Ohjaajat

Elisa S.

Ohjaajakokemus ja -koulutus

Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja ja Personal Trainer. Aloitan Tajussa ensimmäistä kautta, mutta ohjaamisen olen aloittanut vuonna 2014.

Mitä tunteja ohjaat: Reisi-vatsa-selkää, kuntomixiä ja lapsille temppujumppaa ja voimistelukoulua.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Jumppaajien tuoma ilo ja energia ja nähdä heidän kehittyminen ja onnistumiset!

Essi S. 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Koulutukseltani olen Liikunnanohjaaja AMK, Liikuntaneuvoja LPT sekä Personal Trainer. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut monipuolisesti eri tahoilla pian 5 vuoden ajan. TAJUssa ohjaan nyt ensimmäistä kautta. 

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Olen yksi lauantai-aamun Leinolan koulun ohjaajista (Muokkaus & kehonhuolto) 

Mikä innostaa ohjaamaan: Ohjaamisessa parasta on luoda tunnille mukava tunnelma yhdessä liikkuen ja nähdä liikunnan ilo jumppaajissa!


Eveliina N. 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen ensimmäistä lukukautta TAJUlla ohjaajana.

Valmistuin toukokuussa liikuntaneuvojaksi Kuortaneen urheiluopistolta.

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Ohjaan maanantaisin Kalkun koululla kehonhuoltoa sekä tiistaisin kahvakuulaa Annalan päiväkodilla. 

Mikä innostaa ohjaamaan: Ohjaamisesta tulee aina hyvä fiilis ja ohjaajakin saa samalla liikuntaa! Tämä työ on parasta! :)

Lempileikki: Hipat

Ira Haavisto

Ohjauskokemus ja -koulutus: Liikunnanohjaaja Varalan Urheiluopisto v. 2003,

30v ohjauskokemus

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Tiistaina Irjalan päiväkodilla kuntotanssi ja torstaina Hallilan koululla Muokkaus

Mikä innostaa ohjaamaan: Iloiset ja ihanat asiakkaat.

Jaana Koiso-Virtanen


Ohjauskokemus ja - koulutus: 

Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja, hieroja ja fysioterapeutti. Päivätyöni kuluu lasten- ja nuorten yksilö- sekä ryhmänohjauksen ja neuvonnan parissa.

Aikuisia olen ohjannut 40 vuotta eri paikoissa. TAJUssa olen ohjannut noin 10 vuotta. 

Ohjaan: 

Muokkausta Atalan - ja Takahuhdin koululla.

Jenni V.

Ohjauskokemus ja -koulutus: Aloitin apuohjaajana tanssikoululla ja olen ohjannut itse muutaman vuoden lasten ja nuorten tanssitunteja. Minulla on pitkä tanssitausta ja opiskelen tällä hetkellä ammattitanssijaksi. Osallistun alkusyksystä Voimisteluliiton perheliikunnan perusteet- koulutukseen.

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Tiistaisin Kaarilassa koko perhe liikkuu- tuntia, sekä TAJUjameja.

Mikä innostaa ohjaamaan: Haluan opettaa jumppareille tervettä suhtautumista ja innostusta liikuntaan. Liikunnan ilon näkeminen on todella palkitsevaa!

Jonna K.

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Liikunnanohjaaja (AMK). Vuodesta 2010 päätoimisesti liikunta-alalla töissä. Ohjaamisen olen aloittanut 17-vuotiaana. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut laidasta laitaan; lapsille, työikäisille ja senioreille.


Mitä tunteja ohjaat:

Lavista tiistaisin Kissanmaalla ja sunnuntaisin Messukylässä.


Mikä innostaa ohjaamaan?

