Kesävideojumpat

TAJUn kesäkaudella on nyt mahdollista liikkua kesäjumpilla ja videojumpilla tai pelkkien kesävideojumppien kanssa. Tarjoamme mahdollisuuden hankkia katseluoikeuden TAJUn videojumpille kesäkauden (1.6.-31.8.) 2021 ajaksi.

  • Tarjolla on 6 jumppaa koko kesän ajan kesäkuusta elokuun loppuun. Jumpat vaihtuvat heinäkuun puolivälissä.
  • Tarjonnassa koko ajan vähintään yksi tehotreenitunti (esim. Muokkaus), tanssitreenitunti (esim. Suomitanssijumppa) ja kehonhuoltotunti (esim. Kehonhuolto).
  • Hinta 20 € + uusilta jäseniltä aikuisten vuoden 2021 jäsenmaksu 10 €, yht. 30 €.
  • Ilmoittautuminen alla olevan suoran linkin tai Tampereen Jumppatiimin ilmoittautumisjärjestelmän kautta osoitteessa go.hoika.net.
  • Maksutavat:

         * Laskulla

          * Liikuntaeduilla (Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak jne) voit maksaa videojumpan suoraan edun                                         mobiilisovelluksessa tai verkkopalvelussa.

Videojumpat -ryhmään ilmoittautuneille ja maksun maksaneille osallistujille lähetetään sähköpostilla erillinen linkki videojumppiin.

Liikutaan kesällä livenä tai etänä yhdessä! Videojumpilla liikut fiksusti ja turvallisesti kotona, liikunnan ilosta ja riemusta ruuduilla nauttien. Videojumpat ovat joustava etu! Liiku juuri siellä, missä menetkin ja juuri silloin, kun sinulle sopii. TAJUn videojumpat tarjoavat mm. lihaskuntoa, pilatesta, Muokkausta, kahvakuulaa ja joogaa. Valitse juuri sinulle sopiva videojumppa!