Kesätöissä 2023 Emma


Aloitin kesätyöni TAJUlla 5.6.2023. Olin yhden päivän silloin töissä, sillä minun piti lähteä seuraavana päivänä matkalle. Tulin takaisin Suomeen, ja jatkoin töitäni TAJUlla. Tein töitä 5.6. yhden päivän, sillä viikolla 25 oli juhannus, joten korvasin sen perjantain sinä päivänä ennen matkaani. Lopetan 30.6.2023 perjantaina kesätyöni TAJUlla.       



Parasta kesätyöni aikana on ollut joustavuus. Sain koulujen loppujen aikana viestin TAJUlta, että minut on valittu heille kesätöihin. Aluksi näytti siltä, etten olisi päässyt kesätöihin, sillä ajanjakso milloin olisin ollut töissä osui samaan kun olisin ollut matkoilla. Onneksi asiaa pystyttiin joustamaan ja pääsin tulemaan kesätöihin. 


TAJUlla ollessani opin paljon kaikkea uutta. Mutta eniten mieleeni jäi mukavat rupattelu hetket tauon aikana, ja mahtavien kesäjumppien kuvailu. Paras tunne oli se, että sain otettua muilta painetta ja työkuormaa pois auttamalla heitä pienissä jutuissa. Kuten siivoamalla tai järjestämällä toimistoa, tekemällä inventaariota varastossa tai tarkistamalla aikatauluja. Tämä on ollut aivan mahtava kesätyö, ja minulle on jäänyt huikeita muistoja täältä. Kiitos TAJU, kun sain olla kesätöissä teillä. Pitäkää mahtava kesä.😀

Emma