Tärkeintä on, että asiakkaat kokevat liikuntatuokion myönteisenä, siitä jää hyvä mieli ja energinen olo. Sitä kautta myös itselleni tulee hyvä mieli ja koen onnistuneeni ohjauksessa. Lisäksi minua innostaa se, että saan ohjata asiakkaita liikkumaan oikein ja turvallisesti, mutta tehokkaasti. Paras motivoija on asiakkaiden positiivinen palaute :)


Julia Martikainen

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Olen opiskellut liikuntatieteiden kandidaatiksi Jyväskylän yliopistossa pääaineenani liikunnan yhteiskuntatieteet. Olen ohjannut nyrkkeilyä ja itsepuolustukseen perustuvaa jumppaa Jyväskylän yliopistoliikunnalla ja TAJUlla olen lähinnä sijaistanut muokkausta ja kahvakuulaa. Voimisteluliiton koulutuksista olen ammentanut oppia ja uusia ideoita ohjaamiseen.

Mitä ohjaat: Äijäcrossia. Sijaistan innokkaasti lihaskuntoa kehittäviä jumppia ympäri Tamperetta.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Liikunnan ilon jakaminen mahtavien jumppareiden kanssa!

Katriina “Kati” Ojala

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen koulutukseltani liikuntatieteiden maisteri ja ryhmäliikuntaa olen ohjannut yli 30 vuotta. Ohjaajakoulutuksia on vuosien varrella kertynyt paljon ja viimeiset 3 vuotta olen toiminut ryhmäliikunnan ohjaajakouluttajana.

Mitä tunteja ohjaat:

Stepmuokkaus, Muokkaus, TAJUmix (Suomitanssijumppa)

Mikä innostaa ohjaamaan:

Jumppaajien hymy tunnilla tai tunnin päätyttyä, se fiilis kun näkee, että tunnilla on kivaa muillakin kuin minulla:) Myös se innostaa minua kun voin jakaa omaa tietotaitoani jumppaajille. Tajussa erityisen kivaa on mukavan rento ja kannustava ilmapiiri. Tunti ei ole mikään suoritus, ehkä usein hikistä ja tehokasta, mutta silti niin hauskaa, todellista liikunnan iloa:)

Maija-Kaisa K.

Ohjauskokemus ja -koulutus: 

Olen Maija-Kaisa eli tuttujen kesken Maisa. Olen iloinen paluumuuttaja Tampereelle. Ohjaajaurani alkoi jo 90-luvulla hurahdettuani aerobicciin. Jumppaa olen ohjannut Kansalaisopistoissa, seuroissa sekä yksityisillä Liikuntakeskuksilla.  Kursseja on tullut käytyä Sports aerobics perusosa ja Fisaf lajiosa, sekä lukuisia Svolin koulutuksia, ideapäiviä, Gymstick- koulutus, Zumbat (myös Gold ja Toning), Flow tonic, Step aerobic...

Mitä tunteja ohjaat:

Lajiosaamiseni on melkein kaikki ryhmäliikuntatunnit, poislukien Combatit ja muut tunnit joissa riehutaan "Nilkka korvan tasalla". 

Mikä innostaa ohjaamaan:

Aikuisten liikunnan ohjaus on minulle sivutyö, mutta myös rakas harrastus jonka avulla nollaan kaikki maalliset murheet ja huolet.  Myös aikuisten ILO kasvaa liikkuen ja liikunta on ILO!

Miina A.

Ohjauskokemus ja -koulutus: Valmistuin Heartful Yoga -akatemiasta joogaopettajaksi keväällä 2021.

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Ohjaan joogaa maanantaisin Kalkun koululla.

Mikä innostaa ohjaamaan: Joogan tuoma koko kokonaisvaltainen hyvä olo ja sen kautta saavutettu fyysinen ja henkinen tasapaino. Jooga opettaa olemaan lempeitä ja myötätuntoisia itseä ja muita kohtaan sekä kuuntelemaan ja kunnioittamaan omaa kehoa. Tätä sanomaa haluan välittää myös oppilailleni omassa opetuksessani.

