Ohjaajat

Anu Mäenpää 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Kokemusta n. 2 vuotta ja koulutusta pikkuriikkisen

Ohjaan: Hallilan kahvakuulaa

Mikä innostaa ohjaamaan: Liikunnan ilo!

Anna-Kaisa Narkilahti 

Ohjauskokemus ja -koulutus:  Ohjaustoiminnan artenomi 2013 (amk), Kundaliinijoogaopettaja (2015), Shaktitanssiopettaja (2015). Olen opettanut kundaliinijoogaa 1,5 vuotta, sekä olen aloittanut opettamaan tänä vuonna (2015) Shaktitanssia (tanssin jooga) ja Shakti Flow- joogaa. Olen myös ammatiltani kulttuurialanohjaaja ja tällä hetkellä ohjaan kädentaitoja, taideilmaisua ja tuolijoogaa vanhuksille.

Mitä tunteja ohjaat: Tajussa Kundaliinijoogaa sekä Shakti Flow joogaa.

Mikä innostaa ohjaamaan? Minua innostaa ohjaamaan suuri rakkauteni joogaa kohtaan ja on ilo jakaa sitä eteenpäin kaikille kiinnostuneille. Minusta on hienoa nähdä, kuinka jooga voi auttaa monella positiivisella tavalla päivittäisessä elämässä ja arjessa, sekä antaa iloa, luovuutta ja mielen rauhaa. 

Anna-Maaria D'Incau 

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Koulutuksena terveysliikunnan ohjaajan peruskoulutus UKK-instituutissa, LavisⓇ-ohjaajakoulutus sekä pian myös ZumbaⓇ-ohjaajakoulutus. Kokemusta ohjaamisesta on kertynyt reilun vuoden verran mutta harrastamisesta muutama vuosikymmenen. 2-vuotiaana jumppakärpänen puraisi satubaletissa, ja sen jälkeen olenkin koko elämäni jumpannut, harrastanut tanssia laidasta laitaan ja kilpaillutkin SM-tasolla cheerleadingissä.

Mitä ohjaat: Kuntotanssia/Zumbaa

Mikä innostaa ohjaamaan: Liikunnan tuoma ilo, energia ja hyvä olo. On mahtavaa nähdä, kuinka tunnin aikana hymy nousee jumppareiden kasvoille.

Iida Mustakoski

 

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Olen ohjannut Tajussa viime keväästä lasten ja aikuisten ryhmiä. Aikaisemmin olen ohjannut myös muissa seuroissa eri ikäisten jumppia. Olen opiskellut liikunnan ammattitutkinnon ja koulutukseltani olen Personal Trainer ja kuntosaliohjaaja. Olen myös lukenut liikuntalääketieteen perusopinnot avoimessa yliopistossa. Lisäksi olen käynyt mm. Suomen Voimisteluliiton Voimisteluohjaajan startti ja Voimistelukoulu -kurssit sekä Tajun omia koulutuksia.

Mitä ohjaat: Reisi-vatsa-selkä -tuntia Kaarilassa

Mikä innostaa ohjaamaan:

Oma innostus liikuntaa ja liikkumista kohtaan ja se, kun näkee jumppaajan ilon onnistuessa.

Jaana Virtanen

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: 

Koulutukseltani olen fysioterapeutti, ja päivätyöni kuluu nykyään lasten ja nuorten parissa.

Aikuisia olen ohjannut monissa eri paikoissa …apua… 37 vuoden ajan.

Ohjaan:

Muokkausta ohjaan tällä hetkellä Takahuhdin yläkoululla.

Johanna Karjalainen

 

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Olen ensimmäistä kautta mukana TAJU:n toiminnassa. Ohjauskokemusta on lastentanssista aikuisiin. Koulutukseltani olen vastavalmistunut tanssinopettaja (AMK).

Mitä ohjaat: Aikuisbaletti

Mikä innostaa ohjaamaan:

Tanssijoiden innostus ja ilo; oivallusten ja onnistumisten hetket, yhdessä tekeminen, uuden oppiminen puolin ja toisin :)

Jonna Hämäläinen

 

Ohjauskokemus ja –koulutus:

TAJUlla ohjaamassa vuodesta 2014. Ohjannut lapsia, aikuisia sekä perheliikuntaa. Svolin koulutuksia ryhmäliikunnan ohjaajan peruskoulutus, jumppakoulu-koulutus, lihaskuntoharjoittelu, muksumuuvit-koulutus, voimistelukoulu, perheliikunnan perusteet. Spartan gear:n kahvakuulaohjaaja-koulutus.

