Ohjaajat

Anna-Kaisa Narkilahti

Ohjauskokemus ja -koulutus:  Ohjaustoiminnan artenomi 2013 (amk), Kundaliinijoogaopettaja (2015), Shaktitanssiopettaja (2015). Olen opettanut kundaliinijoogaa 1,5 vuotta, sekä olen aloittanut opettamaan tänä vuonna (2015) Shaktitanssia (tanssin jooga) ja Shakti Flow- joogaa. Olen myös ammatiltani kulttuurialanohjaaja ja tällä hetkellä ohjaan kädentaitoja, taideilmaisua ja tuolijoogaa vanhuksille.

Mitä tunteja ohjaat: Tajussa Kundaliinijoogaa sekä Shakti Flow joogaa.

Mikä innostaa ohjaamaan? Minua innostaa ohjaamaan suuri rakkauteni joogaa kohtaan ja on ilo jakaa sitä eteenpäin kaikille kiinnostuneille. Minusta on hienoa nähdä, kuinka jooga voi auttaa monella positiivisella tavalla päivittäisessä elämässä ja arjessa, sekä antaa iloa, luovuutta ja mielen rauhaa. 

Anna-Maaria

Nimi: Anna-Maaria

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Ohjauskokemusta minulla on muutaman vuoden verran. Koulutuksena ohjaamiseen on terveysliikunnan ohjaajan peruskoulutus UKK-instituutissa, Zumba®-ohjaajakoulutus ja Lavis®-ohjaajakoulutus sekä muita lyhyempiä koulutuksia. Personal trainer-opinnot ovat aluillaan.

Mitä tunteja ohjaat: Zumba®+lihaskuntoa ja muokkausta.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Liikunnan tuoma ilo, energia ja hyvä olo. Jumpparien hyvä fiilis imaisee ohjaajankin mukaan. On mahtavaa nähdä, kuinka tunnin aikana hymy nousee jumppareiden kasvoille ja jumppaajat tulevat kerta toisensa perään tunnille. Tajussa on hyvä fiilis!

Anu Mäenpää 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Kokemusta n. 2 vuotta ja koulutusta pikkuriikkisen

Ohjaan: Hallilan kahvakuulaa

Mikä innostaa ohjaamaan: Liikunnan ilo!

Elisa S.

Ohjaajakokemus ja -koulutus

Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja ja Personal Trainer. Aloitan Tajussa ensimmäistä kautta, mutta ohjaamisen olen aloittanut vuonna 2014.

Mitä tunteja ohjaat: Reisi-vatsa-selkää, kuntomixiä ja lapsille temppujumppaa ja voimistelukoulua.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Jumppaajien tuoma ilo ja energia ja nähdä heidän kehittyminen ja onnistumiset!

Ella

Ohjaajakokemus ja -koulutus:

Käyn tällä hetkellä Varalan Urheiluopistossa liikunnanohjaajan perustutkintoa, joka loppuu keväällä. Olen ohjannut jumppia aikuisille ja lapsille satunnaisesti.

Mitä tunteja ohjaat:

Ohjaan Kuntomix tunteja Kalkunvuoren päiväkodilla keskiviikkoisin klo 19-20.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Minua innostaa ohjaamaan liikunnasta tuoma hyvä fiilis ja energia. Jumpissa positiivinen ja energinen ilmapiiri on tärkeää. On ihanaa nähdä ohjatessa, kun jumppaajat haastavat itseään, ylittävät itsensä ja pitävät kivaa.

Hanne H.

Ohjaajakokemus ja -koulutus:

Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja ja Personal trainer. Ohjaajakokemusta löytyy nuoruudesta asti, mutta TAJUlla olen ohjannut vuodesta 2013 vauvasta vaariin, kaikenlaisia ryhmiä.

Mitä tunteja ohjaat:

Tänä vuonna TAJUssa perheliikuntaa ja reisi-vatsa-selkä-tuntia.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Tsemppaavat jumpparit ja hyvä fiilis!

Henna H.

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Olen ohjannut lasten liikuntaryhmiä jo lähes 10 vuoden ajan, TAJUn ohjaajana olen ollut vuodesta 2015 asti. Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja ja personal trainer, sekä käynyt useita liikunta-alan lyhytkursseja.

