Ilmoittautuminen

Syksyn 2021 aikataulut ja ilmoittautuminen

TAJUn syyskauden 2021 (30.8.-12.12.) ilmoittautuminen alkaa tiistaina 3.8.2021 klo 12!

Jokaisen lasten ryhmään tutustujan tulee ilmoittautua etukäteen Jäsentiedossa, tällä hetkellä tutustuminen ei ole mahdollista ilman ennakkoilmoittautumista.

OHJEITA LASTEN ILMOITTAUTUMISEEN

UUSI KÄYTTÄJÄ

Mikäli olet uusi jäsen, sinun pitää rekisteröityä jäsenohjelmaan ennen ilmoittautumista. Jos olet ilmoittamassa ryhmään alle 18-vuotiasta lasta, rekisteröidy ensin itse omilla tiedoillasi ja lisää sitten lapsen tiedot alikäyttäjäksesi!

OHJEET REKISTERÖITYMISEEN UUDELLE KÄYTTÄJÄLLE

  1. Aikuinen rekisteröi ensin itsensä. Täytä rekisteröitymisessä huolellisesti omat henkilötietosi: nimi, osoite, ikä, puhelinnumero ja sähköposti.
  2. Tämän jälkeen luo itsellesi alikäyttäjä lapsen tiedoilla. Tämä onnistuu "Omat tiedot"-sivun vasemmasta yläkulmasta.
  3. Kun olet rekisteröinyt, se ei tee sinusta tai lapsestasi vielä seuramme jäsentä, vaan sinun tulee ilmoittaa lapsi haluaamaasi ryhmään. Liikuntaryhmiin ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin on mahdollista ilmoittaa lapsi ryhmään.

HUOM!! Älä rekisteröidy ohjelmaan uudelleen, jos olet jo rekisterissä!

Jos rekisteri herjaa, että olet jo ohjelmassa, etkä voi rekisteröityä tai mikäli olet kadottanut salasanasi, eikä sinulle ole rekisterissä sähköpostisoitetta, ota yhteys toimistolle: info@tampereenjumppatiimi.net tai puh 040 596 3488.

VANHA KÄYTTÄJÄ

Ohjeet ilmoittautumiseen

Mikäli tietosi löytyvät jo jäsenrekisteristämme, olet saanut ilmoittamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen sekä salasanan, joilla pääset rekisteriohjelmaan ilmoittamaan lapsesi ryhmiin. 

Liikuntaryhmiin ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin on mahdollista ilmoittaa lapsi ryhmään.

Tästä ilmoittautumiseen.

Jos olet kadottanut salasanan, mene palvelun ensimmäiselle sivulle ja kirjaa sinne nimesi tai käyttäjätunnuksesi ja paina "unohditko salasanan" -kohtaa, jolloin salasana lähetetään automaattisesti sähköpostiisi. Tarkista ja päivitä omat jäsentietosi ohjelmassa, lisääthän sinne myös sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Näin varmistat, että jatkossa voimme lähettää sinulle tärkeitä sähköpostiviestejä mm. peruutuksista. Saamme tarvittaessa sinut kiinni puhelimitse. Kaikki yhteystiedot tulee olla päivitettynä. Kun vaihdat sähköpostia, puhelinnumeroa tai osoitetta, niin yritä muistaa päivittää ne myös jäsenrekisteriimme viestien saamiseksi perille!

MAKSAMINEN

Ilmoittautumisen jälkeen saat ohjelman kautta tulostettua halutessasi laskun jumppamaksusta sekä jäsenmaksusta. Muista käyttää laskussa olevaa viitettä maksaessasi.

HUOM! Varmista laskusta, että summa on oikea ja vastaa sen ryhmän maksua, mihin haluat osallistua. Jos ilmoitat lapsesi kahteen tai useampaan ryhmään samalle kaudelle, ota yhteys toimistoon, niin korjaamme laskun summan. Yhden ryhmän kausimaksu on 62 €, kahden 100 € ja kolmen 150 €.

Emme ota vastaan puhelinilmoittautumisia. Jos tarvitset apua rekisteröinnissä tai ilmoittautumisessa, voit laittaa sähköpostia TAJUn toimistolle info@tampereenjumppatiimi.net tai puhelimitse 040 596 3488. Mikäli emme vastaa soittoosi, laita tekstiviesti niin palaamme asiaan mahdollisimman pian! Otamme mielellämme vastaan palautetta jäsenrekisteriohjelmasta ja sen toiminnasta!

Lasten ryhmiin otetaan rajallinen määrä jumppareita, joten kaikki halukkaat eivät välttämättä mahdu mukaan. Peruutuksien vuoksi otamme varasijoille jumppareita, joille ilmoitamme mikäli paikka ryhmässä vapautuu. 


 ILMOITTAUTUMISEN PERUMINEN

Ilmoittautumisen voi perua laskun eräpäivään mennessä. Jos perumista ei ole tehty Jäsentiedossa tai sähköpostitse osoitteeseen info@tampereenjumppatiimi.net, tulee lasku maksaa kokonaisuudessaan.