on pitää jumppa sellaisena kuin se aikatauluissa on, myös sijaisen pitämänä. Jos emme saa juuri ko. tuntikuvauksen mukaista ohjaajaa, haluamme pitää tunnin toisena sen perumisen sijaan. Joskus ohjaajakin voi sairastua yllättäen, jolloin sijaisen saaminen lyhyessä ajassa on haastavaa. Valitettavasti yksi tällainen tilanne oli tänä syksynä ja koska kyseessä oli sunnuntaipäivä, ei toimistollakaan oltu paikalla ja tunti jouduttiin valitettavasti perumaan.

Tiedotamme aikuisten tuntien sijaisuudet, mahdolliset muutokset ja peruutukset aina nettisivuillamme. Jos haluat saada muutoksista WhatsApp-viestejä, lähetä WhatsApp-viesti TAJUn numeroon 040 5963488 ja tallenna TAJUn numero puhelinluetteloosi. Lasten ja nuorten ryhmien tiedottaminen hoidetaan edelleen ensisijaisesti sähköpostilla.


Kiitos arvokkaista palautteistanne!


Juulia Pihlaja

TAJUn puheenjohtaja