Tapahtumia ja kokoustelua 11-2017

TAJUn marraskuun alku on ollut tapahtumien täyteinen. Pyhäinpäiväviikonloppuna jumpattiin Suomi 100 -jumppatapahtumassa ja temppuiltiin Nenäpäivätemppuiluissa. Viime perjantaina TAJUn syyskokouksessa valittiin uusia johtokuntalaisia.

 

Perjantaina 10.11.2017 TAJUn syyskokouksessa valittiin uudet johtokuntalaiset kaudelle 2018-2019. Uusia johtokuntalaisia ovat Sonia Tammikivi, Julia Martikainen ja Minna Hankala-Vuorinen. Lisäksi tulevalle kahden vuoden kaudelle valittiin jo johtokunnassa ollut Pilvi Karjalainen. Johtokunnassa jatkavat ensi vuonna myös Päivi Laaja, Päivi Toivonen, Linda Ojala, Katriina Ojala ja Mira Tamminen. Johtokunnan puheenjohtajana jatkaa Juulia Pihlaja. Syyskokouksessa johtokuntalaisten valinnan lisäksi hyväksyttiin myös toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2018.

Syyskokouksen lisäksi perjantaina kokousti myös kaksi tiimiä: Sinetti-tiimi (lastenliikunnan tiimi) ja Länsi-tiimi. Tiimit suunnittelivat kevään toimintaa ja ideoivat uusia juttuja sekä pohtivat esimerkiksi joulunäytösten toteutusta tarkemmin.

 

Edellisenä viikonloppuna järjestettiin TAJUn tapahtumia. Lauantaina 4.11. aikuiset jumppasivat Suomi 100 -jumppatapahtuman merkeissä. Ensimmäisenä vuorossa oli Suomi 100 -Lavis, jossa Päivi, Kati ja Merja ohjasivat Lavista yhteensä 100 minuuttia. Laviksessa tanssittiin muun muassa Minun Suomeni ja Finlandia -biisien tahdissa. Laviksen jälkeen oli Suomi 100 -lihaskunto Marian ohjaamana. Vielä lopuksi jäähdyteltiin venyttelyn ja jäähdyttelyn parissa. Koko päivä jumpattiin suomalaisten musiikkien tahdissa. Aikamoisia tehojumppareita olikin paikalla, osa jaksoi jumpata kaikki tunnit putkeen!

Sunnuntaina 5.11. oli Nenäpäivätemppuilujen vuoro. Aamupäivällä temppuiltiin Leinolan koululla ja illalla Lamminpään koululla. Innokkaita temppuilijoita oli sateisena päivänä paikalla runsaasti. Iloa ja punaisia poskia riitti, kun perheen pienimmät kirmasivat radalla. Nenäpäivälle lahjoitettiin hieno potti rahaa ja Nenäpäiväneniäkin myytiin. Kiitos tuesta Nenäpäivän hyväksi! 

Kiitos jokaiselle osallistuneelle, kaikille vapaaehtoisille ja tapahtumat mahdollistaneille!

 

Viikonloppujen fiiliksiä kirjasi,

TAJUn pj Juulia Pihlaja