Lasten ryhmien pääohjaajaksi TAJUun?

11.8.2021

Oletko meidän uusi ohjaaja? Oletko vasta-aloittanut tai kokenut konkari? 

Tampereen Jumppatiimi TAJU ry tarjoaa harrasteliikuntaa lapsille, nuorille, perheille ja aikuisille! Seurassamme liikkuu 2000 jäsentä vuoden aikana. 

Seurassamme toimii tällä hetkellä noin 70 tuntiohjaajaa. Lisäksi seuramme toiminnassa on mukana joukko vapaaehtoisesti toimivia seuratoimijoita. Haluaisitko sinä olla ohjaajana TAJUssa? Haluaisitko tarjota ja ohjata liikuntaa kaikille rennon hyvällä fiiliksellä? Haluatko kehittää itseäsi ohjaajana?

Seuramme etsii vielä muutamaa henkilöä ohjaajaksi 0-12 -vuotiaiden lasten ja perheiden harrasteliikuntaryhmiin (mm. perheliikunta, Temppujumppa, Freegym, Satutanssijat, Ninjajumppa) elokuun lopusta lähtien. Ohjauksia on tarjolla arki-iltaisin klo 16-20 välillä ja viikonloppuisin ja sopimuksen mukaan n. 1-5 h viikossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan joko 20.8. tai 30.8. lähtien. Tehtävä kestää ainakin kevätkauden 2022 loppuun asti. Tällä hetkellä pääohjauksia on tarjolla Annalan, Hallilan, Lamminpään, Lielahden, Leinolan ja Sorilan koululla sekä Metsäniityn että Irjalan päiväkodeilla. 

Seuran tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan etsimme ohjaajia myös liikunnallisiin Lupa harrastaa -kerhoihin, joita järjestetään Tampereen kouluilla arkisin klo 13-16 välillä. Lasten ryhmien ohjaajilla on mahdollisuus tehdä myös tuurauksia seuramme muissa ryhmissä.  

Lasten ryhmien pääohjaajalta odotamme vähintään 18 vuoden ikää, täsmällisyyttä sekä sitoutumista työhön ja ryhmien toimintaan sovituksi ajaksi. Toivomme ohjaajan olevan aktiivinen, oma-aloitteinen sekä liikkumaan innostava ja kannustava. Lasten ryhmien pääohjaajan tehtävään kuuluu ohjausten suunnittelu ja käytännön toteutus sekä jumppareiden asiakaspalvelu. Ohjaaja huolehtii myös jumppareiden hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Kokemus lapsiryhmien kanssa toimimisesta ja liikunnallinen harrastuneisuus on eduksi. Seuramme osallistuu ohjaajien kouluttamiseen, joten mukaan voi tulla myös uutena aloittavana ohjaajana. 

Lasten ryhmien pääohjauksista maksettava palkka on tuntiperusteinen ja se määräytyy tehtävän, koulutuksen ja kokemuksen mukaan. Sinulla voi oma yritys. Lasten ryhmien ohjaajaksi valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista.

Lähetä vapaamuotoiset hakemukset ja tiedustelut: info@tampereenjumppatiimi.net

Meille voit hakea myös sijaiseksi satunnaisempiin ohjauksiin lasten, perheiden ja/tai aikuisten tunneille.

Lisätietoa toiminnastamme tampereenjumppatiimi.net