Ohjaajat

Anna-Maaria

Ohjauskokemus ja -koulutus: Ohjauskokemusta minulla on vuodesta 2017. Olen auktorisoitu personal trainer, kuntosalivalmentaja, terveysliikunnan ohjaaja sekä zumba- ja lavisohjaaja.

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Tänä syksynä ohjaan reisi-vatsa-selkää Ratinassa.

Mikä innostaa ohjaamaan: Ihanat jumpparit sekä mahdollisuus tuottaa hyvää oloa, terveyttä ja jaksamista ihmisille.

Eeva V.

Ohjauskokemus ja -koulutus: Kuntosalivalmentaja sekä personal trainer. Ohjaaja kokemus ryhmäliikunta, pienryhmät sekä yksilövalmennus

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Reisi vatsa selkä

Mikä innostaa ohjaamaan: Hyvä musiikki,ihmiset liikunnan tuoma ilo

Elisa S.

Ohjaajakokemus ja -koulutus

Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja ja Personal Trainer. Aloitan Tajussa ensimmäistä kautta, mutta ohjaamisen olen aloittanut vuonna 2014.

Mitä tunteja ohjaat: Reisi-vatsa-selkää, kuntomixiä ja lapsille temppujumppaa ja voimistelukoulua.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Jumppaajien tuoma ilo ja energia ja nähdä heidän kehittyminen ja onnistumiset!

Henna H.

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Olen ohjannut lasten liikuntaryhmiä jo lähes 10 vuoden ajan, TAJUn ohjaajana olen ollut vuodesta 2015 asti. Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja ja personal trainer, sekä käynyt useita liikunta-alan lyhytkursseja.

Mitä tunteja ohjaat:

Aikuisten tunteja

Mikä innostaa ohjaamaan? ilo ja onnistumisen tunteet

Jaana Koiso-V.


Ohjauskokemus ja - koulutus: 

Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja, hieroja ja fysioterapeutti. Päivätyöni kuluu lasten- ja nuorten yksilö- sekä ryhmänohjauksen ja neuvonnan parissa.

Aikuisia olen ohjannut 40 vuotta eri paikoissa. TAJUssa olen ohjannut noin 10 vuotta. 

Ohjaan: 

Muokkausta Atalan - ja Takahuhdin koululla.

Jenna A.

Ohjaajakokemus ja -koulutus:

Olen kouluttautunut Varalan Urheiluopistolla ryhmäliikuntaohjaajaksi. Lisäksi omaan koulutukset ja lisenssit parin Les Mills -lajin parista.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Olen ohjannut TAJU:lla jumppia syksystä 2022 asti. Aloitin ohjaamalla lähinnä lasten tunteja, mutta pian huomasin sijaisuuksien myötä nauttivani erityisesti aikuisten liikunnasta ja päätinkin keskittyä siihen. Olen ohjannut tunteja monipuolisesti, muun muassa kuntotanssia, tabataa, kekkeitä, kahvakuulaa sekä reisi-vatsa-selkä -jumppaa.


Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Reisi-vatsa-selkää Vuoreksessa sekä Kekkeitä Koilliskeskuksessa.


Mikä innostaa ohjaamaan: Minulle on tärkeää auttaa jokaista löytämään liikunnan nautinto sekä oman tapa liikkua. Haluan auttaa ihmisiä löytämään liikunnan nautinnon sekä oman tavan liikkua. Haluan kannustaa ihmisiä ja pistää heidät ylittämään itsensä, korostaen kuitenkin oman kehon kuuntelun tärkeyttä sekä armollisuutta itseään kohtaan. Saan iloa ihanista jumppareista, liikunnan tuomasta energiasta ja hyvästä musiikista.

Jenni V.

Ohjauskokemus ja -koulutus: Aloitin apuohjaajana tanssikoululla ja olen ohjannut itse muutaman vuoden lasten ja nuorten tanssitunteja. Minulla on pitkä tanssitausta ja opiskelen tällä hetkellä ammattitanssijaksi. Osallistun alkusyksystä Voimisteluliiton perheliikunnan perusteet- koulutukseen.

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Tiistaisin Kaarilassa koko perhe liikkuu- tuntia, sekä TAJUjameja.

Mikä innostaa ohjaamaan: Haluan opettaa jumppareille tervettä suhtautumista ja innostusta liikuntaan. Liikunnan ilon näkeminen on todella palkitsevaa!