Mitä tunteja ohjaat:

Lasten ja aikuisten tunteja

Mikä innostaa ohjaamaan? ilo ja onnistumisen tunteet

Ira Haavisto

Ohjauskokemus ja - koulutus :

Valmistuin liikunnanohjaajaksi Varalasta v. 2002 ja olen ollut tanssinopettajana ja showtanssijana eri kokoonpanoissa.

Jumppia olen ohjannut 30 vuotta.

Mitä ohjaat:

Muokkaus torstaisin Hallilan koululla.

Mikä innostaa ohjaamaan :

Ihanat iloiset asiakkaat ja hyvä olo jumpan jälkeen!

Jaana N.

Ohjaajakokemus ja -koulutus:

Olen käynyt tanssillisen ryhmäliikunnanohjaaja koulutuksen ja Liikunnanohjauksen peruskurssin missä suoritin myös syventävän ryhmäliikunnanohjaaja koulutuksen.

Ohjaajakokemusta minulle ei ole vielä päässyt kertymään kuin noin vuoden verran ja aloitan syksyllä TAJU:ssa uutena ohjaajana.

Mitä tunteja ohjaat: Ohjaan reisi-vatsa-selkä tuntia

Mikä innostaa ohjaamaan: Iloiset ja kannustavat jumppaajat, sekä hyvä energinen olo tunnin jälkeen.:)

Jaana Virtanen

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: 

Koulutukseltani olen fysioterapeutti, ja päivätyöni kuluu nykyään lasten ja nuorten parissa.

Aikuisia olen ohjannut monissa eri paikoissa …apua… 39 vuoden ajan.

Ohjaan:

Muokkausta ohjaan tällä hetkellä Takahuhdin yläkoululla sekä Atalan koululla.

Jenniina Lamminpohja

Ohjaajakokemus ja -koulutus: Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja, valmistuin Varalan urheiluopistosta joulukuussa 2018. Olen toiminut ohjaajana ratsastuskoululla aikuisille ja lapsille jo vuosia, mutta nyt ohjaan ensimmäistä kertaa jumppia.

Mitä tunteja ohjaat: Ohjaan Metsäniityn päiväkodilla Kuntomixiä maanantaisin klo 18.15 sekä tarvittaessa sijaisuuksia.

Mikä innostaa ohjaamaan: Minua innostaa ohjaamaan liikunnan tuoma hyvä olo ja asiakkaiden kokemat onnistumisen tunteet! 

Johanna K.

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Koulutukseltani olen tanssinopettaja (AMK). Ohjauskokemusta on kertynyt lastentanssista aikuisiin pääasiassa baletin parissa. Olen toista kautta mukana TAJU:n toiminnassa.

Mitä ohjaat: aikuisbaletti

Mikä innostaa ohjaamaan: Tanssijoiden innostus ja ilo, ja kun saan nähdä oivallusten ja onnistumisten hetkiä. Yhdessä tekeminen ja oppiminen puolin ja toisin!

Jonna Hämäläinen

 

Ohjauskokemus ja –koulutus:

TAJUlla ohjaamassa vuodesta 2014. Ohjannut lapsia, aikuisia sekä perheliikuntaa. Svolin koulutuksia ryhmäliikunnan ohjaajan peruskoulutus, jumppakoulu-koulutus, lihaskuntoharjoittelu, muksumuuvit-koulutus, voimistelukoulu, perheliikunnan perusteet. Spartan gear:n kahvakuulaohjaaja-koulutus.

Mitä tunteja ohjaat:

Crossia, Tempputenavia, Jumppataitureita ja aikuinen-lapsi-jumppaa.

Mikä innostaa ohjaamaan?

Lasten ja aikuisten liikunnan ilo ja riemu. Uuden asian opettaminen ja kun huomaat jumpparin oivaltavan/oppivan uutta sekä tietysti nauttivan olostaan.

Jonna K.

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Liikunnanohjaaja (AMK). Vuodesta 2010 päätoimisesti liikunta-alalla töissä. Ohjaamisen olen aloittanut 17-vuotiaana. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut laidasta laitaan; lapsille, työikäisille ja senioreille.

Mitä tunteja ohjaat:

Lavista maanantaisin Takahuhdin alakoululla

Mikä innostaa ohjaamaan?

