Kesäjumppien ilmoittautumisehdot

1. Ilmoittautumalla TAJUn tunneille hyväksyt voimassaolevat ilmoittautumis- ja peruutusehdot. Luethan ehdot huolella.

TAJUn jumpilla on ilmainen kokeiluviikko 13.-.16.5.2024. 


 

2. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.   info@tampereenjumppatiimi.net

 • Aikuisten kesäjumppakortti (koko kesä)
   
  • Jos et halua jatkaa kesäjumppia kokeiluviikon jälkeen, on ilmoittautuminen mahdollista perua maksutta 19.5.2024 mennessä klo 23.59. Paikan peruminen tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@tampereenjumppatiimi.net
  •  Jos peruutus tapahtuu 20.5.-2.6.2024, niin perimme puolet kausimaksusta. Jäsenmaksuja ei palauteta. Emme palauta kausimaksuja 4.6.2024 jälkeen tehdyistä peruutuksista, vaan lasku tulee maksaa kokonaisuudessaan.
 • 30 päivän jumppakortti
  • Emme palauta 30 päivän maksuja. 
 • 10 kerran sarjakortti
  • Emme palauta 10 kerran sarjakortin maksuja
  • 10 kerran sarjakortti on voimassa vuoden 2024 loppuun saakka

3. Jäsen tai jäsenen huoltaja on vastuussa oikeiden yhteystietojen ilmoittamisesta. Tarkista, että olet täyttänyt käytössä olevan sähköpostiosoitteesi, sillä laskut tulevat sähköpostitse. Lasku tulee sähköpostiin heti ilmoittauduttuasi, tarkistathan myös roskapostikansion.

4. Alaikäiselle tulee täyttää aina huoltajan tiedot ilmoittautumisen yhteydessä.

5.Mikäli et pysty maksamaan laskua laskun eräpäivään mennessä, ota yhteyttä info@tampereenjumppatiimi.net, niin sovitaan yhdessä eräpäivä.

6. Seuralla on käytössä Jumppaturva-tapaturmavakuutus.
TAJUn jäsenet on vakuutettu seuran puolesta Jumppaturva-tapaturmavakuutuksella. Tapaturmavakuutus on voimassa kaikilla TAJUn tunneilla. Jumppaturva on harrastejumppareiden tapaturmavakuutus. Vakuutus korvaa esim. ryhmäliikuntatunneilla, lasten tunneilla ja näytöksissä sattuneet tapaturmat kotimaassa. Vakuutuksessa ei ole omavastuuta eikä ikärajoja. Tapaturmavakuutus on voimassa, kun jäsenmaksu on maksettu.

7.Mikäli tunteja ei voida järjestää seurasta riippumattomista syistä johtuen, seura ei palauta maksuja.