Hinnasto 

Kesä 2024

Aikuisten kesäjumpat

Huom! Jäsenmaksu maksetaan kerran kalenterivuoden aikana.

 • Aikuisten kesäjumppakortti 65€ (+jäsenmaksu 20€) Tällä kortilla jumppaat rajattomasti kaikilla TAJUn aikuisten tunneilla koko kevään!
 • 10 kerran kortti 75 €  (+jäsenmaksu 20€)  Voit käydä haluamillasi tunneilla 10 kertaa, voimassa vuoden 2024 loppuun saakka.
 • UUTUUS: 30 päivän kortti 30 €  (+jäsenmaksu 20€) : Tällä kortilla jumppaat rajattomasti 30 päivän ajan. Kun kausi on alkanut, 30 päivän kortti on voimassa 30 päivää ostopäivästä. HUOM! 30 päivän kortilla jumppaavan EI ole pakko liittyä jäseneksi, mutta tällöin jumpparilla EI ole seuran tapaturmavakuutusta. Jos ET halua olla jäsen, ilmoita tästä sähköpostitse info@tampereenjumppatiimi.net, niin jäsenmaksun osuus poistetaan laskulta.

Kertamaksu: kaikilla jumpilla voi myös osallistua ilman ennakkoilmoittautumista 8 € / jumppa. Kertamaksun voi maksaa käteisellä / MobilePaylla / liikuntaeduilla. Käteisellä maksaessasi varaathan tasarahan.

TAJUn kesäjumppakortin maksussa ja kertamaksuissa voi hyödyntää myös liikuntaetuja. Löydät voimassaolevat liikuntaetujen maksutavat ja ohjeet täältä.

Jäsenmaksut

Aikuisten jäsenmaksu vuonna 2024 on 20 € 

Lasten (alle 17-vuotias) jäsenmaksu vuonna 2024 on 15 €

Kaikkien lasten, nuorten tai perheliikunnan ryhmissä sekä aikuisten tunneilla (pl. kertamaksu) käyvien on maksettava jäsenmaksu kerran vuodessa.  Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden. Jäsenmaksu on yhdistyslain mukainen ja sen tulee olla kirjanpitokauden mittainen. Jäsenmaksun suuruudesta päättää kaikille jäsenille avoin syyskokous. Jäsenmaksu maksetaan laskulla.

Perheliikunnassa jäsenmaksun maksavat  jokainen perheliikunnan osallistuja eli perheestä jumpassa käyvät aikuiset sekä lapset.

Jäsenmaksulla olet oikeutettu: 

Jäsenetuihin, sähköiseen jäsenkorttiin, asiakaspalveluun ja Jumppaturva-vakuutukseen. Jäsenrekisterimme lisää automaattisesti jäsenmaksun ilmoittautumisen yhteydessä jumppamaksuun kerran vuodessa. Maksettuasi jäsenmaksun ja kausimaksun lapsesi tai sinä saat TAJUn sähköisen jäsenkortin, jota näyttämällä olet oikeutettu jäsenetuihimme koko vuoden.

Mikäli maksat aikuisten tai perheliikunnan jumppamaksun esim. liikuntaseteleillä tms. tulee sinun siitä huolimatta hoitaa kerran vuodessa jäsenmaksusi tilisiirtona tilillemme. Jäsenmaksua et voi maksaa kirjanpitoteknisistä syistä liikuntaseteleillä tai muulla liikuntaedulla.

Kevätkausi 2024

Aikuisten jumppien maksut 

Jäsenmaksu 20 € / kalenterivuosi

Kausimaksu (18 v. yli) 85 € 

10 kerran kortti 75 € (Voimassa vain ostovuoden loppuun, vuonna 2023 ostettu kortti on voimassa syyskauden 2023). (Vuodelle 2024 ostettu kortti on voimassa 31.12.2024 asti.)

Tutustumismaksu 10 € (Kertamaksulla voit käydä tunneilla ilmoittautumatta koko kevätkaudelle. Ei jäsenmaksua.)

Lasten ryhmien maksut

Jäsenmaksu 15 € / vuosi

Lasten ja nuorten ryhmien kausimaksu  65 € + 15 € jäsenmaksu 

Alennus useammassa ryhmässä harrastamisesta 

Ota yhteys toimistoon info(a)tampereenjumppatiimi.net ilmoittautumisen yhteydessä, jotta laskun summa muutetaan oikein!

2 ryhmää / 115 €

3 ryhmää  / 170 €

Nuorten ryhmien maksut

Jäsenmaksu 15 €/vuosi

11-17-vuotiaan kausimaksu  65 €

Perheliikuntaryhmien maksut

Jäsenmaksu (aikuiset) 20 € / vuosi

Jäsenmaksu (lapset) 15 €/vuosi

 • Aikuinen-lapsi -ryhmän kausimaksu 65 € (1 aikuinen ja 1 lapsi)
 • Perhegym 0-6 v. kausimaksu 65 € (1-2 aikuista ja perheen alle kouluikäiset lapset)
 • Perheliikunnassa kausimaksun lisäksi tulee maksettavaksi jäsenmaksut kaikilta jumpassa käyviltä lapsilta sekä aikuisilta.
 • Perheliikunnassa käyvän aikuisen jumppakortti 50 € (jumppakortilla voi liikkua kaikilla TAJUn aikuisten tunneilla)

Ikääntyneiden eli Kekkeiden maksut

 • Kausimaksu 60 € + 20 € TAJUn jäsenmaksu (sisältää 2 kekkeet ryhmää + 1 aikuisten päivätunti viikossa)
 • HNVn kevään kausimaksun ostajille 20 € (sisältää 2 Kekkeet ryhmää viikossa (HNV:n jäseniltä poistetaan ilmoittautumisen yhteydessä muodostunut jäsenmaksu). HNV:n jäsen: ota yhteyttä TAJUn toimistoon, niin lasku korjataan oikein!
 • Tutustumismaksu yhdelle kerralle 10 € (ei jäsenmaksua)
 • TAJUn jäsenet voivat käydä aikuisten kausimaksulla myös Kekkeiden tunneilla.