Tärkeintä on, että asiakkaat kokevat liikuntatuokion myönteisenä, siitä jää hyvä mieli ja energinen olo. Sitä kautta myös itselleni tulee hyvä mieli ja koen onnistuneeni ohjauksessa. Lisäksi minua innostaa se, että saan ohjata asiakkaita liikkumaan oikein ja turvallisesti, mutta tehokkaasti. Paras motivoija on asiakkaiden positiivinen palaute :)

Julia Martikainen

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Olen opiskellut liikuntatieteiden kandidaatiksi Jyväskylän yliopistossa pääaineenani liikunnan yhteiskuntatieteet. Olen ohjannut nyrkkeilyä ja itsepuolustukseen perustuvaa jumppaa Jyväskylän yliopistoliikunnalla ja TAJUlla olen lähinnä sijaistanut muokkausta ja kahvakuulaa. Voimisteluliiton koulutuksista olen ammentanut oppia ja uusia ideoita ohjaamiseen.

Mitä ohjaat: Äijäcrossia ja kahvakuulaa. Sijaistan innokkaasti lihaskuntoa kehittäviä jumppia ympäri Tamperetta.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Liikunnan ilon jakaminen mahtavien jumppareiden kanssa!

Katriina K.

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Olen valmistunut joogaohjaajaksi irlantilaisen Carol Murphyn Green Lotus Yoga -ohjaajakoulutuksesta elokuussa 2017. Olen ohjannut joogaa eri paikoissa Tampereella tammikuusta 2018 lähtien, ja nyt syksyn tullen aloitan joogan ohjaamisen myös Tampereen Jumppatiimissä.

Mitä tunteja ohjaat:

Vinyasajoogaa

Mikä innostaa ohjaamaan:

Joogan aikaansaaman hyvän olon jakaminen sekä se, että opin jatkuvasti uutta työskennellessäni erilaisten kehojen kanssa.

Katriina “Kati” Ojala

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen koulutukseltani liikuntatieteiden maisteri ja ryhmäliikuntaa olen ohjannut yli 30 vuotta. Ohjaajakoulutuksia on vuosien varrella kertynyt paljon ja viimeiset 3 vuotta olen toiminut ryhmäliikunnan ohjaajakouluttajana.

Mitä tunteja ohjaat:

LavisⓇ, Stepmuokkaus, Muokkaus

Mikä innostaa ohjaamaan:

Jumppaajien hymy tunnilla tai tunnin päätyttyä, se fiilis kun näkee, että tunnilla on kivaa muillakin kuin minulla:) Myös se innostaa minua kun voin jakaa omaa tietotaitoani jumppaajille. Tajussa erityisen kivaa on mukavan rento ja kannustava ilmapiiri. Tunti ei ole mikään suoritus, ehkä usein hikistä ja tehokasta, mutta silti niin hauskaa, todellista liikunnan iloa:)

Leila

Ohjaajakokemus ja -koulutus: Ohjaan neljättä vuotta lasten liikunta- ja tanssikerhoja Ahjolalla. Viime syksynä kävin Varalassa liikunnanohjauksen peruskurssin.

Mitä tunteja ohjaat: Maananantain kuntotanssi + kehonhuoltoa Kalkussa sekä sijaistan aikuisten ja lasten liikuntaa.

Mikä innostaa ohjaamaan: Minusta on ihanaa kannustaa muita ylittämään itsensä. On myös upeaa huomata kehitystä muissa. Lasten liikunnassa parasta ovat lasten luovat ideat.

Linda Ojala

 

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Aloitin ohjaamisen TAJUssa syksyllä 2016. Ensimmäisen kauden aikana ohjasin Muokkausta, Corea ja Kahvakuulaa. Vuonna 2015 olen suorittanut Terveysliikunnan ohjaajan peruskoulutuksen UKK-instituutissa.

Mitä ohjaat:

Kahvakuulaa Linnainmaan koululla perjantaisin.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Olen harrastanut monenlaista ryhmäliikuntaa 15-vuotiaasta asti. Ryhmässä liikkuminen on mielestäni älyttömän innostavaa ja motivoivaa. Toivon, että ohjaajana saan jakaa liikunnan iloa ja sen tuomaa energiaa myös muille :)

Maria Lipsonen

 

Ohjauskokemus ja –koulutus:

Olen ohjannut ryhmäliikuntatunteja TAJU.ssa vuodesta 2007 saakka. Ohjaan tunteja myös muualla Pirkanmaalla ja olen ollut liikunta-alalla yrittäjänä muutama vuoden. Tällä hetkellä sivutoimisesti. Olen käynyt SVOL.n ProFitness ohjaajakoulutuksen ja useita ohjaaja-kursseja vuosien varrella.