Olga Niemelä 


Ohjauskokemus ja -koulutus: 

Olen täysin ammattikorkeakoulutettu ryhmäliikunnanohjaaja, valmistunut Valtion liikunta- ja urheiluakatemiasta 2003 Liikuntatieteen opintosuunnan bakkalaureuksen arvo. Työkokemuksena on yli 20 vuotta. Suomen Voimisteluliiton ryhmäliikunnanohjaajakoulutus 1-2 taso 2012-2018. Official Zumba®Fitness Instructor ZIN est. 2011 Licensed to Teach Basic Zumba®Fitness, Zumba®Step, Zumba®Gold, Aqua Zumba®, Strong Nation, Zumba Fitness LLC.


Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: 

Zumba® Maanantaisin Karosen koulussa. 


Mikä innostaa ohjaamaan:  Zumba®Step, Zumba®Gold, Aqua Zumba®, Strong Nation, 
Muokkaus, Tabata, Reisi-Vatsa-Selkä, Pilates, Kehonhuolto, Liikkuvuus Venyttely, Yoga 
Flow.

Maria Lipsonen

 

Ohjauskokemus ja –koulutus:

Olen ohjannut ryhmäliikuntatunteja TAJU.ssa vuodesta 2007 saakka. Ohjaan tunteja myös muualla Pirkanmaalla ja olen ollut liikunta-alalla yrittäjänä muutama vuoden. Tällä hetkellä sivutoimisesti. Olen käynyt SVOL.n ProFitness ohjaajakoulutuksen ja useita ohjaaja-kursseja vuosien varrella.

Ohjaan:

Tulevalla kaudella ohjaan TAJUssa Annalassa Zumbaa torstaisin ja tehokas kombo zumbaa & muokkausta sunnuntai-illassa.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Liikunnanohjaustyössä motivoi eniten liikunnan ilo ja energinen olo, joka valtaa koko kropan tunnin jälkeen. Tunneilla saadaan revitellä,  hassutella ja samalla kuin vaivihkaa myös kunto kohoaa, hyvässä seurassa tietenkin. Jumppareiden heittäytyminen ja positiivinen palaute saa minut mukaan toimintaan vuodesta toiseen!.

Merja Brusila

 

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Koulutuksena terveysliikunnan ohjaajan peruskoulutus UKK-instituutissa ja LavisⓇ-ohjaajakoulutus. TAJUlla ohjaamassa vuoden 2017 alusta mutta olen harrastanut pitkään mm. kuntotanssia, latinobiciä ja zumbaa sekä käynyt lavatansseissa jo kolmisenkymmentä vuotta.

Mitä ohjaat: Lavista.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Tanssijoiden innostus kotimaiseen tanssimusiikkiin ikään ja sukupuoleen katsomatta. Tanssin riemu ja iloiset ilmeet sekä hyvä olo tunnin jälkeen!

Piia L.

Ohjauskokemus ja -koulutus:  Ohjannut erilaisia tunteja 2005 vuodesta lähtien, mammajumppaa, muokkausta, lasten jumpparyhmiä, rentoutusta, venytystä, aerobiciä ym. SVOL Aerobic ProFitness ohjaajakoulutuksen, sekä erinäisiä ohjaaja-kursseja vuosien varrella. Zumba®pro fitnes ohjaajakoulutus sekä Zumba®kids ohjaaja koulutus.

Mitä tunteja ohjaat: Aikuisten Zumbaa® saukonpuiston koululla. Hurahtanut Zumbaa niin totaalisesti ettei muita tunteja juurikaan lukkarissa näy.

