Ilmoittautumis- ja peruutusehdot 

Kevätkausi 2024 ilmoittautumis- ja peruutusehdot

 1. Ilmoittautumalla TAJUn tunneille hyväksyt voimassaolevat ilmoittautumis- ja peruutusehdot. Luethan ehdot huolella.

  TAJUn jumpilla on ilmainen kokeiluviikko 8.-14.1.2024. 
  Lasten ja perheliikunnan tunneille tulee ilmoittautua ennen kokeilukertaa.
 2. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Jos et halua jatkaa ryhmässä kokeiluviikon jälkeen, on ilmoittautuminen mahdollista perua maksutta laskun eräpäivään mennessä 14.1.2024 klo 23.59. Paikan peruminen tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@tampereenjumppatiimi.net
  •  Jos peruutus tapahtuu 15.-28.1.2024, niin perimme puolet kausimaksusta. Jäsenmaksuja ei palauteta. Emme palauta kausimaksuja 28.1.2024 jälkeen tehdyistä peruutuksista, vaan lasku tulee maksaa kokonaisuudessaan.
  • HUOM! Ilmoitus ohjaajalle tai tulematta jättäminen ei riitä peruutukseksi ja laskun peruuttamiseksi! Vahvistamme sähköpostitse peruutuksen ja laskun poistamisen. 
  • Emme hyvitä poissaoloja. Vakavat sairaus- ja loukkaantumistapaukset käsittelemme erikseen.
  • Huomioithan että liikuntaedulla suoritetusta maksusta ei tehdä rahapalautusta. Etua ei saa muuttaa rahaksi (tämä on verottajan asettama ehto). Mahdollisessa peruutusehdot täyttävässä tilanteessa liikuntaedulla suoritettu maksu voidaan vaihtaa toiseen TAJUn jumppatuotteeseen / siirtää seuraavalle jumppakaudelle.


 3. Jäsen tai jäsenen huoltaja on vastuussa oikeiden yhteystietojen ilmoittamisesta. Tarkista, että olet täyttänyt käytössä olevan sähköpostiosoitteesi, sillä laskut tulevat sähköpostitse. Lasku tulee sähköpostiin heti ilmoittauduttuasi, tarkistathan myös roskapostikansion.


 4. Alaikäiselle tulee täyttää aina huoltajan tiedot ilmoittautumisen yhteydessä.


 5. Mikäli et pysty maksamaan laskua laskun eräpäivään mennessä, ota yhteyttä info@tampereenjumppatiimi.net, niin sovitaan yhdessä eräpäivä.


 6. Seuralla on käytössä Jumppaturva-tapaturmavakuutus.
  TAJUn jäsenet on vakuutettu seuran puolesta Jumppaturva-tapaturmavakuutuksella. Tapaturmavakuutus on voimassa kaikilla TAJUn tunneilla. Jumppaturva on harrastejumppareiden tapaturmavakuutus. Vakuutus korvaa esim. ryhmäliikuntatunneilla, lasten tunneilla ja näytöksissä sattuneet tapaturmat kotimaassa. Vakuutuksessa ei ole omavastuuta eikä ikärajoja. Tapaturmavakuutus on voimassa, kun jäsenmaksu on maksettu.


 7. Mikäli tunteja ei voida järjestää seurasta riippumattomista syistä johtuen, seura ei palauta maksuja. 

KESKEN KAUDEN MUKAAN TULEVILLE PERUUTUKSESTA
(lasten ja perheliikunnan ryhmät):

 1. Lasten, nuorten ja perheliikunnan ryhmiä on mahdollista kokeilla yhden kerran ilmaiseksi myös kesken kauden. Tunneille tulee ilmoittautua ennen kokeilukertaa. 
 2. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Jos et halua jatkaa lasten tai perheliikunnan ryhmässä kokeilukerran jälkeen, on ilmoittautuminen mahdollista perua maksutta 14 vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta. Paikan peruminen tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@tampereenjumppatiimi.net
 3. Jos peruutus tapahtuu 15-21 vuorokauden kuluttua ilmoittautumisesta, niin perimme puolet kausimaksusta. Jäsenmaksuja ei palauteta. Emme palauta kausimaksuja niistä peruutuksista, jotka on tehty yli 21 vuorokautta ilmoittautumisen jälkeen, vaan lasku tulee maksaa kokonaisuudessaan.