Ilmoittautuminen

Kevään 2021 ilmoittautuminen

TAJUn kevätkauden 2021 (7.1. - 25.4.2021) ilmoittautuminen alkaa: maanantaina 7.12. klo 12!

Kevätkauden aikataulut julkaistaan viikon 49 aikana.

Ohjeet tunneille ilmoittautumiseenJo aiemmin TAJUn toiminnassa mukana ollut

Mikäli tietosi löytyvät jo jäsenrekisteristämme, olet saanut ilmoittamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen sekä salasanan, joilla pääset rekisteriohjelmaan ja ilmoittautumaan TAJUn jumppakaudelle.

Huomioithan, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu vasta, kun olet luonut ja hyväksynyt laskun. Tarkista, että olet saanut sähköpostin, missä ilmoittautumisesi varmistetaan.Jos olet kadottanut salasanan

Mene palvelun ensimmäiselle sivulle ja kirjaa sinne nimesi tai käyttäjätunnuksesi ja paina unohditko salasanan kohtaa, jolloin salasana lähetetään automaattisesti sähköpostiisi.

Tarkista ja päivitä omat jäsentietosi ohjelmassa, lisääthän sinne myös sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Näin varmistat, että jatkossa voimme lähettää sinulle tärkeitä sähköpostiviestejä mm. peruutuksista jne. Saamme tarvittaessa sinut kiinni puhelimitse. Kaikki yhteystiedot tulee olla päivitettynä. Kun vaihdat sähköpostia, puhelinnumeroa tai osoitetta, niin yritä muistaa päivittää ne myös jäsenrekisteriimme!

HUOM!!  Mikäli olet ollut mukana seuran toiminnassa jo aikaisemmin, ethän rekisteröidy uudestaan uusia tunnuksia tehden.

Jos rekisteri herjaa, että olet jo ohjelmassa, etkä voi rekisteröityä tai mikäli olet kadottanut salasanasi, eikä sinulle ole rekisterissä sähköpostisoitetta, ota yhteys toimistolle: info@tampereenjumppatiimi.net tai puh 040 596 3488.UUSI KÄYTTÄJÄ

Mikäli olet uusi jäsen, mene jäsenrekisteriohjelmaan ja rekisteröidy käyttäjäksi. Ennen rekisteröitymistä kirjoita sinisen/turkoosin väriseen kenttään seuran nimeksi "TAJU tai Tampereen Jumppatiimi".

Täytä huolellisesti omat henkilötietosi: nimi, osoite, ikä, puhelinnumero ja sähköposti.

Kun olet rekisteröinyt, se ei tee sinusta vielä seuramme jäsentä, vaan sinun tulee ilmoittautua haluaamaasi ryhmään. Aikuisten ryhmiä ei ole eroteltu, vaan aikuiset ilmoittavat itsensä ryhmään "Aikuiset (kaikki ryhmät)".

MAKSAMINEN

Ilmoittautumisesi on vastaanotettu vasta, kun olet luonut ja hyväksynyt laskun. Tarkista, että olet saanut sähköpostin, missä ilmoittautumisesi varmistetaan. 

Ilmoittautumisen jälkeen saat ohjelman kautta itsellesi tulostettua laskun jumppamaksusta sekä jäsenmaksusta. Muista käyttää laskussa olevaa viitettä maksaessasi. Tuo kuitti maksetusta laskusta jumpalle, niin saat kuittia vastaan itsellesi jumppakortin sekä tarran, joka oikeuttaa käymään maksamallasi jumpalla. (Ohjelman kautta tulostettu lasku ei siis kelpaa kuitiksi, koska siinä ei näy että maksu on maksettu.)


Mikäli maksat kausimaksusi liikuntaseteleillä tai muulla vastaavalla

Katso ajantasaiset liikuntaetujen maksutavat täältä.

Ilmoittaudu Jäsentiedon kautta. Valitse maksutavaksi haluamasi maksutapa, jolloin saat itsellesi laskun jäsenmaksusta. Jäsenmaksua ei voi maksaa liikuntaseteleillä. Jäsenmaksu maksetaan kerran kalenterivuoden aikana. Tuo kuitti maksetusta jäsenmaksusta sekä setelit tai muut maksutositteet mukanasi tunneille. Näin saat itsellesi jumppakortin ja/tai tarran merkiksi maksetusta kausimaksusta.

HUOM! Varmista laskusta, että summa on oikea ja vastaa sen ryhmän maksua, mihin haluat osallistua.

Emme ota vastaan puhelinilmoittautumisia. Jos tarvitset apua rekisteröinnissä tai ilmoittautumisessa, voit laittaa sähköpostia TAJUn toimistolle info@tampereenjumppatiimi.net tai puhelimitse 040 596 3488. Mikäli emme vastaa soittoosi, laita tekstiviesti niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!

ILMOITTAUTUMISEN PERUMINEN

Ilmoittautumisen voi perua laskun eräpäivään mennessä. Jos perumista ei ole tehty jäsentiedossa tai sähköpostitse osoitteeseen info@tampereenjumppatiimi.net, tulee lasku maksaa kokonaisuudessaan.

Otamme mielellämme vastaan palautetta jäsenrekisteriohjelmasta ja sen toiminnasta!