Ohjaajat

Anna-Kaisa N.

Ohjauskokemus ja -koulutus:  Ohjaustoiminnan artenomi 2013 (amk), Kundaliinijoogaopettaja (2015), Shaktitanssiopettaja (2015). Olen opettanut kundaliinijoogaa 1,5 vuotta, sekä olen aloittanut opettamaan tänä vuonna (2015) Shaktitanssia (tanssin jooga) ja Shakti Flow- joogaa. Olen myös ammatiltani kulttuurialanohjaaja ja tällä hetkellä ohjaan kädentaitoja, taideilmaisua ja tuolijoogaa vanhuksille.

Mitä tunteja ohjaat: Tajussa Kundaliinijoogaa sekä Shakti Flow joogaa.

Mikä innostaa ohjaamaan? Minua innostaa ohjaamaan suuri rakkauteni joogaa kohtaan ja on ilo jakaa sitä eteenpäin kaikille kiinnostuneille. Minusta on hienoa nähdä, kuinka jooga voi auttaa monella positiivisella tavalla päivittäisessä elämässä ja arjessa, sekä antaa iloa, luovuutta ja mielen rauhaa. 

Annika J.

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen käynyt Varalan urheiluopistossa liikunnanohjauksen peruskurssin. Nyt olen ensimmäistä lukukautta TAJUlla ohjaajana. Omaa lajitaustaa löytyy pesäpallosta ja painonnostosta.

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Kahvakuulaa Leinolan koululla


Mikä innostaa ohjaamaan: Iloiset jumppaajat sekä hyvä fiilis tunneilla, kun kaikki ovat täysillä mukana ja tekevät parhaansa. 

Elisa S.

Ohjaajakokemus ja -koulutus

Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja ja Personal Trainer. Aloitan Tajussa ensimmäistä kautta, mutta ohjaamisen olen aloittanut vuonna 2014.

Mitä tunteja ohjaat: Reisi-vatsa-selkää, kuntomixiä ja lapsille temppujumppaa ja voimistelukoulua.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Jumppaajien tuoma ilo ja energia ja nähdä heidän kehittyminen ja onnistumiset!

Eveliina N. 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen ensimmäistä lukukautta TAJUlla ohjaajana.

Valmistuin toukokuussa liikuntaneuvojaksi Kuortaneen urheiluopistolta.

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Ohjaan maanantaisin Kalkun koululla kehonhuoltoa sekä tiistaisin kahvakuulaa Annalan päiväkodilla. 

Mikä innostaa ohjaamaan: Ohjaamisesta tulee aina hyvä fiilis ja ohjaajakin saa samalla liikuntaa! Tämä työ on parasta! :)

Lempileikki: Hipat

Ira Haavisto

Ohjauskokemus ja -koulutus: Liikunnanohjaaja Varalan Urheiluopisto v. 2003,

30v ohjauskokemus

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Tiistaina Irjalan päiväkodilla kuntotanssi ja torstaina Hallilan koululla Muokkaus

Mikä innostaa ohjaamaan: Iloiset ja ihanat asiakkaat.

Jaana N.

Ohjaajakokemus ja -koulutus:

Olen käynyt tanssillisen ryhmäliikunnanohjaaja koulutuksen ja Liikunnanohjauksen peruskurssin missä suoritin myös syventävän ryhmäliikunnanohjaaja koulutuksen.

Ohjaajakokemusta minulle ei ole vielä päässyt kertymään kuin noin vuoden verran ja aloitan syksyllä TAJU:ssa uutena ohjaajana.

Mitä tunteja ohjaat: Ohjaan Kaarilan Muokkaus -tuntia ja lastenryhmiä sunnuntaisin Leinolan koululla.

Mikä innostaa ohjaamaan: Iloiset ja kannustavat jumppaajat, sekä hyvä energinen olo tunnin jälkeen.:)

Jaana Koiso-Virtanen


Ohjauskokemus ja - koulutus: 

Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja, hieroja ja fysioterapeutti. Päivätyöni kuluu lasten- ja nuorten yksilö- sekä ryhmänohjauksen ja neuvonnan parissa.

Aikuisia olen ohjannut 40 vuotta eri paikoissa. TAJUssa olen ohjannut noin 10 vuotta. 

Ohjaan: 

Muokkausta Atalan - ja Takahuhdin koululla.

Jenna A.