Ohjaan:

Tulevalla kaudella ohjaan TAJUssa Annalassa Zumbaa torstaisin ja tehokas kombo zumbaa & muokkausta sunnuntai-illassa.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Liikunnanohjaustyössä motivoi eniten liikunnan ilo ja energinen olo, joka valtaa koko kropan tunnin jälkeen. Tunneilla saadaan revitellä,  hassutella ja samalla kuin vaivihkaa myös kunto kohoaa, hyvässä seurassa tietenkin. Jumppareiden heittäytyminen ja positiivinen palaute saa minut mukaan toimintaan vuodesta toiseen!.

Merja Brusila

 

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Koulutuksena terveysliikunnan ohjaajan peruskoulutus UKK-instituutissa ja LavisⓇ-ohjaajakoulutus. TAJUlla ohjaamassa vuoden 2017 alusta mutta olen harrastanut pitkään mm. kuntotanssia, latinobiciä ja zumbaa sekä käynyt lavatansseissa jo kolmisenkymmentä vuotta.

Mitä ohjaat: Lavista.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Tanssijoiden innostus kotimaiseen tanssimusiikkiin ikään ja sukupuoleen katsomatta. Tanssin riemu ja iloiset ilmeet sekä hyvä olo tunnin jälkeen!

Milla Lehto

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Voimisteluliiton Ryhmäliikunnan ohjaajan Startti -koulutus. Minulla on tanssitausta, olen tanssinut klassista balettia sekä jazz - balettia. Tällä hetkellä tanssin kizombaa, sembaa, kuubalaista salsaa sekä bachataa. Olen myös intohimoinen zumbaaja ja ryhmäliikunta on minulle elämäntapa, jonka ilosanomaa haluan olla jakamassa eteenpäin.

Mitä ohjaat: Reisi-vatsa-selkä -tuntia.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Yhdessä liikkumisen mukanaan tuomat terveysvaikutukset, liikunnan vaikutus jaksamiseen ja hyvinvointiin.

Pauliina Husu

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Ohjauskokemusta n. 15 vuotta, useita ohjaajakoulutuksia mm. ProFitness, Zumba®, Zumba®step, pilates (Ylab), ohjaajakouluttaja

Mitä tunteja ohjaat:

Tällä kaudella Zumba® ja pilates

Mikä innostaa ohjaamaan:

Iloiset ja energiset jumppaajat, hyvä Taju-fiilis :)

Pauliina Turpela

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen suorittanut Svolin ja FAF:in aerobicohjaaja koulutukset, sekä lisäksi liikuntaneuvojan tutkinnon Varalassa ja liikunnan ohjaaja AMK tutkinnon Vierumäen urheiluopistolla. Mukaan mahtuu lyhyempiä koulutuksia sekä paraikaa opiskelen liikuntatieteiden maisteriksi. Jumppaa olen ohjannut 15v ja tanssia opettanut 7v.

Mitä ohjaat: Tuurailen tarvittaessa. Ohjaan niin aikuisia, nuoria, perheitä kuin lapsia. Erikoisosaamisena perustuntien lisäksi pilates, kahvakuula sekä tanssilliset tunnit. Ohjaan myös SooloSalsa-kurssia

Mikä innostaa ohjaamaan: Palo liikkua sekä tanssia ja jakaa liikunnan iloa muille.

Pilvi Karjalainen

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen suorittanut Terveysliikunnan ohjaajan peruskoulutuksen UKK-instituutissa, liikunnan ammattitutkinnon Varalassa ja lisäksi useampia lyhyempiä ohjaajakoulutuksia. Taustaltani olen opettaja ja terveystieteilijä. TAJUssa aloitin ohjaamisen v. 2015.

Mitä ohjaat: Kahvakuulaa.

