Nenäpäivätemppuilut Tampereen Jumppatiimissä!

Nenäpäivä TAJUssa 

Virallinen Nenäpäivä lähestyy! Mikä Nenäpäivä? Nenäpäivänä autetaan lapsia ja keräysten tuotoilla edistetään maailman lasten terveyttä, turvaa, koulutusta ja ravintoa. 

Vuoden 2020 päivämääräksi on valikoitunut 13.11., mutta TAJUssa päästiin perinteikkäästi Nenäpäivän tunnelmaan jo marraskuun ensimmisenä päivänä. Vuosittaisesta koko perheen Nenäpäivätemppuilusta on jo tullut traditio, joka alkoi Tampereen Leinolasta vuonna 2015. Sieltä se ajautui 
myös länsi-Tampereelle vuotta myöhemmin ja nykyään Nenäpäivän temppuradoista voi valita omaa kotia lähempänä olevan, sillä tapahtuma järjestetään samanaikaisesti kahdessa paikassa. 

Nenäpäivätemppuilussa on mahdollisuus heittää kärrynpyöriä, roikkua renkaissa, kiipeillä puolapuissa tai vaikkapa tanssia musiikin tahtiin punainen nenä päässä! Punaisia neniä onkin saatavilla tapahtumissamme, joista löytyy myös Nenäpäivä-keräyslipas käteislahjoittajille. TAJUn omassa kahviossa voi myös käydä temppuilun lomassa hengähtämässä kahvikupposen tai mehun äärellä. Pääsymaksua tapahtumiin ei ole. 

Tänä vuonna päätimme järjestää Nenäpäivätemppuilut Leinolassa ja Lamminpäässä koronatilanteen huomioonottaen. Kävijöitä ei voitu ottaa yhtä montaa kuin aiemmin, mutta hauskaa oli pienemmälläkin porukalla.


Oli kävijöitä sitten kymmenen tai sata, olemme innoissamme Nenäpäivästä vuodesta toiseen! Jos et ehtinyt tänä vuonna mukaan, olet 
lämpimästi tervetullut taas ensi vuoden temppuiluun. Nenäpäiväkeräykseen on kuitenkin yhä mahdollista lahjoittaa. Katsothan lahjoitusohjeet Nenäpäivän virallisilta nettisivuilta: 
https://nenapaiva.fi/ 

Kiitos kaikille mukana olleille! 

Lämpimin terveisin 
Suvi L.

Kirjoituksen kuvat Suvi L. ja Tanja M.