Jonna H.

Ohjauskokemusta ja -koulutus: Ryhmäliikunnanohjaajan startti (8h) 2013, Spartan Kahvakuulaohjaaja level 1 2015, Lihaskuntoharjoittelu - ryhmäliikunnanohjaajan jatkokoulutus 2016, Voimisteluohjaajan startti/Jumppakoulu 1 (8h) 2016, Muksumuuvit ja Junnumuuvit -koulutus 2016, Voimistelukoulu/Jumppakoulu 2 (16h) 2017, Perheliikunnan perusteet (10h) 2017. Olen aloittanut 2014 lasten liikunnan ohjauksilla, tähän päivään mennessä kokemusta on kertynyt lasten, nuorten, perheiden ja aikuisten liikunnan ohjauksesta. Koulutukseltani olen fysioterapeutti.

Mitä tunteja ohjaan TAJUssa: Raholan koululla kahvakuulaa torstaisin.

Mikä innostaa ohjaamaan? Liikunnan ilo ja hyvä olo sekä sen tuomat terveyshyödyt.

Jonna K.

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Liikunnanohjaaja (AMK). Vuodesta 2010 päätoimisesti liikunta-alalla töissä. Ohjaamisen olen aloittanut 17-vuotiaana. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut laidasta laitaan; lapsille, työikäisille ja senioreille.


Mitä tunteja ohjaat:

Lavista tiistaisin Kissanmaalla ja sunnuntaisin Messukylässä.


Mikä innostaa ohjaamaan?

Tärkeintä on, että asiakkaat kokevat liikuntatuokion myönteisenä, siitä jää hyvä mieli ja energinen olo. Sitä kautta myös itselleni tulee hyvä mieli ja koen onnistuneeni ohjauksessa. Lisäksi minua innostaa se, että saan ohjata asiakkaita liikkumaan oikein ja turvallisesti, mutta tehokkaasti. Paras motivoija on asiakkaiden positiivinen palaute :)


Katriina “Kati” O.

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen koulutukseltani liikuntatieteiden maisteri ja ryhmäliikuntaa olen ohjannut yli 30 vuotta. Ohjaajakoulutuksia on vuosien varrella kertynyt paljon ja viimeiset 3 vuotta olen toiminut ryhmäliikunnan ohjaajakouluttajana.

Mitä tunteja ohjaat:

Muokkaus

Mikä innostaa ohjaamaan:

Jumppaajien hymy tunnilla tai tunnin päätyttyä, se fiilis kun näkee, että tunnilla on kivaa muillakin kuin minulla:) Myös se innostaa minua kun voin jakaa omaa tietotaitoani jumppaajille. Tajussa erityisen kivaa on mukavan rento ja kannustava ilmapiiri. Tunti ei ole mikään suoritus, ehkä usein hikistä ja tehokasta, mutta silti niin hauskaa, todellista liikunnan iloa:)

Maija-Kaisa K.

Ohjauskokemus ja -koulutus: 

Olen Maija-Kaisa eli tuttujen kesken Maisa. Olen iloinen paluumuuttaja Tampereelle. Ohjaajaurani alkoi jo 90-luvulla hurahdettuani aerobicciin. Jumppaa olen ohjannut Kansalaisopistoissa, seuroissa sekä yksityisillä Liikuntakeskuksilla.  Kursseja on tullut käytyä Sports aerobics perusosa ja Fisaf lajiosa, sekä lukuisia Svolin koulutuksia, ideapäiviä, Gymstick- koulutus, Zumbat (myös Gold ja Toning), Flow tonic, Step aerobic...

Mitä tunteja ohjaat:

Lajiosaamiseni on melkein kaikki ryhmäliikuntatunnit, poislukien Combatit ja muut tunnit joissa riehutaan "Nilkka korvan tasalla". 

Mikä innostaa ohjaamaan:

Aikuisten liikunnan ohjaus on minulle sivutyö, mutta myös rakas harrastus jonka avulla nollaan kaikki maalliset murheet ja huolet.  Myös aikuisten ILO kasvaa liikkuen ja liikunta on ILO!

Mira R.

Ohjaan vuorolauantaisin TAJUmppaa Leinolassa. Tarvittaessa sijaistan muita ohjaajia

Olga N.


