Ilmoittautuminen

Kevään 2024 aikataulut on julki.

Osassa ryhmistä vielä paikkoja jäljellä ja ilmoittautuminen mahdollista myös kesken kauden.

Kevätkausi alkaa 8.1. ja päättyy 28.4. Tunteja ei pidetä talvilomaviikolla 26.2.-3.3. eikä pääsiäisen aikaan 28.3.-1.4.

Kaikille lasten, nuorten ja perheliikunnan tunneille on mahdollista tutustua ilmaiseksi yhden kerran myös kauden aikana! Jokaisen lasten ryhmään tutustujan tulee ilmoittautua etukäteen.

MAKSAMINEN

Ilmoittautumisen jälkeen saat ohjelman kautta tulostettua halutessasi laskun jumppamaksusta sekä jäsenmaksusta. Muista käyttää laskussa olevaa viitettä maksaessasi.

HUOM! Varmista laskusta, että summa on oikea ja vastaa sen ryhmän maksua, mihin haluat osallistua. Jos ilmoitat lapsesi kahteen tai useampaan ryhmään samalle kaudelle, ota yhteys toimistoon, niin korjaamme laskun summan. Yhden ryhmän kausimaksu on 65 €, kahden 115 € ja kolmen 170 €.

Emme ota vastaan puhelinilmoittautumisia. Jos tarvitset apua rekisteröinnissä tai ilmoittautumisessa, voit laittaa sähköpostia TAJUn toimistolle info@tampereenjumppatiimi.net tai puhelimitse 040 596 3488. Mikäli emme vastaa soittoosi, laita tekstiviesti niin palaamme asiaan mahdollisimman pian! Otamme mielellämme vastaan palautetta jäsenrekisteriohjelmasta ja sen toiminnasta!

Lasten ryhmiin otetaan rajallinen määrä jumppareita, joten kaikki halukkaat eivät välttämättä mahdu mukaan. Peruutuksien vuoksi otamme varasijoille jumppareita, joille ilmoitamme mikäli paikka ryhmässä vapautuu.