Kesäjumppien ilmoittautumisehdot

1. Ilmoittautumalla TAJUn tunneille hyväksyt voimassaolevat ilmoittautumis- ja peruutusehdot. Luethan ehdot huolella.

TAJUn jumpilla on ilmainen kokeiluviikko 15.-18.5.2023. 
Lasten ja perheliikunnan tunneille tulee ilmoittautua ennen kokeilukertaa.
 

2. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. 

a) Aikuisten koko kesän jumppakortti

  • Jos et halua jatkaa kesäjumppia kokeiluviikon jälkeen, on ilmoittautuminen mahdollista perua maksutta 21.5.2023 klo 23.59 mennessä. Peruminen tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@tampereenjumppatiimi.net
  •  Jos peruutus tapahtuu 22.5.-.4.6.2023, niin perimme puolet kausimaksusta. Jäsenmaksuja ei palauteta. Emme palauta kausimaksuja 4.6.2023 jälkeen tehdyistä peruutuksista, vaan lasku tulee maksaa kokonaisuudessaan.

b) 30- päivän jumppakortti

  • Kesäkauden alettua (15.5) 30 -päivän kortti on voimassa 30 päivää ostopäivästä eteenpäin
  • 30 päivän kortin voi perua veloituksetta 21.5.2023  klo 23.59 mennessä. Peruminen tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@tampereenjumppatiimi.net. Jäsenmaksuja ei palauteta. 
  • 21.5.2023  jälkeen tehdyistä peruutuksista emme palauta maksua vaan lasku tulee maksaa kokonaisuudessaan.

c) 6-kerran kortti

  • Emme palauta 6- kerran kortin maksuja tai jäsenmaksuja 

HUOM! Ilmoitus ohjaajalle tai tulematta jättäminen ei riitä peruuttamiseksi ja laskun peruuttamiseksi! Vahvistamme sähköpostitse peruutuksen ja laskun poistamisen. 

Emme hyvitä poissaoloja. Vakavat sairaus- ja loukkaantumistapaukset käsittelemme erikseen.

 

3. Jäsen tai jäsenen huoltaja on vastuussa oikeiden yhteystietojen ilmoittamisesta. Tarkista, että olet täyttänyt käytössä olevan sähköpostiosoitteesi, sillä laskut tulevat sähköpostitse. Lasku tulee sähköpostiin heti ilmoittauduttuasi, tarkistathan myös roskapostikansion.
 

4. Alaikäiselle tulee täyttää aina huoltajan tiedot ilmoittautumisen yhteydessä.
 

5. Mikäli et pysty maksamaan laskua laskun eräpäivään mennessä, ota yhteyttä info@tampereenjumppatiimi.net, niin sovitaan yhdessä eräpäivä.
 

6. Seuralla on käytössä Jumppaturva-tapaturmavakuutus.
TAJUn jäsenet on vakuutettu seuran puolesta Jumppaturva-tapaturmavakuutuksella. Tapaturmavakuutus on voimassa kaikilla TAJUn tunneilla. Jumppaturva on harrastejumppareiden tapaturmavakuutus. Vakuutus korvaa esim. ryhmäliikuntatunneilla, lasten tunneilla ja näytöksissä sattuneet tapaturmat kotimaassa. Vakuutuksessa ei ole omavastuuta eikä ikärajoja. Tapaturmavakuutus on voimassa, kun jäsenmaksu on maksettu.
 

7. Mikäli tunteja ei voida järjestää seurasta riippumattomista syistä johtuen, seura ei palauta maksuja.