Ohjaajat

Elina

Ohjauskokemus ja -koulutus: Aloitan nyt syksyllä uutena apuohjaajana, joten aikaisempaa kokemusta ei vielä ole.

Mitä tunteja ohjaat: Apuohjaan freegymiä 7-9 vuotiailla sekä yli 8 vuotiailla. Molemmat tiistaisin hallilan koululla.

Mikä innostaa ohjaamaan? Iloiset ja energiset lapset sekä halu oppia ohjaamistaitoja.

Lempileikkisi: Hipat

Elisa

Ella Lie.

Ohjauskokemus ja -koulutus: Aloitan nyt syksyllä uutena apuohjaajana eikä aikaisempaa ohjauskokemusta tai -koulutusta ole.

Mitä tunteja ohjaat: Hallillassa apuohjaan maanantaisin tanssitaitureita ja satutanssijoita sekä tiistaisin Takahuhdissa jumppa-akrobaatteja.

Mikä innostaa ohjaamaan?: Lasten innokkuus ja rohkeus kokeilla sekä hauskanpito.

Ella Lin.

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen nyt ekaa kertaa apuohjaamassa, eikä koulutuksiakaan ole vielä käytynä! Onneksi on koko syksy aikaa.

Mitä tunteja ohjaat: Apuohjaan keskiviikkoisin Lielahdessa Freegymia ja Ninjajumppaa.

Mikä innostaa ohjaamaan?: Rakastan olla ihmisten parissa ja lapset on ihan parhaita! Tykkään myös tosi paljon liikkua ja kokeilla kaikkea uutta.

Lempileikkisi: Kaikki pallolajit- ja leikit on aina ollut lähellä sydäntä.

Ellariina

Ohjauskokemus ja -koulutus: Aloitan tänä syksynä uutena apuohjaana, minulla ei ole aikaisempaa kokemusta.

Mitä tunteja ohjaat: Olen Harjun Koululla apuohjaajana keskiviikkoisin Freegymissä ja Ninjajumpassa.

Mikä innostaa ohjaamaan? : Lapsista huokuva into ja energia, hauskanpito sekä liikunnanilo.

Emma

Ohjauskokemus ja -koulutus: Aloitan uutena apuohjaajana tänä syksynä, joten minulla ei ole vielä aikaisempaa koulutusta. Olen kuitenkin ollut aikaisemmin apuohjaajana erilaisilla kesäleireillä sekä hoitanut paljon pienempiä sisaruksiani, joten kokemusta lasten kanssa touhuamisesta löytyy!

Mitä tunteja ohjaat: Olen apuohjaajana torstaisin Metsäniityn päiväkodilla Tempputenavissa sekä Satutansioissa.

Mikä innostaa ohjaamaan? Uusiin ihmisiin tutustuminen ja tietenkin iloiset lapset

Lempileikkisi: Polttopallo ja erilaiset hipat

Hanne

Ohjauskokemus ja -koulutus: Lasten puolen ohjauskokemusta löytyy yli 15 vuotta kilpa- ja harrastepuolelta, TAJUlla vuodesta 2013 alkaen. Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja ja Personal Trainer. Lisäksi olen käynyt erilaisia lyhyempiä koulutuksia.

Mitä tunteja ohjaat: Aikuinen-lapsi ja Reisi-vatsa-selkä Tesomalla

Mikä innostaa ohjaamaan?: Lasten ja aikuisten kehittyminen liikunnan varjolla, liikunnan riemu ja onnistumisen kokemukset. Itsellekin tulee hyvä mieli kun saa lapset onnistumaan ja oppimaan jotain uutta.

Lempileikkisi: erilaiset variaatiot hippaleikeistä

Henna

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen ohjannut lasten liikuntaryhmiä jo lähes 10 vuoden ajan, TAJUn ohjaajana olen ollut vuodesta 2015 asti. Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja ja personal trainer, sekä käynyt useita liikunta-alan lyhytkursseja.