Mitä tunteja ohjaat:

Crossia, Tempputenavia, Jumppataitureita ja aikuinen-lapsi-jumppaa.

Mikä innostaa ohjaamaan?

Lasten ja aikuisten liikunnan ilo ja riemu. Uuden asian opettaminen ja kun huomaat jumpparin oivaltavan/oppivan uutta sekä tietysti nauttivan olostaan.

Jonna Kakkori 

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja (AMK). Liikunnanohjaajaksi valmistuin vuonna 2010 ja olen siitä lähtien tehnyt töitä liikunta-alalla päätoimisesti. Ohjaustyöt olen aloittanut 17- vuotiaana ja ohjannut aina opiskelujen ja töiden ohessa. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut laidasta laitaan; lapsille, työikäisille ja senioreille.

Mitä ohjaat: Tulevalla kaudella ohjaan Tajussa Lavista ja Crossia Hallilan koululla maanantaisin.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Tärkeintä ohjaustyössä on se, että asiakkaat kokevat liikuntatuokion myönteisenä, siitä jää hyvä mieli ja energinen olo. Sitä kautta myös itselleni tulee hyvä mieli ja koen onnistuneeni ohjauksessa. Lisäksi minua innostaa se, että saan ohjata asiakkaita liikkumaan oikein sekä turvallisesti, mutta tehokkaasti. Paras motivoija on asiakkaiden positiivinen palaute :)

Julia Martikainen

 

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Olen opiskellut liikuntatieteiden kandidaatiksi Jyväskylän yliopistossa pääaineenani liikunnan yhteiskuntatieteet. Olen ohjannut nyrkkeilyä ja itsepuolustukseen perustuvaa jumppaa Jyväskylän yliopistoliikunnalla ja Taju:lla olen lähinnä sijaistanut muokkausta ja kahvakuulaa.

Mitä ohjaat: Äijäcrossia, Crossia ja Corea

Mikä innostaa ohjaamaan:

Liikunnan ilon jakaminen mahtavien jumppareiden kanssa!

Katriina Ojala

 

Ohjauskokemus ja –koulutus:

Yli 25 vuoden kokemus ryhmäliikunnan ohjaamisesta, useita ohjaajakoulutuksia, myös ohjaajakouluttaja, liikuntatieteiden maisteri

Ohjaan:

Lavis, Step ja Stepmuokkaus

Mikä innostaa ohjaamaan:

Jumppaajien hymy tunnilla ja se fiilis kun näkee että tunnilla on kivaa.

Lina Van Aerschot

 

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Olen ohjannut kahvakuulatunteja vuodesta 2013 ja pitänyt myös kehonhuoltoa venyttelyä. Lapsille olen ohjannut palloilua ja jalkapalloon liittyvää toimintaa.

Mitä ohjaat:

Ohjaan kahvakuulaa ja kuulacrossi-tunteja.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Yhdessä liikkumisesta tulee mahtava fiilis! Iloiset ilmeet ja se, että ihmiset tulevat tunneille uudestaan, motivoivat ohjaamaan.

Linda Ojala

 

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Aloitin ohjaamisen TAJUssa syksyllä 2016. Ensimmäisen kauden aikana ohjasin Muokkausta, Corea ja Kahvakuulaa. Vuonna 2015 olen suorittanut Terveysliikunnan ohjaajan peruskoulutuksen UKK-instituutissa.

Mitä ohjaat:

Kahvakuulaa Linnainmaan koululla perjantaisin.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Olen harrastanut monenlaista ryhmäliikuntaa 15-vuotiaasta asti. Ryhmässä liikkuminen on mielestäni älyttömän innostavaa ja motivoivaa. Toivon, että ohjaajana saan jakaa liikunnan iloa ja sen tuomaa energiaa myös muille :)

Leena Vierikko

 

Ohjaan: Reisi-vatsa-selkä -tuntia Harjun koululla.

Maria Lipsonen

 

Ohjauskokemus ja –koulutus:

Olen ohjannut ryhmäliikuntatunteja TAJU.ssa vuodesta 2007 saakka. Ohjaan tunteja myös muualla Pirkanmaalla ja olen ollut liikunta-alalla yrittäjänä muutama vuoden. Tällä hetkellä sivutoimisesti. Olen käynyt SVOL.n ProFitness ohjaajakoulutuksen ja useita ohjaaja-kursseja vuosien varrella.

