Sattumien kautta jumppariksi

Marianna Tuominiemi osallistui Facebookissa TAJUmppamaraton-tapahtuman pääsylippujen arvontaan. Sen jälkeen onni suosi ja jumppakärpänen puri kunnolla!

 

Moro moi!

Mun nimi on Marianna Tuominiemi ja haluan kertoa, kuinka päädyin TAJUn huikeen porukan mukaan jumppaamaan.

Törmäsin TAJUun Facebookissa arvonnan muodossa. Voittopottina oli kaksi lippua TAJUn jumppamaratonille, Koko päivä erilaisia, itselle aivan uusia jumppia! Oli pakko kokeilla onnea, jumppakaverikin oli jo tiedossa. Onnettaren kautta voitinkin sitten ne liput ja maratonillehan mentiin intoa täynnä! Tarjontaa oli mielettömästi, mutta itse päädyin kokeilemaan aikuisbalettia, Zumbaa ja pilatesta. Jumppien välillä tutustuttiin kaverin kanssa TAJUn porukkaan ja arpajaispöytään. Arvottavista voitoista esiteltiin erityisesti kausikortti, joka odotti vielä voittajaansa. Pakkohan sitä oli yrittää, kantaako onni vielä ja ostin kolme arpaa. Ensimmäisellä arvalla tuli - mikäs muukaan kuin - kausikortti! Ei sellasta tuuria voi olla! Joku selkeesti halusi että alan jumppaamaan! Toisesta arvasta tuli TAJUn juomapullo, miten voikaan tuuri kantaa vielä siihenkin! Kolmas arpa sitten katkaisi voittoputken olemalla tyhjä. (Pistin silti loton vetämään.)

Oma elämä heitteli kevään ajan eikä aika meinannut venyä jumppiin. Pääsin kuitenkin kokeilemaan pilatesta, joka tuntui todella ihanalta ja rauhoittavalta pitkän päivän jälkeen, sekä FreeGymiä, josta tuli aivan ehdoton suosikki! Miten voi aikuinen ihminen innostua kuperkeikoista, kärrynpyöristä ja volteista niin paljon! Olen ylittänyt joka tunnilla itseni, tehnyt todella monia asioita, joita en ole koskaan aiemmin tehnyt enkä edes kuvitellut tekeväni. Ohjaajasta on tullut ystävä, porukasta tiivis ja tunnelma joka tunnilla mielettömän energinen, positiivinen ja kannustava. Ja kaikkein parasta on, että vaikka kaikki ovat eri tasoisia, toiset liikkuneet enemmän, toiset vähemmän, silti kaikkia autetaan ja kannustetaan samalla fiiliksellä, teki sitten ensimmäistä tai kymmenettä kertaa.

On ollut aivan ihana tutustua TAJUn tiimiin, päästä rikkomaan omia rajojaan ja nauttimaan liikkumisen ilosta aivan uusilla tavoilla. Aina voi oppia jotain uutta!

Näihin fiiliksiin päätän tämän kevään jumpat ja toivotan kaikille ihanaa, energistä ja auringon täyteistä kesää! TAJUtonta menoa!

 

Terkuin, Marianna