Mitä tunteja ohjaat: Hallilassa perheliikuntaa ja lasten freegymiä, HIP -kerhoja sekä aikuisille kahvakuulaa

Mikä innostaa ohjaamaan? lasten ilo ja onnistumisen tunteet

Lempileikkisi: joka miehen polttopallo

Ida

Ohjauskokemus ja -koulutus: TAJUlla aloitin ohjaamisen syksyllä 2017. Aiempaa ohjauskokemusta olen kartuttanut Jyväskylässä mm. telinevoimistelun harrasteryhmien sekä luistelukoulujen parissa. Koulutuksista olen käynyt mm. Voimisteluohjaajan startti- sekä Voimistelukoulu-koulutukset.

Mitä tunteja ohjaat: Lielahdessa freegymiä ja ninjajumppaa

Mikä innostaa ohjaamaan? Lasten innokkuus kokeilla rohkeasti uutta ja halu oppia. Kaikki se energia ja vauhti!

Lempileikkisi: Numeroleikki

Jaana N.

Ohjauskokemus ja -koulutus: Lasten ohjaamisesta oma kokemus on nuorena koulun ohella ohjaamani Liikuntaleikkikoulu 4-12 vuotiaille. Olen käynyt ryhmäliikunnanohjaaja koulutuksen  ja keväällä kävin varalassa liikunnanohjauksen peruskurssin. Aloitan nyt syksyllä TAJUssa uutena ohjaajana.

Mitä tunteja ohjaat: Tiistaisin ohjaan yhtenä ohjaajana Tesomalla aikuinen-lapsi 2-3v, keskiviikkona Raholan koululla aikuinen-lapsi 2-3v, Lielahdessa toimin apuohjaajana temppujumpassa, sunnuntaina Lamminpäässä koko perhe liikkuu 0-6v ja ninja jumppaa 4-7v.

Mikä innostaa ohjaamaan? Lasten oppimisen ja onnistumisen ilo.

Lempileikkisi: Erilaiset hipat ja temppurata.

Jenna

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen ohjannut TAJUlla vuodesta 2013 lähtien ja käynyt muutamia TAJUn tarjoamia koulutuksia.

Mitä tunteja ohjaat: Ohjaan Takahuhdin Voimistelukoulua

Mikä innostaa ohjaamaan? Iloiset ja aidosti innokkaat lapset!

Lempileikkisi: Tulkaa lapset kotiin

Johanna

Mitä tunteja ohjaat: Tällä hetkellä työtehtäviini kuuluu peruskoululaisten HIP-kerhojen koordinointi ja ohjaus sekä TAJU:n lasten, nuorten ja perheiden liikunnasta vastaaminen ja ohjaaminen.

Julia

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen ohjannut aikuisten jumppia, perheiden ja lasten liikuntakerhoja TAJUssa vuoden. Aikaisin ohjasin itsepuolustuslajeja Jyväskylän yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle. Koulutukseltani olen liikuntatieteiden kandidaatti pääaineenani liikunnan yhteiskuntatieteet. Voimisteluliiton koulutuksista olen ammentanut oppia ja uusia ideoita ohjaamiseen. 

Mitä tunteja ohjaat:  Lasten ja aikuisten tunteja

Mikä innostaa ohjaamaan? Lasten riemu

Lempileikkisi: Toffee


Juulia P.

Ohjauskokemus ja –koulutus: Ohjauskokemusta apuohjaajana TAJUssa löytyy vuosilta 2007-2010 ja pääohjaajana olen ollut TAJUssa vuodesta 2010 lähtien. Perheliikuntaa olen ohjannut vuodesta 2012. Olen käynyt Voimisteluliiton Jumppakoulu -koulutukset sekä Perheliikunnan perusteet -koulutuksen. Lisäksi vuosien varrella olen kouluttautunut useissa erilaisissa ideapäivissä.

Mitä tunteja ohjaat: Leinolassa Aikuinen-lapsi, Takahuhdissa Koko perhe liikkuu, Jumppa-akrobaatit ja Satutanssijat

Mikä innostaa ohjaamaan?: Liikunnan ilo, jumppareiden innokkuus ja se mahtava fiilis, joka saleilla on! Lasten kehittymistä ja onnistumisen kokemuksia on aina mahtava päästä seuraamaan:)

Lempileikkisi: maa-meri-laiva ja erityisesti sen monet variaatiot

Juulia V.