Ohjaan:

Tulevalla kaudella ohjaan TAJUssa Annalassa Zumbaa torstaisin ja tehokas kombo zumbaa & muokkausta sunnuntai-illassa.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Liikunnanohjaustyössä motivoi eniten liikunnan ilo ja energinen olo, joka valtaa koko kropan tunnin jälkeen. Tunneilla saadaan revitellä,  hassutella ja samalla kuin vaivihkaa myös kunto kohoaa, hyvässä seurassa tietenkin. Jumppareiden heittäytyminen ja positiivinen palaute saa minut mukaan toimintaan vuodesta toiseen!.

Milla Lehto

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Voimisteluliiton Ryhmäliikunnan ohjaajan Startti -koulutus. Minulla on tanssitausta, olen tanssinut klassista balettia sekä jazz - balettia. Tällä hetkellä tanssin kizombaa, sembaa, kuubalaista salsaa sekä bachataa. Olen myös intohimoinen zumbaaja ja ryhmäliikunta on minulle elämäntapa, jonka ilosanomaa haluan olla jakamassa eteenpäin.

Mitä ohjaat: Reisi-vatsa-selkä -tuntia.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Yhdessä liikkumisen mukanaan tuomat terveysvaikutukset, liikunnan vaikutus jaksamiseen ja hyvinvointiin.

Minna Juusela

 

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Olen ohjannut Tajussa  vuodesta 2011 lähtien.  Olen tominut hierojayrittäjänä kohta kuusi vuotta ja nykyisin enenemissä määrin myös keskittynyt pilateksen ohjaamiseen. Keväällä 2017 valmistuin pitkästä pilatesohjaaja –koulutuksesta, johon kuuluu yli 500 tuntia opiskelua; pilates onkin vienyt sydämeni ja tätä innostusta haluan jakaa myös tunneillani.  Vapaa-ajallani rakastan juosta pitkiä lenkkejä, lihaskuntoa ylläpidän omalla pilates-treenillä, niin matto- kuin laitetunneilla. 

Mitä ohjaat: Tällä hetkellä ohjaan pilatesta sekä Kekkeitä eli ikäihmisille suunnattua jumppaa. 

Mikä innostaa ohjaamaan:

Haluan saada jokaisen haastamaan itsensä omalla tasollaan mutta kuunnellen ja keskittyen kehon tuntemuksiin. Liikutaan ajatuksella ja keskitytään tekemiseen, näin saadaan paras hyöty ja samalla päästään edes hetkeksi pois arjen kiireestä! Tervetuloa jumpalle!

Merja Brusila

 

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Koulutuksena terveysliikunnan ohjaajan peruskoulutus UKK-instituutissa ja LavisⓇ-ohjaajakoulutus. TAJUlla ohjaamassa vuoden 2017 alusta mutta olen harrastanut pitkään mm. kuntotanssia, latinobiciä ja zumbaa sekä käynyt lavatansseissa jo kolmisenkymmentä vuotta.

Mitä ohjaat: Lavista.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Tanssijoiden innostus kotimaiseen tanssimusiikkiin ikään ja sukupuoleen katsomatta. Tanssin riemu ja iloiset ilmeet sekä hyvä olo tunnin jälkeen!

Pauliina Husu

 

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Ohjaajakokemusta n. 15 vuotta, useita ohjaajakoulutuksia mm. Profitness, Zumba®, Zumba®step, pilates (Ylab), ohjaajakouluttaja

Ohjaan:

Tällä hetkellä stepmuokkaus- ja Zumba®-tuntia

Mikä innostaa ohjaamaan:

Innokkaat jumppaajat :)

Pauliina Turpela

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen suorittanut Svolin ja FAF:in aerobicohjaaja koulutukset, sekä lisäksi liikuntaneuvojan tutkinnon Varalassa ja liikunnan ohjaaja AMK tutkinnon Vierumäen urheiluopistolla. Mukaan mahtuu lyhyempiä koulutuksia sekä paraikaa opiskelen liikuntatieteiden maisteriksi. Jumppaa olen ohjannut 15v ja tanssia opettanut 7v.

Mitä ohjaat: Tuurailen tarvittaessa ja toimin TAJU:n toiminnanjohtajana. Ohjaan niin aikuisia, nuoria, perheitä kuin lapsia. Erikoisosaamisena perustuntien lisäksi pilates, kahvakuula sekä tanssilliset tunnit.

