Ohjaajat

Anna-Kaisa Narkilahti

Ohjauskokemus ja -koulutus:  Ohjaustoiminnan artenomi 2013 (amk), Kundaliinijoogaopettaja (2015), Shaktitanssiopettaja (2015). Olen opettanut kundaliinijoogaa 1,5 vuotta, sekä olen aloittanut opettamaan tänä vuonna (2015) Shaktitanssia (tanssin jooga) ja Shakti Flow- joogaa. Olen myös ammatiltani kulttuurialanohjaaja ja tällä hetkellä ohjaan kädentaitoja, taideilmaisua ja tuolijoogaa vanhuksille.

Mitä tunteja ohjaat: Tajussa Kundaliinijoogaa sekä Shakti Flow joogaa.

Mikä innostaa ohjaamaan? Minua innostaa ohjaamaan suuri rakkauteni joogaa kohtaan ja on ilo jakaa sitä eteenpäin kaikille kiinnostuneille. Minusta on hienoa nähdä, kuinka jooga voi auttaa monella positiivisella tavalla päivittäisessä elämässä ja arjessa, sekä antaa iloa, luovuutta ja mielen rauhaa. 

Elisa S.

Ohjaajakokemus ja -koulutus

Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja ja Personal Trainer. Aloitan Tajussa ensimmäistä kautta, mutta ohjaamisen olen aloittanut vuonna 2014.

Mitä tunteja ohjaat: Reisi-vatsa-selkää, kuntomixiä ja lapsille temppujumppaa ja voimistelukoulua.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Jumppaajien tuoma ilo ja energia ja nähdä heidän kehittyminen ja onnistumiset!

Heidi Cagle

Ohjauskokemus ja -koulutus: Aerobic-ohjaaja koulutus, 19 vuotta ohjannut tanssillisia jumppia TNV:lle, Ylöjärven työväenopistossa,Ylöjärven Iskussa, Oriveden opistossa, GOGI:lla jne.

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa Kuntotanssi+Kehonhuoltoa Kaarilassa

Mikä innostaa ohjaamaan: Rakastan tanssia ja sen opettamista

Henna H.

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Olen ohjannut lasten liikuntaryhmiä jo lähes 10 vuoden ajan, TAJUn ohjaajana olen ollut vuodesta 2015 asti. Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja ja personal trainer, sekä käynyt useita liikunta-alan lyhytkursseja.

Mitä tunteja ohjaat:

Lasten ja aikuisten tunteja

Mikä innostaa ohjaamaan? ilo ja onnistumisen tunteet

Ira Haavisto

Ohjauskokemus ja -koulutus: Liikunnanohjaaja Varalan Urheiluopisto v. 2003,

30v ohjauskokemus

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Tiistaina Irjalan päiväkodilla kuntotanssi ja torstaina Hallilan koululla Muokkaus

Mikä innostaa ohjaamaan: Iloiset ja ihanat asiakkaat.

Jaana Koiso-Virtanen


Ohjauskokemus ja - koulutus: 

Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja, hieroja ja fysioterapeutti. Päivätyöni kuluu lasten- ja nuorten yksilö- sekä ryhmänohjauksen ja neuvonnan parissa.

Aikuisia olen ohjannut 40 vuotta eri paikoissa. TAJUssa olen ohjannut noin 10 vuotta. 

Ohjaan: 

Muokkausta Atalan - ja Takahuhdin koululla.

Johanna K.

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Koulutukseltani olen tanssinopettaja (AMK). Ohjauskokemusta on kertynyt lastentanssista aikuisiin pääasiassa baletin parissa. Olen toista kautta mukana TAJU:n toiminnassa.

Mitä ohjaat: aikuisbaletti

Mikä innostaa ohjaamaan: Tanssijoiden innostus ja ilo, ja kun saan nähdä oivallusten ja onnistumisten hetkiä. Yhdessä tekeminen ja oppiminen puolin ja toisin!

Jonna K.

