Lasten tunneille ilmoittautuminen

Jokaisen lasten ryhmään tutustujan tulee ilmoittautua etukäteen Jäsentiedossa, tällä hetkellä tutustuminen ei ole mahdollista ilman ennakkoilmoittautumista.

Huom! Aikuinen rekisteröityy omilla tiedoillaan Jäsentietoon. Vasta tämän jälkeen lapsi lisätään alikäyttäjäksi "omat tiedot" kohdasta!

Ilmoittautuminen tapahtuu Jäsentiedossa:

1. Mene osoitteeseen www.jasentieto.fi

2.  Jos sinulla on jo tunnukset:

TAI Jos olet uusi käyttäjä:

Ja kirjaudu sisään tunnuksillasi.

Huom! Jos et muista tunnuksiasi, paina kirjautumissivulta "tilaa uusi salasana". Älä rekisteröidy uudestaan!

Laskutusjärjestelmämme on sähköinen, joten lasku lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Tarkista, että sähköpostiosoitteesi on oikein kirjoitettu!

3. Luo itsellesi alikäyttäjä lapsen tiedoilla, jos alikäyttäjissä ei näy lapsesi tietoja

  • Tämä onnistuu "Omat tiedot" kohdasta sivun vasemmasta yläreunasta

4. Ilmoita lapsi haluamaasi ryhmään  

  • Paina "Ilmoittautuminen" (vasemmassa reunassa).
  • Tämän jälkeen valitse pudotusvalikosta lapsesi nimi, jotta saat näkyviin kaikki ne ryhmät, joihin lapsesi voi ilmoittautua.
  • Valitse kaikki ne ryhmät, joihin haluat ilmoittautua.
  • Valitse maksuvaihtoehto ja paina OK
  • Paina "ilmoita"
  • Paina "hyväksy"
  • Paina "Päätä ilmoittautuminen"

5. Ilmoittautuminen on onnistunut, kun ohjelma on tulostanut laskun ruudulle. Järjestelmä lähettää laskun myös sähköpostiisi.

6. Maksa saamasi lasku. Muista käyttää laskussa olevaa viitenumeroa maksaessasi.

Tarkista laskun oikeellisuus

Varmista laskusta, että summa on oikea ja vastaa sen ryhmän maksua, mihin haluat osallistua. Jos ilmoitat lapsesi kahteen tai useampaan ryhmään samalle kaudelle, ota yhteys toimistoon, niin korjaamme laskun summan. Yhden ryhmän kausimaksu on 62 €, kahden 100 € ja kolmen 150 €.

Useammassa ryhmässä harrastamisen -alennushinta ei koske Trikkaus-ryhmää.

Huolehdi, että yhteystietosi ovat ajan tasalla 

Olet vastuussa, että yhteystietosi ovat järjestelmässä oikein. Jos esimerkiksi lasku ei tule perille väärän sähköpostiosoitteen vuoksi, on lasku silti maksettava kokonaisuudessaan. Jos et löydä laskua sähköpostista, tarkista sähköpostin roskapostikansio.

Ilmoittautumisen peruminen

Apua ilmoittautumiseen

Emme ota vastaan puhelinilmoittautumisia. Jos tarvitset apua rekisteröinnissä tai ilmoittautumisessa, voit laittaa sähköpostia TAJUn toimistolle info@tampereenjumppatiimi.net tai puhelimitse 040 596 3488. Mikäli emme vastaa soittoosi, laita tekstiviesti niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Lasten ryhmiin otetaan rajallinen määrä jumppareita, joten kaikki halukkaat eivät välttämättä mahdu mukaan. Peruutuksien vuoksi otamme varasijoille jumppareita, joille ilmoitamme mikäli paikka ryhmässä vapautuu.