Ohjauskokemus ja -koulutus: 

Olen täysin ammattikorkeakoulutettu ryhmäliikunnanohjaaja, valmistunut Valtion liikunta- ja urheiluakatemiasta 2003 Liikuntatieteen opintosuunnan bakkalaureuksen arvo. Työkokemuksena on yli 20 vuotta. Suomen Voimisteluliiton ryhmäliikunnanohjaajakoulutus 1-2 taso 2012-2018. Official Zumba®Fitness Instructor ZIN est. 2011 Licensed to Teach Basic Zumba®Fitness, Zumba®Step, Zumba®Gold, Aqua Zumba®, Strong Nation, Zumba Fitness LLC.


Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: 

Pilatesta Maanantaisin Atalassa

Zumba®Step Torstaisin Leinolassa 

Zumba® Perjantaisin Atalassa. Lisäksi useita lasten tunteja 


Mikä innostaa ohjaamaan:  Zumba®Step, Zumba®Gold, Aqua Zumba®, Strong Nation, 
Muokkaus, Tabata, Reisi-Vatsa-Selkä, Pilates, Kehonhuolto, Liikkuvuus Venyttely, Yoga 
Flow.

Maria L.


Ohjauskokemus ja –koulutus:

Olen ohjannut ryhmäliikuntatunteja TAJU.ssa vuodesta 2007 saakka. Ohjaan tunteja myös muualla Pirkanmaalla ja olen ollut liikunta-alalla yrittäjänä muutama vuoden. Tällä hetkellä sivutoimisesti. Olen käynyt SVOL.n ProFitness ohjaajakoulutuksen ja useita ohjaaja-kursseja vuosien varrella.

Ohjaan:

Tulevalla kaudella ohjaan TAJUssa Annalassa Zumbaa torstaisin ja tehokas kombo zumbaa & muokkausta sunnuntai-illassa.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Liikunnanohjaustyössä motivoi eniten liikunnan ilo ja energinen olo, joka valtaa koko kropan tunnin jälkeen. Tunneilla saadaan revitellä,  hassutella ja samalla kuin vaivihkaa myös kunto kohoaa, hyvässä seurassa tietenkin. Jumppareiden heittäytyminen ja positiivinen palaute saa minut mukaan toimintaan vuodesta toiseen!.

Merja B.


Ohjauskokemus ja -koulutus:

Koulutuksena terveysliikunnan ohjaajan peruskoulutus UKK-instituutissa ja LavisⓇ-ohjaajakoulutus. TAJUlla ohjaamassa vuoden 2017 alusta mutta olen harrastanut pitkään mm. kuntotanssia, latinobiciä ja zumbaa sekä käynyt lavatansseissa jo kolmisenkymmentä vuotta.

Mitä ohjaat: Lavista.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Tanssijoiden innostus kotimaiseen tanssimusiikkiin ikään ja sukupuoleen katsomatta. Tanssin riemu ja iloiset ilmeet sekä hyvä olo tunnin jälkeen!

Piia L.

Ohjauskokemus ja -koulutus:  Ohjannut erilaisia tunteja 2005 vuodesta lähtien, mammajumppaa, muokkausta, lasten jumpparyhmiä, rentoutusta, venytystä, aerobiciä ym. SVOL Aerobic ProFitness ohjaajakoulutuksen, sekä erinäisiä ohjaaja-kursseja vuosien varrella. Zumba®pro fitnes ohjaajakoulutus sekä Zumba®kids ohjaaja koulutus.

Mitä tunteja ohjaat: Aikuisten Zumbaa® Takahuhdin koululla. 

Mikä innostaa ohjaamaan? Zumba® on kaloreita kuluttava fitness-tanssitunti, joka on yhtä aikaa tehokas, hauska ja mukaansatempaava. Zumban® kantavana ajatuksena on liikunnan ilo ja liikkeiden helppous. Se on sekä kehoa että mieltä hoitavaa liikuntaa. Tärkeintä tunneillani on hauskanpito ja bilemeininki, omaa tyyliin ja tahtiin. Hikeä, naurua, rytmillistä iloittelua, helppoja tanssillisia kuvioita on luvassa tanssibileissä mun kanssa. 
Hienoa päästä teidän kanssa tanssimaan. Baila baila nähdään!

Päivi T.