Mikä innostaa ohjaamaan: Liikkumisen ilo ja sen jakaminen. Terveyden edistäminen ja yhdessä tekeminen. :)

Piritta

Ohjaajakokemus ja -koulutus

Jumppien ohjaamisen olen aloittanut vuonna 2011. Tajussa jumppien ohjaajana olen ollut vuodesta 2012.

Mitä tunteja ohjaat:

Reisi-vatsa-selkää Annalassa

Mikä innostaa ohjaamaan

Jumppaamisen ja liikunnan tuottama ilo, hyvä mieli ja olo!

Päivi T.

Ohjaajakokemus ja -koulutus: Ohjaajakokemusta minulla on pikkutytöstä lähtien, mutta aikuisten liikunnan puolelta noin kymmenen vuotta.

Mitä tunteja ohjaat:

Tänä vuonna TAJUssa perheliikuntaa, ikääntyviä eli Kekkeitä sekä aikuisten ryhmäliikuntaa.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Ihanat, iloiset jumpparit. TAJU on ollut oma seurani jo yli viisitoista vuotta ja ystäviä sekä tuttavia on kertynyt monessa paikassa. On ihana nähdä niin vanhoja, kuin uusiakin kasvoja nauttimassa liikunnan riemusta!

Reetta G.

 

Ohjaan:

Leinolan lauantaiaamun Muokkausta

Saara V.

Ohjaaja kokemus ja koulutus:

Aloitin ohjauksen parisen vuotta sitten.

 

Mitä ohjaat:

Sijaistan.

 

Mikä innostaa ohjaamaan:

Ryhmäliikuntatuntien suurkuluttajana nautin eniten tekemisen meiningistä.

Harmaankin päivän piristää tehokas jumppa, jonka jälkeen on energinen ja hyvä olo!

Sanna-Mari Saarimäki

 

Ohjaan:

Pilatesta, Corea ja Reisi-vatsa-selkä-tuntia

Sara Syrjälä

 

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja ja Personal Trainer. Näiden lisäksi on käytynä erilaisia liikunta-aiheisia koulutuksia, joista yksi on ryhmäliikunnanohjaajajan syventävä jatkokoulutus. Olen ohjannut ryhmäliikuntaa n. puoli vuotta, muuten kokemusta löytyy koulun kautta pidetyissä erilaisissa ryhmäohjauksissa.

Mitä ohjaat: Lihaskuntotreeniä ja Kahvakuulaa, HIP-kerhoja

Mikä innostaa ohjaamaan:

Kun saa jakaa liikuntaa ja sen iloa muille ja näkee kuinka jumpparit nauttii liikkumisesta :)

Sari

Ohjaan: Raholan Zumbaa

Tiia F.

 

Mitä ohjaat:

Fascialia Takahuhdin koululla.

Tiina Mantere

 

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Olen valmistunut Varalan urheiluopistosta liikuntaneuvojaksi ja Personal Traineriksi syksyllä 2015. Olen ohjannut 16-vuotiaasta asti opiskelujen ohella paljon erilaisia  liikuntaryhmiä.

Mitä ohjaat:

Tanssimuokkausta maanantaisin Takahuhdin koululla.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Liikkumisen ilo ja siitä saatava kokonaisvaltainen hyvinvointi! Haluan saada ihmisiä innostumaan liikunnasta ja kokeilemaan erilaisiakin juttuja.

Tiina Mätäsjärvi

 

Ohjaan: Kahvakuulaa.

Veera L.

Ohjaajakokemus ja -koulutus:

Olen koulutukseltani fysioterapeutti (AMK), ja Tajussa olen ohjannut vuodesta 2015.

Mitä tunteja ohjaat:

Ohjaan Sammon koululla keskiviikkoisin klo 18–19 corea, sekä vuoroviikoin tiistaisin pilatesta, klo 20–21.

Mikä innostaa ohjaamaan: 

Liikunnan ja kehonkäytön aikaansaaman hyvän olon, ja voimaantumisen tunne. Mahdollisuus tarjota osallistujille omaa aikaa. Aikaa rauhoittua ja keskittyä.

Pyrin ohjaamaan jokaiselle soveltuvia, monipuolisesti kehoa vahvistavia ja huoltavia harjoitteita. Pidän arvossa tuntien avointa ja rauhallista tunnelmaa, sekä yhteenkuuluvuuden ja ryhmähengen tunnetta. Yhdessä yksin tekemistä.