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Liikunnanohjaaja (AMK). Vuodesta 2010 päätoimisesti liikunta-alalla töissä. Ohjaamisen olen aloittanut 17-vuotiaana. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut laidasta laitaan; lapsille, työikäisille ja senioreille.


Mitä tunteja ohjaat:

Lavista tiistaisin Kissanmaalla ja sunnuntaisin Messukylässä.


Mikä innostaa ohjaamaan?

Tärkeintä on, että asiakkaat kokevat liikuntatuokion myönteisenä, siitä jää hyvä mieli ja energinen olo. Sitä kautta myös itselleni tulee hyvä mieli ja koen onnistuneeni ohjauksessa. Lisäksi minua innostaa se, että saan ohjata asiakkaita liikkumaan oikein ja turvallisesti, mutta tehokkaasti. Paras motivoija on asiakkaiden positiivinen palaute :)


Julia Martikainen

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Olen opiskellut liikuntatieteiden kandidaatiksi Jyväskylän yliopistossa pääaineenani liikunnan yhteiskuntatieteet. Olen ohjannut nyrkkeilyä ja itsepuolustukseen perustuvaa jumppaa Jyväskylän yliopistoliikunnalla ja TAJUlla olen lähinnä sijaistanut muokkausta ja kahvakuulaa. Voimisteluliiton koulutuksista olen ammentanut oppia ja uusia ideoita ohjaamiseen.

Mitä ohjaat: Äijäcrossia ja kahvakuulaa. Sijaistan innokkaasti lihaskuntoa kehittäviä jumppia ympäri Tamperetta.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Liikunnan ilon jakaminen mahtavien jumppareiden kanssa!

Katriina K.

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Olen valmistunut joogaohjaajaksi irlantilaisen Carol Murphyn Green Lotus Yoga -ohjaajakoulutuksesta elokuussa 2017. Olen ohjannut joogaa eri paikoissa Tampereella tammikuusta 2018 lähtien, ja nyt syksyn tullen aloitan joogan ohjaamisen myös Tampereen Jumppatiimissä.

Mitä tunteja ohjaat:

Vinyasajoogaa

Mikä innostaa ohjaamaan:

Joogan aikaansaaman hyvän olon jakaminen sekä se, että opin jatkuvasti uutta työskennellessäni erilaisten kehojen kanssa.

Katriina “Kati” Ojala

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen koulutukseltani liikuntatieteiden maisteri ja ryhmäliikuntaa olen ohjannut yli 30 vuotta. Ohjaajakoulutuksia on vuosien varrella kertynyt paljon ja viimeiset 3 vuotta olen toiminut ryhmäliikunnan ohjaajakouluttajana.

Mitä tunteja ohjaat:

Stepmuokkaus, Muokkaus, TAJUmix (Suomitanssijumppa)

Mikä innostaa ohjaamaan:

Jumppaajien hymy tunnilla tai tunnin päätyttyä, se fiilis kun näkee, että tunnilla on kivaa muillakin kuin minulla:) Myös se innostaa minua kun voin jakaa omaa tietotaitoani jumppaajille. Tajussa erityisen kivaa on mukavan rento ja kannustava ilmapiiri. Tunti ei ole mikään suoritus, ehkä usein hikistä ja tehokasta, mutta silti niin hauskaa, todellista liikunnan iloa:)

Leila

Ohjauskokemus ja -koulutus: Ohjaan viidettä vuotta lasten liikunta- ja tanssikerhoja Ahjolalla ja ensimmäistä vuotta aikuisten ryhmäliikuntaa TAJUssa. Viime syksynä kävin Varalassa liikunnanohjauksen peruskurssin ja nyt aloitan fysioterapiaopinnot Arcadassa. 

Mitä tunteja ohjaaat TAJUssa: Sunnuntain ZumbaⓇ ja muokkaus Annalassa

Mikä innostaa ohjaamaan: Minusta on ihana kannustaa muita ylittämään itsensä. On myös upeaa huomata kehitystä muissa. Lasten liikunnassa parasta ovat lasten luovat ideat.