Kia

Ohjaajakokemus ja -koulutus: Opiskelen tällä hetkellä tanssijaksi, ja olen harrastanut tanssia siitä asti kun opin kävelemään. Olen ohjannut kotikaupungissani Hämeenlinnassa erilaisia kerhoja lapsille ja nuorille vuodesta 2104, ja sijaistanut ennen tänne muuttoa myös tanssinopettajia satunnaisesti.

Mitä tunteja ohjaat: Raholan koululla temppujumppaa ja voimistelukoulua

Mikä innostaa ohjaamaan: Ohjatessa oppii aina jotain uutta, ja on ihanaa jakaa omia taitoja ja tietoa myös muillekin!


Krista N.

Ohjaajakokemus ja -koulutus: Olen ammatiltani liikuntaneuvoja sekä opiskelen tällä hetkellä fysioterapeutiksi. Olen ohjannut vuodesta 2009 alkaen eri ikäisten liikuntaryhmiä. Eniten olen ohjannut alle 7 -vuotiaita sekä ikääntyneitä. Jonkin verran minulla on kokemusta myös työikäisistä.

Mitä tunteja ohjaat: Ohjaan Tajulla Lielahden koululla torstaisin Hip -kerhoa, 3-5 -vuotiaiden temppujumppaa sekä 0-6 -vuotiaille suunnattua koko perhe liikkuu -tuntia. Lisäksi sijaistelen mahdollisuuksien mukaan muiden ohjaajien tunteja.

Mikä innostaa ohjaamaan: Minua innostaa nähdä jumppaajan kehittymisen seuraaminen sekä liikunnan riemun näkeminen heidän kasvoilllaan.


Kirsi

Ohjauskokemus ja -koulutus: Varsinaista ohjauskokemusta minulla ei vielä ole, mutta hiljattain loppuunsaatetuissa liikunnanopettajan opinnoissa lasten opettamista harjoiteltiin paljon. Lisäkoulutuksiin olen osallistumassa nyt syksyllä. Aloitan tänä syksynä uutena ohjaajana TAJUssa.  

Mitä tunteja ohjaat: Ohjaan Lielahdessa torstaisin temppujumppaa ja perheliikuntaa

Mikä innostaa ohjaamaan? Lasten (ja aikuistenkin) ihana liikunnan riemu ja ilo uuden oppimisesta.

Lempileikkisi: Innostun kaikista leikeistä.

Laura

Ohjauskokemus ja –koulutus: Olen ohjannut lasten harrastevoimistelua ja perheliikuntaa parin vuoden ajan Jyväskylässä ja nyt pari vuotta TAJUssa. Olen käynyt Svolin Voimistelunohjaajan Startti, Voimistelukoulu ja Freegym-koulutukset sekä useita ideapäiviä. Tulevien vuosien aikana on tarkoitus jatkaa koulutuspolulla eteenpäin. 

Mitä tunteja ohjaat: Ohjaan Leinolassa lasten tunteja sunnuntaisin.

Mikä innostaa ohjaamaan?: Olen itse voimistellut ja tanssinut koko ikäni ja haluaisin saada liikunnan kipinän tarttumaan myös mahdollisimman moneen muuhun! On ihanaa nähdä, kun lapset ja nuoret oppivat jumpassa uusia juttuja ja nauttivat tekemisestä!

Lempileikkisi: Lohikäärmepeli

Leena

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen koulutukselta lastentarhanopettaja, ja olen ohjannut lapsia sekä lapsiryhmiä opintoihini kuuluvissa työharjoitteluissa ja muissa opiskeluprojekteissa. Tajussa olen toiminut ohjaajana vuoden.

Mitä tunteja ohjaat: Satutanssijoita maanantaisin Halillassa

Mikä innostaa ohjaamaan? Innokkaat lapset ja heistä kumpuava riemu.

Lempileikkisi: Polttopallo

Liisa R.

Ohjauskokemus ja -koulutus: Ei ole, aloitan uutena apuohjaajana. Opiskelen sosionomiksi, joten työharjoitteluiden kautta tullut erilaisia ohjauskokemuksia.

Mitä tunteja ohjaat: Olen apuohjaajana Raholan koululla, satutanssijoita ja soveltavaa temppuilua

Mikä innostaa ohjaamaan? Lapset ja yhteinen hauskanpito

Liisa V.