Mikä innostaa ohjaamaan: Palo liikkua sekä tanssia ja jakaa liikunnan iloa muille.

Pilvi Karjalainen

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen suorittanut Terveysliikunnan ohjaajan peruskoulutuksen UKK-instituutissa, useita lyhyempiä ohjaajakoulutuksia ja liikunnan ammattitutkinto Varalasta on näyttöä vaille valmis. TAJUssa aloitin ohjaamisen v. 2015.

Mitä ohjaat: Kahvakuulaa Linnainmaan koululla perjantaisin, kuulacrossia torstaisin Takahuhdissa ja Kekkeitä Ratinassa.

Mikä innostaa ohjaamaan: Liikkumisen ilo ja sen jakaminen :)

Päivi Toivonen

 

Ohjauskokemus ja –koulutus:

Ohjaajakokemusta ja koulutusta lasten ja perheliikunnan puolelta on jo kultaisesta nuoruudesta lähtien. Aikuisten puoli on muutaman vuoden takainen aluevaltaus.

Ohjaan:

Perheliikuntaa ja aikuisten jumppaa. Tarvittaessa kaikkea mahdollista.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Jumpparit! Mahtava fiilis!

Tiina Mantere

 

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Olen valmistunut Varalan urheiluopistosta liikuntaneuvojaksi ja Personal Traineriksi syksyllä 2015. Olen ohjannut 16-vuotiaasta asti opiskelujen ohella paljon erilaisia  liikuntaryhmiä.

Mitä ohjaat:

Tanssimuokkausta maanantaisin Takahuhdin koululla.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Liikkumisen ilo ja siitä saatava kokonaisvaltainen hyvinvointi! Haluan saada ihmisiä innostumaan liikunnasta ja kokeilemaan erilaisiakin juttuja.

Tiina Mätäsjärvi

 

Ohjaan:

Kahvakuulaa.

Tytti Kosola

 

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Tanssin balettia ja nykytanssia 10 vuotta, jonka jälkeen toimin 1,5 vuotta satubaletin ja nykytanssin ohjaajana Lahdessa. Opiskelen myös ilmaisutaidon opettajaksi, joten panostan hyvin paljon ilmaisuun ja monipuoliseen tuntiin.

Mitä ohjaat: Nykytanssi

Mikä innostaa ohjaamaan:

Opetus on aina ollut lähellä sydäntäni. Parasta mitä voin kokea on oppilaiden kehitys ja innostus lajista, mikä on itselleni tärkeä.

Saara Väänänen

 

Kokemus ja koulutus:

Aloitin ohjauksen tänä syksynä, joten kokemusta entuudestaan vain jumpparin näkökulmasta.

Intoa ja halua kehittyä ohjaajana löytyy sitäkin enemmän.

Mitä ohjaat:

Muokkausta Atalassa ja Hallilassa. 

Mikä innostaa ohjaamaan:

Ryhmäliikuntatuntien suurkuluttajana nautin eniten tekemisen meiningistä.

Harmaankin päivän piristää tehokas jumppa, jonka jälkeen on energinen ja

Sara Syrjälä

 

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja ja Personal Trainer. Näiden lisäksi on käytynä erilaisia liikunta-aiheisia koulutuksia, joista yksi on ryhmäliikunnanohjaajajan syventävä jatkokoulutus. Olen ohjannut ryhmäliikuntaa n. puoli vuotta, muuten kokemusta löytyy koulun kautta pidetyissä erilaisissa ryhmäohjauksissa.

Mitä ohjaat: Atalassa Muokkausta ja Leinolassa Muokkaus ja venyttely

Mikä innostaa ohjaamaan:

Kun saa jakaa liikuntaa ja sen iloa muille ja näkee kuinka jumpparit nauttii liikkumisesta :)

Sanna-Mari Saarimäki

 

Ohjaan:

Pilatesta, Corea ja Reisi-vatsa-selkä-tuntia

Sari Rivinen

 

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Koulutuksina liikunnanohjauksen perusteet-kurssi, zumba, kuntotanssi, jooga, qigong, asahi. Kokemusta zumbasta, kuntotanssista, muokkausjumpasta ym. , qigong, asahi, latinotanssi, joogaa. Tuurausta erilaisissa tunneissa kuten kehonhuolto, selkä-niska, erilaiset jumpat...

Mitä ohjaat:

Tajussa Kuntotanssia, lisäksi asahi ja qigong.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Mukava ohjata erilaisia ryhmiä