Maria Lipsonen

 

Ohjauskokemus ja –koulutus:

Olen ohjannut ryhmäliikuntatunteja TAJU.ssa vuodesta 2007 saakka. Ohjaan tunteja myös muualla Pirkanmaalla ja olen ollut liikunta-alalla yrittäjänä muutama vuoden. Tällä hetkellä sivutoimisesti. Olen käynyt SVOL.n ProFitness ohjaajakoulutuksen ja useita ohjaaja-kursseja vuosien varrella.

Ohjaan:

Tulevalla kaudella ohjaan TAJUssa Annalassa Zumbaa torstaisin ja tehokas kombo zumbaa & muokkausta sunnuntai-illassa.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Liikunnanohjaustyössä motivoi eniten liikunnan ilo ja energinen olo, joka valtaa koko kropan tunnin jälkeen. Tunneilla saadaan revitellä,  hassutella ja samalla kuin vaivihkaa myös kunto kohoaa, hyvässä seurassa tietenkin. Jumppareiden heittäytyminen ja positiivinen palaute saa minut mukaan toimintaan vuodesta toiseen!.

Merja Brusila

 

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Koulutuksena terveysliikunnan ohjaajan peruskoulutus UKK-instituutissa ja LavisⓇ-ohjaajakoulutus. TAJUlla ohjaamassa vuoden 2017 alusta mutta olen harrastanut pitkään mm. kuntotanssia, latinobiciä ja zumbaa sekä käynyt lavatansseissa jo kolmisenkymmentä vuotta.

Mitä ohjaat: Lavista.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Tanssijoiden innostus kotimaiseen tanssimusiikkiin ikään ja sukupuoleen katsomatta. Tanssin riemu ja iloiset ilmeet sekä hyvä olo tunnin jälkeen!

Mika Perkiönmäki

Ohjauskokemus ja -koulutus: LitM. Olen ohjannut ryhmä- ja yksilötunteja vuodesta 1993. Nykyään ohjaan ammatikseni

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Ohjaan pilatesta.

Mikä innostaa ohjaamaan: Liikunnan ilon näkeminen jumppareiden kasvoilta ja itsensä ylittäminen.

Nina Tatti

Ohjauskokemus ja -koulutus: KM, liikuntaan erikoistunut opo ja terveystiedon opettaja. Kipinä liikunnan ohjaamiseen syttyi 27v sitten ja liekki roihuaa edelleen. 

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Aikuisten ja lasten tunteja laidasta laitaan.

Mikä innostaa ohjaamaan: Liikunnan ilo ja yhdessä touhuaminen. Hikipisarat.

Pauliina Husu

Ohjauskokemus ja -koulutus:

Ohjauskokemusta n. 15 vuotta, useita ohjaajakoulutuksia mm. ProFitness, Zumba®, Zumba®step, pilates (Ylab), ohjaajakouluttaja

Mitä tunteja ohjaat:

Tällä kaudella Zumba® ja pilates

Mikä innostaa ohjaamaan:

Iloiset ja energiset jumppaajat, hyvä TAJU-fiilis :)

Piia L.

Ohjauskokemus ja -koulutus:  Ohjannut erilaisia tunteja 2005 vuodesta lähtien, mammajumppaa, muokkausta, lasten jumpparyhmiä, rentoutusta, venytystä, aerobiciä ym. SVOL Aerobic ProFitness ohjaajakoulutuksen, sekä erinäisiä ohjaaja-kursseja vuosien varrella. Zumba®pro fitnes ohjaajakoulutus sekä Zumba®kids ohjaaja koulutus.

Mitä tunteja ohjaat: Aikuisten Zumbaa® saukonpuiston koululla. Hurahtanut Zumbaa niin totaalisesti ettei muita tunteja juurikaan lukkarissa näy.