Ohjauskokemus ja -koulutus: Tajussa ohjaan ensimmäista vuotta. Koulutukseltani olen lastentarhanopettaja, joten kokemusta eri-ikäisten lasten ohjaamisesta on siis työn puolesta jo useamman vuoden verran. Tämän lisäksi olen ohjannut mm. iltapäiväkerhoja ja partioryhmää.

Mitä tunteja ohjaat: Vuorottelen pää- ja apuohjaajan paikkaa Leinolan koulun temppujumpassa. 

Mikä innostaa ohjaamaan? Lasten ilo liikkua ja oppia uutta

Maiju

Ohjauskokemus ja –koulutus: Ohjaajakokemusta on takana useampi vuosi lastenjumpissa sekä Aik-Lapsi jumpissa.

Mitä tunteja ohjaat: Sijaistan

Mikä innostaa ohjaamaan?: Iloisuus ja lasten innostuminen

Lempileikkisi: Musiikkileikit

Marjut

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen työskennellyt lasten parissa reilu kahdeksan vuotta erilaisissa toimintaympäristöissä. Tällä hetkellä ohjaan lapsille liikunnan lisäksi taidejuttuja ja vedän kokkikerhoja. Olen käynyt koulunkäyntiavustaja opintojen lisäksi Perheliikunnan koulutuksen, ollut erilaisissa lasten liikunnan ideapäivissä, soveltavan liikunnan koulutuspäivässä ja muissa lasten parissa toimivien koulutuksissa. Tällä hetkellä myös opiskelen työn ohessa.

Mitä tunteja ohjaat: Soveltavan liikunnan ryhmää Metsäniityssä ja Satutanssijoita Raholassa.

Mikä innostaa ohjaamaan? Ihanat lapset.  Saa opettaa lapsille erilaisia juttuja, näkee lasten oppimisen ja onnistumisen ilon.

Lempileikkisi: Musiikkileikit

Metti

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen toiminut liikunnanopettajan sijaisena ja ohjannut teatteriryhmiä.

Mitä tunteja ohjaat: Lapsia Hallilassa ja Kanjonissa

Mikä innostaa ohjaamaan? Ohjaamisessa saan toteuttaa kaikkia parhaita ominaisuuksiani: liikuntaa, sosiaalisuutta ja hauskanpitoa. Perheliikunnassa hauskinta ja haastavinta on kaikenikäisten erilaisten kiinnostuksen kohteiden yhteensovittaminen.

Lempileikkisi: Popcorn!

Milja

Ohjauskokemus ja -koulutus: Aloitin apuohjaajana syksyllä 2017 ja olen käynyt Voimisteluohjaajan startti -koulutuksen

Mitä tunteja ohjaat: Jumppa-akrobaatteja 5-7v Takahuhdissa ja Hallilassa

Mikä innostaa ohjaamaan? Innokkaat lapset

Milla J.

Ohjauskokemus- ja koulutus: Opiskelen viimeistä vuotta Varalan Urheiluopistossa liikuntaneuvojaksi ja olen käynyt voimisteluliiton jumppakoulukoulutukset sekä useita lyhyempiä koulutuksia lasten ja nuorten liikunnasta. Ohjaajakokemusta on takana 6 vuotta, mikä on sisältänyt niin lasten, nuorten, perheiden ja aikuisten ohjausta.

Mitä tunteja ohjaat: Ohjaan 3-6 vuotiaita Tempputenavia sekä Satutanssijoita Metsäniityllä. 

Mikä innostaa ohjaamaan?: Ne ilon ja riemun kiljahdukset ja naurut lapsen suusta, kun uusi taito on opittu! 

Lempileikkisi: Stara-hippa

Milla S.

Ohjauskokemus ja -koulutus: Aloitan uutena ohjaajana syksyllä, joten ensimmäiset koulutukset ovat vasta tulossa. Voimistelu- ja tanssitaustaisena olen ohjannut mm. Vanhojen tanssiharjoituksia lukiossa. Lisäksi olen käynyt Tampereen Konservatorion tanssijan ammattiin valmentavat opinnot.

Mitä tunteja ohjaat: Street&Showdance, Tanssitaiturit, Voimistelukoulu, Temppujumppa ja Freegym tunneilla toimin apu- sekä pääohjaajana.

