Ilmoittautuminen

Syksyn 2023 aikataulut on julki.

Ilmoittautuminen on käynnissä!

Syyskausi 28.8.-10.12.2023, tunteja ei pidetä syyslomaviikolla 16.-22.10. eikä itsenäisyyspäivänä 6.12.

TAJUn jumpilla on ilmainen kokeiluviikko 28.8.-3.9. Jokaisen lasten ryhmään tutustujan tulee ilmoittautua etukäteen myClubissa. 

Kaikille lasten, nuorten ja perheliikunnan tunneille on mahdollista tutustua ilmaiseksi yhden kerran myös kauden aikana! Jokaisen lasten ryhmään tutustujan tulee ilmoittautua etukäteen.

MAKSAMINEN

Ilmoittautumisen jälkeen saat ohjelman kautta tulostettua halutessasi laskun jumppamaksusta sekä jäsenmaksusta. Muista käyttää laskussa olevaa viitettä maksaessasi.

HUOM! Varmista laskusta, että summa on oikea ja vastaa sen ryhmän maksua, mihin haluat osallistua. Jos ilmoitat lapsesi kahteen tai useampaan ryhmään samalle kaudelle, ota yhteys toimistoon, niin korjaamme laskun summan. Yhden ryhmän kausimaksu on 65 €, kahden 115 € ja kolmen 170 €.

Emme ota vastaan puhelinilmoittautumisia. Jos tarvitset apua rekisteröinnissä tai ilmoittautumisessa, voit laittaa sähköpostia TAJUn toimistolle info@tampereenjumppatiimi.net tai puhelimitse 040 596 3488. Mikäli emme vastaa soittoosi, laita tekstiviesti niin palaamme asiaan mahdollisimman pian! Otamme mielellämme vastaan palautetta jäsenrekisteriohjelmasta ja sen toiminnasta!

Lasten ryhmiin otetaan rajallinen määrä jumppareita, joten kaikki halukkaat eivät välttämättä mahdu mukaan. Peruutuksien vuoksi otamme varasijoille jumppareita, joille ilmoitamme mikäli paikka ryhmässä vapautuu. 


 ILMOITTAUTUMISEN PERUMINEN

Ilmoittautumisen voi perua 3.9 mennessä sähköpostitse info@tampereenjumppatiimi.net. Jos peruutus tapahtuu 4.9.-17.9.2023, niin perimme puolet kausimaksusta. Jäsenmaksuja ei palauteta. Emme palauta kausimaksuja 17.9.2023 jälkeen tehdyistä peruutuksista, vaan lasku tulee maksaa kokonaisuudessaan