Ilmoittautumis- ja peruutusehdot syksy 2022

 1. Ilmoittautumalla TAJUn tunneille hyväksyt voimassaolevat ilmoittautumis- ja peruutusehdot. Luethan ehdot huolella.

 2. TAJUn jumpilla on ilmainen kokeiluviikko 29.8.-4.9.2022. 
  Lasten ja perheliikunnan tunneille tulee ilmoittautua ennen kokeilukertaa.

 3. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Jos et halua jatkaa ryhmässä kokeiluviikon jälkeen, on ilmoittautuminen mahdollista perua maksutta laskun eräpäivään mennessä 4.9.2022 klo 23.59. Paikan peruminen tulee tehdä joko Jäsentiedossa tai sähköpostitse osoitteeseen info@tampereenjumppatiimi.net
  •  Jos peruutus tapahtuu 5.9.-18.9.2022, niin perimme puolet kausimaksusta. Jäsenmaksuja ei palauteta. Emme palauta kausimaksuja 18.9.2022 jälkeen tehdyistä peruutuksista, vaan lasku tulee maksaa kokonaisuudessaan.
  • HUOM! Ilmoitus ohjaajalle tai tulematta jättäminen ei riitä peruutukseksi ja laskun peruuttamiseksi! Vahvistamme sähköpostitse peruutuksen ja laskun poistamisen. 
  • Emme hyvitä poissaoloja. Vakavat sairaus- ja loukkaantumistapaukset käsittelemme erikseen.

 4. Jäsen tai jäsenen huoltaja on vastuussa oikeiden yhteystietojen ilmoittamisesta. Tarkista, että olet täyttänyt Jäsentietoon käytössä olevan sähköpostiosoitteesi, sillä laskut tulevat sähköpostitse. Lasku tulee sähköpostiin heti ilmoittauduttuasi, tarkistathan myös roskapostikansion.

 5. Alaikäiselle tulee rekisteröidä aina huoltaja ylikäyttäjäksi Jäsentietoon.

 6. Mikäli et pysty maksamaan laskua laskun eräpäivään mennessä, ota yhteyttä info@tampereenjumppatiimi.net heti laskun saatuasi, niin sovitaan yhdessä eräpäivä.

 7. Seura ei ole vakuuttanut jäseniään, joten oma tapaturmavakuutus on hyvä olla voimassa.

 8. Mikäli tunteja ei voida järjestää seurasta riippumattomista syistä johtuen, seura ei palauta maksuja. 


KESKEN KAUDEN MUKAAN TULEVILLE PERUUTUKSESTA
(lasten ja perheliikunnan ryhmät):

 1. Lasten, nuorten ja perheliikunnan ryhmiä on mahdollista kokeilla yhden kerran ilmaiseksi myös kesken kauden. Tunneille tulee ilmoittautua ennen kokeilukertaa. 
 2. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Jos et halua jatkaa ryhmässä kokeilukerran jälkeen, on ilmoittautuminen mahdollista perua maksutta 14 vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta. Paikan peruminen tulee tehdä joko Jäsentiedossa tai sähköpostitse osoitteeseen info@tampereenjumppatiimi.net
 3. Jos peruutus tapahtuu 15-21 vuorokauden kuluttua ilmoittautumisesta, niin perimme puolet kausimaksusta. Jäsenmaksuja ei palauteta. Emme palauta kausimaksuja niistä peruutuksista, jotka on tehty yli 21 vuorokautta ilmoittautumisen jälkeen, vaan lasku tulee maksaa kokonaisuudessaan.