World Gymnaestrada Amsterdam

  • su-la 30.7.5.8.2023
  • Amsterdam

Tampereen Jumppatiimi osallistuu kansainväliseen voimistelutapahtumaan World Gymnaestradaan Amsterdamissa 30.7.-5.8.2023. Osallistumme tanssillisen voimistelun Kirkkaat vedet -kenttäohjelmaan.

Aikataulu:

Ohjelmaa harjoitellaan tammikuusta 2023 alkaen, todennäköisesti Tanssillisen voimistelun ryhmässä Takahuhdin koululla torstaisin klo 17.30-18.30. Ajankohta saattaa myös vaihtua tiistai-iltaan ja loppukeväästä/kesällä harjoituksia on myös eri aikoihin. 

Sitovat ilmoittautumiset tehdään seuran kautta Voimisteluliitolle viimeistään 8.12.2022. 

Pakollinen yhteisharjoitus Vantaalla 27.5.2023.

Hinnat:

Jokaisen osallistujan täytyy hankkia osallistujapassi. Passin tarkkaa hintaa ei ole vielä ilmoitettu, mutta se on noin 300 €. Passi sisältää osallistumisoikeuden, vapaan pääsyn Gymnaestradan tapahtumiin lukuun ottamatta iltanäytöksiä, julkisilla kulkuvälineillä liikkumisen kaupungissa tapahtuman ajan sekä sisäänpääsyn illanviettoihin. Passi ei sisällä majoitusta, aterioita eikä lippuja iltanäytöksiin. Osallistujapassista laskutetaan 50 % tammikuussa ja loput huhtikuussa.

Passin lisäksi tarvitaan tietenkin majoitus. Koulumajoitus (8 yötä, sisältää aamiaiset) maksaa noin 205 €; halutessaan voi toki majoittua myös esimerkiksi hotellissa. Hotellivaraukset onnistuvat myös tapahtumajärjestäjän taholta (hinnat 60-100€/hlö/yö).

Matkat jokainen hankkii itse ja niissä on varmasti paljon vaihtelua riippuen hankinta-ajasta ja matkustustavasta.

Esiintymisasu maksaa 69 €. Niitä on myös jonkin verran lainattavissa seuralta.

Lisäksi kaikilla esiintyjillä tulee olla Voimisteluliiton harrastelisenssi, jonka hinta on 20 €. 

Myös matkavakuutus kannattaa hankkia.

Mikäli haluaa marssia Suomen joukkueessa tapahtuman avajaisissa, täytyy hankkia virallinen marssiasu; kokonaisuuden hinta on noin 200 €. 

Tapahtumajärjestäjältä voi hankkia myös ateriapaketteja: 7 lounaan tai 7 päivällisen paketti n. 122,50€, 7 lounaan + päivällisen paketti n. 229,50€.

Lisätiedot:

TAJUn Gymppi Liisa Mustila, etunimi.sukunimi@gmail.com