Mikä innostaa ohjaamaan? Tavoitteeni päästä opiskelemaan tanssinopettajaksi, sekä tietysti liikunnan ja oppimisen ilon välittyminen lapsista ja nuorista!

Lempileikkisi: Uutena ohjaajana pidän ovet vielä auki kaikille leikeille!

Ninni

Ohjauskokemus ja –koulutus: Olen apuohjannu TAJUssa vuodesta 2016 lähtien.

Mitä tunteja ohjaat: Apuohjaan Hallilan lasten jumppia.

Mikä innostaa ohjaamaan?: Tykkään lasten seurasta ja itse voimistelut siitä paljon innostusta saanut.

Lempileikkisi: Monet leikit.

Noora 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Opiskelen Varalan Urheiluopistossa, joten ohjauskokemusta löytyy melko paljon. Ennen opiskeluiden aloittamista liikuntaneuvojaksi ohjasin lasten liikuntakerhoja pari vuotta sekä olen ollut sporttileireillä ohjaajana. Isoskoulutus ja kerhonohjaus koulutus on käyty. Olen ohjannut ihan pienistä lapsista asti vanhempiin.

Mitä tunteja ohjaat: Apuohjaan temppujumppaa torstaisin Lielahden koululla.

Mikä innostaa ohjaamaan? Iloiset ja energiset lapset sekä onnistumisen ja oppimisen ilo!

Lempileikkisi: Kaikki pelit ja leikit ovat hauskoja!

Pilvi-Sofia

Ohjauskokemus ja -koulutus: Aloitan uutena apuohjaajana tänä syksynä, eikä ohjaajakokemusta ole ehtinyt tarttua vielä matkaan. Osallistun syksyllä ensimmäiseen koulutukseeni,  lasten liikunnan ohjaajakoulutukseen.

Mitä tunteja ohjaat: Toimin apuohjaajana maanantaisin Karosen koululla jumppa-akrobaateissa ja freegymissä.

Mikä innostaa ohjaamaan? Halu oppia ryhmänohjaamistaitoja sekä innostaa lapsia liikkumaan.

Lempileikkisi: Akrohippa

Päivi

Ohjauskokemus ja –koulutus: Ohjaajakokemusta ja koulutusta lasten ja perheliikunnan puolelta on jo kultaisesta nuoruudesta lähtien. Aikuisten puoli on muutaman vuoden takainen aluevaltaus.

Ohjaan: Perheliikuntaa ja aikuisten jumppaa. Tarvittaessa kaikkea mahdollista.

Mikä innostaa ohjaamaan: Jumpparit! Mahtava fiilis!

Riina

Ohjauskokemus ja -koulutus: Aloitin apuohjaamaan TAJUlla syksyllä 2017, ja samaan aikaan aloin apuohjaamaan myös lasten bjj-harjoituksia. Koulutuksia on takana muutamia erilaisia.

Mitä tunteja ohjaat: Apuohjaan Muotialassa Temppujumppaa ja Jumppa-akrobaatteja keskiviikkoisin.

Mikä innostaa ohjaamaan?: Innokkaat lapset ja lasten kehityksen seuraaminen!

Lempileikkisi: Laser

Roosa

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen ohjannut syksystä 2016 asti lasten ryhmiä ja käynyt mm. voimistelukoulutuksen sekä freegymkoulutuksen.

Mitä tunteja ohjaat: Ohjaan Atalassa freegymiä sekä temppujumppaa

Mikä innostaa ohjaamaan? Liikunta ja lapset!

Lempileikkisi: Kaikki palloleikit

Sabina

Ohjauskokemus ja -koulutus: Koulutusta ei vielä ole, aloitan apuohjaajana. Mutta olen viettänyt paljon aikaa lasten parissa leireillä sekä hoitaen tuttujeni pieniä lapsia.

Mitä tunteja ohjaat: Temppujumppaa ja satutanssijoita

Mikä innostaa ohjaamaan? Lasten halukkuus sekä innokkus  kokeilla uusia asioita ja heidän iloisuus

Lempileikkisi: Palloleikit ja tuolileikki!

Sara

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja ja Personal Trainer. Näiden lisäksi on käytynä erilaisia liikunta-aiheisia koulutuksia, joista yksi on ryhmäliikunnanohjaajajan syventävä jatkokoulutus. Olen ohjannut ryhmäliikuntaa n. puoli vuotta, muuten kokemusta löytyy koulun kautta pidetyissä erilaisissa ryhmäohjauksissa.