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen ammatiltani fysioterapeutti ja olenkin ohjannut liikuntaa vauvasta vaariin opintojeni ohessa. Lisäksi perheliikunta koulutus syksyllä 2020.

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Tesoman koululla monitoimisalissa tiistaisin Kehonhuoltoa aikuisille. Lisäksi torstaisin Hallilan koululla Koko perhe liikkuu! -ryhmää 

Mikä innostaa ohjaamaan: On upea seurata ja kannustaa, kun lapset oppivat uusia taitoja ja ylittävät itsensä!

Lempileikkisi: Kaikki hipat on aina hauskoja!

Jonna K.

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Liikunnanohjaaja (AMK). Vuodesta 2010 päätoimisesti liikunta-alalla töissä. Ohjaamisen olen aloittanut 17-vuotiaana. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut laidasta laitaan; lapsille, työikäisille ja senioreille.


Mitä tunteja ohjaat:

Lavista tiistaisin Kissanmaalla ja sunnuntaisin Messukylässä.


Mikä innostaa ohjaamaan?

Tärkeintä on, että asiakkaat kokevat liikuntatuokion myönteisenä, siitä jää hyvä mieli ja energinen olo. Sitä kautta myös itselleni tulee hyvä mieli ja koen onnistuneeni ohjauksessa. Lisäksi minua innostaa se, että saan ohjata asiakkaita liikkumaan oikein ja turvallisesti, mutta tehokkaasti. Paras motivoija on asiakkaiden positiivinen palaute :)


Julia Martikainen

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Olen opiskellut liikuntatieteiden kandidaatiksi Jyväskylän yliopistossa pääaineenani liikunnan yhteiskuntatieteet. Olen ohjannut nyrkkeilyä ja itsepuolustukseen perustuvaa jumppaa Jyväskylän yliopistoliikunnalla ja TAJUlla olen lähinnä sijaistanut muokkausta ja kahvakuulaa. Voimisteluliiton koulutuksista olen ammentanut oppia ja uusia ideoita ohjaamiseen.

Mitä ohjaat: Äijäcrossia. Sijaistan innokkaasti lihaskuntoa kehittäviä jumppia ympäri Tamperetta.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Liikunnan ilon jakaminen mahtavien jumppareiden kanssa!

Katriina “Kati” Ojala

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen koulutukseltani liikuntatieteiden maisteri ja ryhmäliikuntaa olen ohjannut yli 30 vuotta. Ohjaajakoulutuksia on vuosien varrella kertynyt paljon ja viimeiset 3 vuotta olen toiminut ryhmäliikunnan ohjaajakouluttajana.

Mitä tunteja ohjaat:

Stepmuokkaus, Muokkaus, TAJUmix (Suomitanssijumppa)

Mikä innostaa ohjaamaan:

Jumppaajien hymy tunnilla tai tunnin päätyttyä, se fiilis kun näkee, että tunnilla on kivaa muillakin kuin minulla:) Myös se innostaa minua kun voin jakaa omaa tietotaitoani jumppaajille. Tajussa erityisen kivaa on mukavan rento ja kannustava ilmapiiri. Tunti ei ole mikään suoritus, ehkä usein hikistä ja tehokasta, mutta silti niin hauskaa, todellista liikunnan iloa:)

Olga Niemelä 


Ohjauskokemus ja -koulutus: 

Olen täysin ammattikorkeakoulutettu ryhmäliikunnanohjaaja, valmistunut Valtion liikunta- ja urheiluakatemiasta 2003 Liikuntatieteen opintosuunnan bakkalaureuksen arvo. Työkokemuksena on yli 20 vuotta. Suomen Voimisteluliiton ryhmäliikunnanohjaajakoulutus 1-2 taso 2012-2018. Official Zumba®Fitness Instructor ZIN est. 2011 Licensed to Teach Basic Zumba®Fitness, Zumba®Step, Zumba®Gold, Aqua Zumba®, Strong Nation, Zumba Fitness LLC.


Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: 

Zumba® Maanantaisin Karosen koulussa. 


Mikä innostaa ohjaamaan:  Zumba®Step, Zumba®Gold, Aqua Zumba®, Strong Nation, 
Muokkaus, Tabata, Reisi-Vatsa-Selkä, Pilates, Kehonhuolto, Liikkuvuus Venyttely, Yoga 
Flow.