Mikä innostaa ohjaamaan? Zumba® on kaloreita kuluttava fitness-tanssitunti, joka on yhtä aikaa tehokas, hauska ja mukaansatempaava. Zumban® kantavana ajatuksena on liikunnan ilo ja liikkeiden helppous. Se on sekä kehoa että mieltä hoitavaa liikuntaa. Tärkeintä tunneillani on hauskanpito ja bilemeininki, omaa tyyliin ja tahtiin. Hikeä, naurua, rytmillistä iloittelua, helppoja tanssillisia kuvioita on luvassa tanssibileissä mun kanssa. 
Hienoa päästä teidän kanssa tanssimaan. Baila baila nähdään!

Reetta G.

Ohjaan:

Leinolan lauantaiaamun Muokkausta ja KimppaJumppaa

Saana I.

Ohjauskokemus ja -koulutus: Ohjailen jumppia opettajatyön ohessa. 

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Reisi-vatsa-selkä, Muokkaus ja Kehonhuolto.

Mikä innostaa ohjaamaan: Paras olo liikunnan aikana ja jälkeen yhdessä jumppareiden kanssa.

Sanna-Mari Saarimäki

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen ammatiltani mm. fysioterapeutti ja Personal Trainer. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut vuodesta 2000 lähtien, TAJUssa aloitin 2006. Ohjaajakoulutuksia on kertynyt eri aiheista: 50+ jumpparyhmät, Bailatino, FasciaMethod, FlowGymnastics, Foamroller, Ikiliike, kilpatanssi, kuntotanssi, Latinobic, pilates, ProFitness, Spiraalistabilaatio, tanssipedagogiikka, Zumba, Svolin Conventionit ja ideapäivät etc.

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Muokkausta ja Kehonhuoltoa Takahuhdin alakoululla perjantaisin sekä Kekkeet-ryhmiä, pääosin Ratinassa tiistaisin.

Mikä innostaa ohjaamaan: Vaihteleva musiikki ja iloiset liikkujat. On myös hienoa seurata, kun asiakkaat oppivat uutta ja saavat ahaa-elämyksiä esim. kehonsa toiminnasta. Liike on lääke! :)

Sari

Ohjaan: Raholan Zumbaa ja Pilatesta

Satu N.

Ohjauskokemus ja - koulutus:  Ohjauskokemusta on parin vuoden ajalta ja pääasiassa olen ohjannut show- ja nykytanssia, sillä itselläni on 18 vuoden tanssitausta. Nyt opiskelen joogaohjaajaksi ja liikuntaneuvojan tutkintokin on osittain suoritettu.

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Ohjaan Hathajoogaa Hallilan koululla.

Mikä innostaa ohjaamaan: Liikkumisen tuoma hyvä olo ja sen jakaminen. Joogassa etenkin oman kehon kuunteleminen ja sen taidon opettaminen muille.

Silja M. 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Opiskelen Varalan urheiluopistossa. Olen sijaistanut crossfit-tuntia, toiminnallista puistojumppaa. 

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Olen apuohjaajana voimistelu koulussa ja satutanssijoissa. Toimin myös pääohjaajana kuntomixissä. 

Tiina Mätäsjärvi


Ohjaan: Annalan koulun Kehonhuoltoa

Toni Lopes

Mitä ohjaat:

Maanantaisin Hallilan koulun Reisi-vatsa-selkä -tuntia puoleksi yhdessä toisen ohjaajan kanssa ja Atalan koulun Kahvakuula -tuntia 

Pirjo Uosukainen-Hakala

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen harrastanut Pilatesta vuodesta 2007. Innostuin harrastuksestani niin, että lähdin suorittamaan Pilates-opettaja opintoja keväällä 2012. Yhdysvalloissa jatkoin opintojani suorittamalla paikallisen laitepilateskoulutuksen vuonna 2015.

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Kekkeet Ratina ja Pilates

Mikä innostaa ohjaamaan: Erityisesti kehon liikkuvuuden lisääminen ja lihaksiston elastisuuden parantaminen sidekudosverkon (faskia) kautta on sydäntä lähellä.

Lempileikkisi: Lumesta on ihanaa tehdä kaikkea.

Vilma L.