Ilmoittautuminen

Syksyn 2021 ilmoittautuminen

TAJUn syyskauden 2021 (30.8.-12.12.2021) ilmoittautuminen alkaa maanantaina 2.8.2021 klo 12!

Aikuisten jumpille ilmoittautuminen

Mikäli tietosi löytyvät jo jäsenrekisteristämme, olet saanut ilmoittamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen sekä salasanan, joilla pääset rekisteriohjelmaan ja ilmoittautumaan TAJUn jumppakaudelle.


Ethän rekisteröidy uudelleen uusia tunnuksia tehden!


1. Mene osoitteeseen www.jasentieto.fi

2.  Jos olet uusi TAJUn toimintaan ilmoittautuva, valitse "Rekisteröityminen" ja täytä lomake omilla tiedoilla

3. Kirjaudu sisään järjestelmään

4. Aikuisten ryhmään tai kuuden kerran -kortti -ryhmään ilmoittautuminen

Aikuisten kaikki jumpat tai kuuden kerran kortti -ryhmään ilmoittaudutaan vasemman reunan välilehdeltä "Ilmoittautuminen". Tämän jälkeen voit valita kerralla kaikki ne ryhmät, joihin haluat ilmoittautua. 

Laskutusjärjestelmämme on sähköinen, joten lasku lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. 

5.  Aikuisten ilmoittautumisen maksutavat

Valitse ilmoittautumisen yhteydessä oikea maksutapa (lasku, liikuntaedut tai liikuntasetelit tms.). Meillä käy useat liikuntaetujen maksutavat. Tarkista ennen ryhmään ilmoittautumista TAJUssa käyvät maksutavat ja liikuntaedulla maksamisen ohjeet täältä

Muista ilmoittautua ennen liikunta- ja kulttuurieduilla maksamista kullekin jumppakaudelle Jäsentiedon kautta. 

Ilmoittautumisen jälkeen maksa ilmoittautumisen summa (kausimaksu, kuuden kerran kortti, muu haluamasi summan määrä) liikuntaedun palveluntarjoajan ohjeiden mukaisesti. Näytä maksetun summan kuitti (ja mahdollisen jäsenmaksulaskun maksukuitti) jumpalla jumpan ohjaajalle tai vastuuvuorolaiselle, jolta saat jumppakauden tarran/tarrat.

6. Ilmoittautumisen vahvistaminen

Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta, kun ohjelma on tulostanut laskun ruudulle ja/tai lähettänyt laskun sähköpostiisi. Ainoastaan aikuisten kaikki jumpat tai kuuden kerran -kortti-ryhmään ilmoitetuista henkilöistä tulee seuran jäseniä. Ohjelman käyttäjäksi aikuinen ei ole seuran jäsen automaattisesti. 

7. Tarkista ennen ilmoittautumista yhteystietojen oikeellisuus

Aikuisten jumpille tai kuuden kerran -kortin ostanut on vastuussa oikeiden yhteystietojen ilmoittamisesta. Jos esimerkiksi lasku ei tule perille väärän sähköpostiosoitteen vuoksi, on lasku silti maksettava kokonaisuudessaan. Jos ilmoittautunut ei löydä laskua sähköpostista, niin tarkista sähköpostin roskapostikansio sekä varmista, että ilmoittautuminen on tullut perille. Vahvistetusta ilmoittautumisesta tulee ilmoittautumisen vahvistusviesti sähköpostiin.

Kaikki yhteystiedot tulee olla päivitettynä. Kun vaihdat sähköpostia, puhelinnumeroa tai osoitetta, niin yritä muistaa päivittää ne myös jäsenrekisteriimme viestien saamiseksi perille!

8. Ilmoittautumisen peruminen

Ilmoittautumisen voi perua laskun eräpäivään mennessä. Jos perumista ei ole tehty Jäsentiedossa tai sähköpostitse osoitteeseen info@tampereenjumppatiimi.net, tulee lasku maksaa kokonaisuudessaan.


Jos olet kadottanut salasanan

Mene palvelun ensimmäiselle sivulle ja kirjaa sinne nimesi tai käyttäjätunnuksesi ja paina unohditko salasanan kohtaa, jolloin salasana lähetetään automaattisesti sähköpostiisi.

Tarkista ja päivitä omat jäsentietosi ohjelmassa, lisääthän sinne myös sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Näin varmistat, että jatkossa voimme lähettää sinulle tärkeitä sähköpostiviestejä mm. peruutuksista jne. Saamme tarvittaessa sinut kiinni puhelimitse. Kaikki yhteystiedot tulee olla päivitettynä. Kun vaihdat sähköpostia, puhelinnumeroa tai osoitetta, niin yritä muistaa päivittää ne myös jäsenrekisteriimme!

Jos rekisteri herjaa, että olet jo ohjelmassa, etkä voi rekisteröityä tai mikäli olet kadottanut salasanasi, eikä sinulle ole rekisterissä sähköpostisoitetta, ota yhteys toimistolle: info@tampereenjumppatiimi.net tai puh 040 596 3488.

MAKSAMINEN

Ilmoittautumisesi on vastaanotettu vasta, kun olet luonut ja hyväksynyt laskun. Tarkista, että olet saanut sähköpostiisi ilmoittautumisen vahvistusviestin ja mahdollisen laskun.

Ilmoittautumisen jälkeen saat ohjelman kautta itsellesi tulostettua laskun jumppamaksusta sekä jäsenmaksusta. Muista käyttää laskussa olevaa viitettä maksaessasi. Tuo kuitti maksetusta laskusta jumpalle, niin saat kuittia vastaan itsellesi jumppakortin sekä tarran, joka oikeuttaa käymään maksamallasi jumpalla. (Ohjelman kautta tulostettu lasku ei siis kelpaa kuitiksi, koska siinä ei näy että maksu on maksettu.)Mikäli maksat kausimaksusi liikuntaseteleillä tai muulla vastaavalla

Katso ajantasaiset liikuntaetujen maksutavat täältä.

Ilmoittaudu Jäsentiedon kautta. Valitse maksutavaksi haluamasi maksutapa, jolloin saat itsellesi laskun jäsenmaksusta. Jäsenmaksua ei voi maksaa liikuntaseteleillä. Jäsenmaksu maksetaan kerran kalenterivuoden aikana. Tuo kuitti maksetusta jäsenmaksusta sekä setelit tai muut maksutositteet mukanasi tunneille. Näin saat itsellesi jumppakortin ja/tai tarran merkiksi maksetusta kausimaksusta.

HUOM! Varmista laskusta, että summa on oikea ja vastaa sen ryhmän maksua, mihin haluat osallistua.

Emme ota vastaan puhelinilmoittautumisia. Jos tarvitset apua rekisteröinnissä tai ilmoittautumisessa, voit laittaa sähköpostia TAJUn toimistolle info@tampereenjumppatiimi.net tai puhelimitse 040 596 3488. Mikäli emme vastaa soittoosi, laita tekstiviesti niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!