Ohjauskokemus ja -koulutus: olen pitkänlinjan TAJUlainen. Lasten- ja perheidenohjaamisesta on pitkä kokemus nuoruudesta asti. Aikuisten ohjauksen aloitin vasta aikuisena, mutta on siitäkin on jo kertynyt monen vuoden kokemus.

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Syksyllä 2022 palaan takaisin TAJUn ohjaajariveihin ja ohjaan aikuisten sekä perheliikunnantunteja. Tarvittaessa voin tuurata lastenkin tunteja.

Mikä innostaa ohjaamaan: Paras motivaattori ovat huikeat jumpparit, niin isot kuin pienetkin💙

Riina S.

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen ensimmäisen vuoden Liikunnanohjaaja AMK-opiskelija. Lasten liikuntaa olen ohjannut jo useamman vuoden ja käynyt useita koulutuksia siihen liittyen, aikuisten liikunta on uudempi tuttavuus, koulutuksia nyt käytynä Ryhmäliikunnanohjaajan startti sekä Cycling-ohjaajakoulutus spinningiin. Puolisen vuotta olen ohjannut spinningiä, ja nyt ohjaan ensimmäistä kautta Tajulla myös aikuisten tunteja.

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Aikuisille Leinolan lauantaiaamun TAJUmppa puoliksi toisen ohjaajan kanssa, lapsille ja perheille maanantaisin Leinolan Aikuinen-lapsi ja Jumppa-akrobaatit ja tiistaisin Hippoksessa Temppujumppa ja Satutanssi. Lisäksi maanantaisin Lupa harrastaa Freegym.

Mikä innostaa ohjaamaan: Liikunnan ilo ja tunneilla onnistumiset sekä uuden oppiminen!

Saana I.

Ohjauskokemus ja -koulutus: Ohjailen jumppia opettajatyön ohessa. 

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Muokkausta Kaarilassa 

Mikä innostaa ohjaamaan: Paras olo liikunnan aikana ja jälkeen yhdessä jumppareiden kanssa.

Sanna-Mari S.

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen ammatiltani mm. fysioterapeutti ja Personal Trainer. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut vuodesta 2000 lähtien, TAJUssa aloitin 2006. Ohjaajakoulutuksia on kertynyt eri aiheista: 50+ jumpparyhmät, Bailatino, FasciaMethod, FlowGymnastics, Foamroller, Ikiliike, kilpatanssi, kuntotanssi, Latinobic, pilates, ProFitness, Spiraalistabilaatio, tanssipedagogiikka, Zumba, Svolin Conventionit ja ideapäivät etc.

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Muokkausta ja Kehonhuoltoa Takahuhdin alakoululla perjantaisin 

Mikä innostaa ohjaamaan: Vaihteleva musiikki ja iloiset liikkujat. On myös hienoa seurata, kun asiakkaat oppivat uutta ja saavat ahaa-elämyksiä esim. kehonsa toiminnasta. Liike on lääke! :)

Sari

Ohjaan: Raholan Zumbaa ja Pilatesta

Silja M. 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Opiskelen Varalan urheiluopistossa. Olen sijaistanut crossfit-tuntia, toiminnallista puistojumppaa. 

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Olen apuohjaajana voimistelu koulussa ja satutanssijoissa. Toimin myös pääohjaajana kuntomixissä. 

Tiina M.


Ohjaan: Annalan koulun Kehonhuoltoa

Toni L.

Mitä ohjaat:

Maanantaisin Hallilan koulun Reisi-vatsa-selkä -tuntia puoleksi yhdessä toisen ohjaajan kanssa ja Atalan koulun Kahvakuula -tuntia 

Pirjo U-H.

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen harrastanut Pilatesta vuodesta 2007. Innostuin harrastuksestani niin, että lähdin suorittamaan Pilates-opettaja opintoja keväällä 2012. Yhdysvalloissa jatkoin opintojani suorittamalla paikallisen laitepilateskoulutuksen vuonna 2015.

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Kekkeet Ratina ja Pilates

Mikä innostaa ohjaamaan: Erityisesti kehon liikkuvuuden lisääminen ja lihaksiston elastisuuden parantaminen sidekudosverkon (faskia) kautta on sydäntä lähellä.

Lempileikkisi: Lumesta on ihanaa tehdä kaikkea.