Mitä ohjaat: Lihaskuntotreeniä ja Kahvakuulaa, HIP-kerhoja

Mikä innostaa ohjaamaan:

Kun saa jakaa liikuntaa ja sen iloa muille ja näkee kuinka jumpparit nauttii liikkumisesta :)

Selma

Sigfrida 

Ohjaajakokemus ja -koulutus: Opiskelen tällä hetkellä toista vuotta lukiossa. Harrastin itse rytmistä voimistelua kuusi vuotta ja olen apuohjannut pari vuotta.

Mitä tunteja ohjaat: Apuohjaan satutanssia ja akrosirkusta, sekä sijaistan mahdollisuuksien mukaan.

Mikä innostaa ohjaamaan: Parasta on nähdä lasten onnistumisia sekä liikkumisen ilo!Siiri

Ohjauskokemus ja -koulutus: Aloitan TAJUssa uutena ohjaajana, mutta kokemusta ohjauksesta olen saanut kesätöissä TAJUn lastenleirillä, sekä valmentaessani voimistelujoukkuetta. Olen osallistunut Voimistelunohjaajan starttiin.

Mitä tunteja ohjaat: Ohjaan tunteja satutanssijat ja temppujumppa keskiviikkoisin.

Mikä innostaa ohjaamaan? Minua innostaa ohjaamaan liikunnan riemun tuominen lapsille.

Lempileikkisi: Polttopallo

Suvi

Ohjauskokemus ja -koulutus: Aloitin TAJU:ssa harjoittelijana 2017, jonka jälkeen aloin tekemään apu- ja pääohjaajien sijaisuuksia. Nuorena vedin lapsille askartelu-, kokki- ja lekkikerhoja kaksi vuotta. Olen käynyt voimisteluohjaajan startin, sirkusapuohjaaja- ja kerhonohjaajakoulutuksen.
Mitä tunteja ohjaat: Freegymejä ja ninjajumppaa
Mikä innostaa ohjaamaan? Liike, lasten liikunnan tukeminen, hauskanpito, ihmisläheisyys ja leikkisyys!
Lempileikkisi: Bakteerisairaala (hippa, jossa kiinnijäänyt menee makaamaan ja hänet pelastetaan kantamalla sairaalaan patjakasan päälle)

Tanja

Ohjauskokemus ja -koulutus: Päiväkodissa olen ohjannut lapsille liikuntaa, ja TAJUlla vuodesta 2016.

Mitä tunteja ohjaat: Ohjaan Temppujumppaa 3-6 v

Mikä innostaa ohjaamaan? Jumppaajien ja itseni saama energia jumpista, joka innostaa käymään jumpilla joka viikko!

Lempileikkisi: Vettä kengässä

Taru

Ohjauskokemus ja -koulutus: Aloitan uutena ohjaajana TAJUlla, mutta tätä ennen olen opettanut mm. klassista balettia ja ohjannut yleisurheilua ja salibandya lapsille useita vuosia. Opiskelen parhaillaan Tampereen Konservatoriossa tanssialan perustutkintoa.

Mitä tunteja ohjaat: Tanssitaiturit

Mikä innostaa ohjaamaan? Oma henkilökohtainen palo tanssiin ja tanssin ilon jakaminen muillekin!

Lempileikkisi: Tiputuspeli

Ville-Matti

Vilma

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen toiminut apuohjaajana vuodesta 2015 lähtien, eli kolme vuotta. Olen myös tehnyt pääohjaajan töitä jonkin verran. Olen myös apuohjannut lasten kokkikoulua. Koulutuksia on takana Jumppaohjaajan startti ja pian myös Monipuolista harjoittelua- koulutus.

Mitä tunteja ohjaat: Apuohjaan Voimistelukoulu 6-10.v ja Temppujumppa 3-5.v Maanantaisin molemmat Raholan koululla.

Mikä innostaa ohjaamaan? Iloiset lapset, lasten liikunnallisuuden edistyksen avustaminen sekä hauskanpito liikunnan yhteydessä!

Lempileikkisi: Tulkaa lapset kotiin, temppurata ja erilaiset palloleikit.