Ohjaajaksi TAJUun?

6.8.2020

Oletko meidän uusi ohjaaja? Oletko vasta-aloittanut tai kokenut konkari? 

Etsimme aikuisten ryhmäliikuntatunneille uusia kahvakuulaohjaajia ja lasten, nuorten ja perheiden ryhmiin pääohjaajia sekä apuohjaajia.

Tampereen Jumppatiimi TAJU ry tarjoaa harrasteliikuntaa lapsille, nuorille, perheille ja aikuisille! Seurassamme liikkuu 2000 jäsentä vuoden aikana. 

Seurassamme toimii tällä hetkellä noin 70 tuntiohjaajaa. Lisäksi seuramme toiminnassa on mukana joukko vapaaehtoisesti toimivia seuratoimijoita. Haluaisitko sinä olla ohjaajana TAJUssa? Haluaisitko tarjota ja ohjata liikuntaa kaikille rennon hyvällä fiiliksellä? Haluatko kehittää itseäsi ohjaajana?

Apuohjaajana voi toimia myös alaikäisenä. Lasten ryhmien ohjaajilta vaaditaan lasten kanssa työskentelyyn tarkoitettu rikostaustaote ennen työsuhteen alkua. Työsuhde alkaa 31.8. ja kestää TAJUn kevätkauden 2021 loppuun saakka. 

Ohjaukset ovat iltaisin eri puolilla Tamperetta. Etsimme tällä hetkellä lasten ja perheiden ryhmiin ohjaajia Takahuhtiin ja Lielahden.

Ohjaajille maksettava palkka tai laskutettava hinta muodostuu ohjaajan koulutuksen ja liikunta-alan työkokemuksen mukaan. 

Lähetä hakemus sähköpostilla osoitteeseen info@tampereenjumppatiimi.net ´13.9.2020 mennessä.

Meille voit hakea myös sijaiseksi satunnaisempiin ohjauksiin lasten, perheiden ja/tai aikuisten tunneille.

Lisätietoa toiminnastamme tampereenjumppatiimi.net