Mikä innostaa ohjaamaan? Zumba® on kaloreita kuluttava fitness-tanssitunti, joka on yhtä aikaa tehokas, hauska ja mukaansatempaava. Zumban® kantavana ajatuksena on liikunnan ilo ja liikkeiden helppous. Se on sekä kehoa että mieltä hoitavaa liikuntaa. Tärkeintä tunneillani on hauskanpito ja bilemeininki, omaa tyyliin ja tahtiin. Hikeä, naurua, rytmillistä iloittelua, helppoja tanssillisia kuvioita on luvassa tanssibileissä mun kanssa. 
Hienoa päästä teidän kanssa tanssimaan. Baila baila nähdään!

Päivi T.

Ohjaajakokemus ja -koulutus: Ohjaajakokemusta minulla on pikkutytöstä lähtien, mutta aikuisten liikunnan puolelta noin kymmenen vuotta.

Mitä tunteja ohjaat:

Tänä vuonna TAJUssa perheliikuntaa, ikääntyviä eli Kekkeitä sekä aikuisten ryhmäliikuntaa.

Mikä innostaa ohjaamaan:

Ihanat, iloiset jumpparit. TAJU on ollut oma seurani jo yli viisitoista vuotta ja ystäviä sekä tuttavia on kertynyt monessa paikassa. On ihana nähdä niin vanhoja, kuin uusiakin kasvoja nauttimassa liikunnan riemusta!

Reetta G.


Ohjaan:

Leinolan lauantaiaamun Muokkausta ja KimppaJumppaa

Saana I.

Ohjauskokemus ja -koulutus: Parhaillaan liikunnanohjaajan amk -tutkinnon opiskelu opettajatyön ohessa. 

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Reisi-vatsa-selkä-jumppaa.

Mikä innostaa ohjaamaan: Paras olo liikunnan aikana ja jälkeen yhdessä jumppareiden kanssa.

Sanna-Mari Saarimäki


Ohjaan:

Kekkeitä ja Takahuhdin alakoulun perjantain Muokkausta ja Kehonhuoltoa.

Sara Kauppinen

Ohjauskokemus ja -koulutus: Aloitin TAJUn ohjaajana syksyllä 2019. Oma taustani on voimistelussa ja ryhmäliikunnanohjauksessa. Minut on koulutettu voimistelu-, kahvakuula- ja lihaskuntotunteihin.

Mitä tunteja ohjaat TAJUssa: Kahvakuulaa ja Kehonhuoltoa

Mikä innostaa ohjaamaan: Minua innostaa se energia, mikä tunneilla tulee kun treenaajat ylittävät itsensä. Yhdessä liikkuminen saa aina aikaan sellaisen tsemppitunnelman, jossa jokainen antaa sen hetkisen parhaansa ja syntyy sellainen onnistumisen ilmapiiri.

Sari

Ohjaan: Raholan Zumbaa

Tiina Mätäsjärvi

 

Ohjaan: Kahvakuulaa.

Veera L.

Ohjaajakokemus ja -koulutus:

Olen koulutukseltani fysioterapeutti (AMK), ja Tajussa olen ohjannut vuodesta 2015.

Mitä tunteja ohjaat:

Ohjaan Sammon koululla keskiviikkoisin klo 18–19 corea, sekä vuoroviikoin tiistaisin pilatesta, klo 20–21.

Mikä innostaa ohjaamaan: 

Liikunnan ja kehonkäytön aikaansaaman hyvän olon, ja voimaantumisen tunne. Mahdollisuus tarjota osallistujille omaa aikaa. Aikaa rauhoittua ja keskittyä.

Pyrin ohjaamaan jokaiselle soveltuvia, monipuolisesti kehoa vahvistavia ja huoltavia harjoitteita. Pidän arvossa tuntien avointa ja rauhallista tunnelmaa, sekä yhteenkuuluvuuden ja ryhmähengen tunnetta. Yhdessä yksin tekemistä.