Maria Lipsonen

 

Ohjauskokemus ja –koulutus:

Olen ohjannut ryhmäliikuntatunteja TAJU.ssa vuodesta 2007 saakka. Ohjaan tunteja myös muualla Pirkanmaalla ja olen ollut liikunta-alalla yrittäjänä muutama vuoden. Tällä hetkellä sivutoimisesti. Olen käynyt SVOL.n ProFitness ohjaajakoulutuksen ja useita ohjaaja-kursseja vuosien varrella.

Ohjaan:

Tulevalla kaudella ohjaan TAJUssa Annalassa Zumbaa torstaisin ja tehokas kombo zumbaa & muokkausta sunnuntai-illassa.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Liikunnanohjaustyössä motivoi eniten liikunnan ilo ja energinen olo, joka valtaa koko kropan tunnin jälkeen. Tunneilla saadaan revitellä,  hassutella ja samalla kuin vaivihkaa myös kunto kohoaa, hyvässä seurassa tietenkin. Jumppareiden heittäytyminen ja positiivinen palaute saa minut mukaan toimintaan vuodesta toiseen!.

Merja Brusila

 

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Koulutuksena terveysliikunnan ohjaajan peruskoulutus UKK-instituutissa ja LavisⓇ-ohjaajakoulutus. TAJUlla ohjaamassa vuoden 2017 alusta mutta olen harrastanut pitkään mm. kuntotanssia, latinobiciä ja zumbaa sekä käynyt lavatansseissa jo kolmisenkymmentä vuotta.

Mitä ohjaat: Lavista.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Tanssijoiden innostus kotimaiseen tanssimusiikkiin ikään ja sukupuoleen katsomatta. Tanssin riemu ja iloiset ilmeet sekä hyvä olo tunnin jälkeen!

Pauliina Husu

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Ohjauskokemusta n. 15 vuotta, useita ohjaajakoulutuksia mm. ProFitness, Zumba®, Zumba®step, pilates (Ylab), ohjaajakouluttaja

Mitä tunteja ohjaat:

Tällä kaudella Zumba® ja pilates

Mikä innostaa ohjaamaan:

Iloiset ja energiset jumppaajat, hyvä TAJU-fiilis :)

Piia L.

Ohjauskokemus ja -koulutus:  Ohjannut erilaisia tunteja 2005 vuodesta lähtien, mammajumppaa, muokkausta, lasten jumpparyhmiä, rentoutusta, venytystä, aerobiciä ym. SVOL Aerobic ProFitness ohjaajakoulutuksen, sekä erinäisiä ohjaaja-kursseja vuosien varrella. Zumba®pro fitnes ohjaajakoulutus sekä Zumba®kids ohjaaja koulutus.

Mitä tunteja ohjaat: Aikuisten Zumbaa® saukonpuiston koululla. Hurahtanut Zumbaa niin totaalisesti ettei muita tunteja juurikaan lukkarissa näy.

Mikä innostaa ohjaamaan? Zumba® on kaloreita kuluttava fitness-tanssitunti, joka on yhtä aikaa tehokas, hauska ja mukaansatempaava. Zumban® kantavana ajatuksena on liikunnan ilo ja liikkeiden helppous. Se on sekä kehoa että mieltä hoitavaa liikuntaa. Tärkeintä tunneillani on hauskanpito ja bilemeininki, omaa tyyliin ja tahtiin. Hikeä, naurua, rytmillistä iloittelua, helppoja tanssillisia kuvioita on luvassa tanssibileissä mun kanssa. 
Hienoa päästä teidän kanssa tanssimaan. Baila baila nähdään!

Päivi T.

Ohjaajakokemus ja -koulutus: Ohjaajakokemusta minulla on pikkutytöstä lähtien, mutta aikuisten liikunnan puolelta noin kymmenen vuotta.

Mitä tunteja ohjaat:

Tänä vuonna TAJUssa perheliikuntaa, ikääntyviä eli Kekkeitä sekä aikuisten ryhmäliikuntaa.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Ihanat, iloiset jumpparit. TAJU on ollut oma seurani jo yli viisitoista vuotta ja ystäviä sekä tuttavia on kertynyt monessa paikassa. On ihana nähdä niin vanhoja, kuin uusiakin kasvoja nauttimassa liikunnan riemusta!

Riina S. 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen ollut TAJUlla apuohjaajana kolme vuotta, nyt aloitan ensimmäistä kautta pääohjaajana sekä aikuisten ryhmäliikunnanohjaajana. 

Mitä tunteja ohjaat: Sijaistelen lasten ja aikuisten tunteja.

Mikä innostaa ohjaamaan?: Iloiset jumpparit ja se ilo, kun joku oppii tunneillani jotain uutta!

Lempileikkisi: Erilaiset hipat
Reetta G.

Ohjaan:

Leinolan lauantaiaamun Muokkausta ja KimppaJumppaa

Saana I.

Ohjauskokemus ja -koulutus: Parhaillaan liikunnanohjaajan amk -tutkinnon opiskelu opettajatyön ohessa. 

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Reisi-vatsa-selkä-jumppaa.

Mikä innostaa ohjaamaan: Paras olo liikunnan aikana ja jälkeen yhdessä jumppareiden kanssa.

Sanna-Mari Saarimäki

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen ammatiltani mm. fysioterapeutti ja Personal Trainer. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut vuodesta 2000 lähtien, TAJUssa aloitin 2006. Ohjaajakoulutuksia on kertynyt eri aiheista: 50+ jumpparyhmät, Bailatino, FasciaMethod, FlowGymnastics, Foamroller, Ikiliike, kilpatanssi, kuntotanssi, Latinobic, pilates, ProFitness, Spiraalistabilaatio, tanssipedagogiikka, Zumba, Svolin Conventionit ja ideapäivät etc.

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Muokkausta ja Kehonhuoltoa Takahuhdin alakoululla perjantaisin sekä Kekkeet-ryhmiä, pääosin Ratinassa tiistaisin.

Mikä innostaa ohjaamaan: Vaihteleva musiikki ja iloiset liikkujat. On myös hienoa seurata, kun asiakkaat oppivat uutta ja saavat ahaa-elämyksiä esim. kehonsa toiminnasta. Liike on lääke! :)

Sara Kauppinen

Ohjauskokemus ja -koulutus: Aloitin TAJUn ohjaajana syksyllä 2019. Oma taustani on voimistelussa ja ryhmäliikunnanohjauksessa. Minut on koulutettu voimistelu-, kahvakuula- ja lihaskuntotunteihin.

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Kahvakuulaa ja Kehonhuoltoa

Mikä innostaa ohjaamaan: Minua innostaa se energia, mikä tunneilla tulee kun treenaajat ylittävät itsensä. Yhdessä liikkuminen saa aina aikaan sellaisen tsemppitunnelman, jossa jokainen antaa sen hetkisen parhaansa ja syntyy sellainen onnistumisen ilmapiiri.

Sari

Ohjaan: Raholan Zumbaa ja Pilatesta

Satu N.

Ohjauskokemus ja - koulutus:  Ohjauskokemusta on parin vuoden ajalta ja pääasiassa olen ohjannut show- ja nykytanssia, sillä itselläni on 18 vuoden tanssitausta. Nyt opiskelen joogaohjaajaksi ja liikuntaneuvojan tutkintokin on osittain suoritettu.

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Ohjaan Hathajoogaa Hallilan koululla.

Mikä innostaa ohjaamaan: Liikkumisen tuoma hyvä olo ja sen jakaminen. Joogassa etenkin oman kehon kuunteleminen ja sen taidon opettaminen muille.

Tiina Mätäsjärvi


Ohjaan: Annalan koulun Kehonhuoltoa

Toni Lopes

Mitä ohjaat:

Maanantaisin Hallilan koulun Reisi-vatsa-selkä -tuntia puoleksi yhdessä toisen ohjaajan kanssa ja Atalan koulun Kahvakuula -tuntia 

Pirjo Uosukainen-Hakala

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen harrastanut Pilatesta vuodesta 2007. Innostuin harrastuksestani niin, että lähdin suorittamaan Pilates-opettaja opintoja keväällä 2012. Yhdysvalloissa jatkoin opintojani suorittamalla paikallisen laitepilateskoulutuksen vuonna 2015.

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Kekkeet Ratina ja Pilates

Mikä innostaa ohjaamaan: Erityisesti kehon liikkuvuuden lisääminen ja lihaksiston elastisuuden parantaminen sidekudosverkon (faskia) kautta on sydäntä lähellä.

Lempileikkisi: Lumesta on ihanaa tehdä kaikkea.