Mitä jumppapaikalle mukaan? Vastauksia alkukauden kysymyksiin

8.1.2024

Yleiset 

Mitä mukaan jumpalle?

Lapset: liikuntaan sopivat vaatteet, juomapullo. Et tarvitse kenkiä, liikumme paljain varpain.

Aikuiset: liikuntaan sopivat vaatteet ja kengät, juomapullo, jumppa-alusta. 

Lisäksi: 

Kahvakuulatunneille mukaan oma kahvakuula. 

Reisi-vatsa-selkä ja muokkaustunneille voit ottaa mukaan oman jumppakuminauhan. 

Pilates -tunnille voit ottaa oman pilatespallon. 


Onko jumppaa mahdollista kokeilla ennen sitoutumista koko kaudeksi?


Lasten ja perheliikunnan ryhmiä on mahdollista kokeilla yhden kerran maksutta. Ennen kokeilukertaa lasten ja perheliikunnan ryhmiin on kuitenkin turvallisuussyistä ilmoittauduttava. Jos et halua jatkaa ryhmässä kokeilukerran jälkeen, on ennen kauden alkua tehty ilmoittautuminen mahdollista 14.1. mennessä. Paikan peruminen tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@tampereenjumppatiimi.net

Jos ilmoittaudut mukaan, kun kausi on jo käynnissä, ilmoita toimistolle, että käytte kokeilukerralla. Toimisto siirtää laskun eräpäivää niin, että voitte käydä kokeilemassa tuntia ja päättää jatkosta kokeilukerran jälkeen. Osallistumisen voi perua maksutta 14 vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta.

Aikuisten jumpilla voi käydä kokeilemassa kauden ensimmäisellä viikolla maksutta, sen jälkeen tutustumismaksu on 10 € / jumppa.


Mistä jumppapaikalle mennään sisälle? 

Olemme koonneet jumppapaikkojen osoitteet ja tarkempia tietoja jumppapaikoista tänne. Sivuilta pääset klikkaamalla myös karttaan, josta näkyy kaikki jumppapaikat. Punainen sijaintimerkki on yritetty pistää mahdollisimman lähelle jumppapaikan sisäänkäyntiä, jotta paikalle löytäminen olisi mahdollisimman vaivatonta.

Jumppapaikojen sijaintien lisäsäksi löydät samalta sivulta jumppapaikalle vievät bussilinjat ja lähimmät pysäkit.


Eräpäivän siirto ja muut laskuasiat

Jos jostain syystä et pysty maksamaan laskua eräpäivään mennessä ja toivot, että laskusi eräpäivää siirretään, niin ole yhteydessä toimistoon. 


Toimiston aukioloajat ja yhteystiedot

TAJUn toimisto sijaistee Kauppi Sports Centerin 3. kerroksessa. Työntekijät tekevät myös ohjauksia ym., joten toimistolla ei aina ole ketään paikalla. Varmistathan ennen tuloasi, että toimistolla on joku työntekijöistä paikalla. Toimistolle saa yhteyden puhelimitse (040 596 3488) tai sähköpostitse (info@tampereenjumppatiimi.net).


Lasten ryhmät ja perheliikunta

Voiko aikuinen seurata lasten tuntia salissa?

Lasten ryhmät on tarkoitettu lapsen omaksi harrastukseksi eikä ole tarkoitus, että aikuiset katselevat salin reunalla lasten liikkumista. Ensimmäisellä kerralla aikuinen voi jäädä lapsen tueksi tunnille, jos yksin jääminen on haastavaa. Yhteiseksi harrastukseksi tarjoamme perheliikuntaryhmiä, joissa sekä aikuinen että lapsi liikkuvat yhdessä.


Onko TAJUlla sisaralennusta?

Valitettavasti emme tarjoa sisaralennusta. Useamman ryhmän alennushinta koskee, jos sama lapsi osallistuu kahteen tai useampaan ryhmään. Useamman ryhmän alennushinta on  115€/ 2 ryhmä ja 170€/ 3 ryhmää.


Olemme jonopaikalla. Pääsemmekö ryhmään?

Ilmoitamme heti jonossa vuorossa olevalle, mikäli pystymme nostamaan jonopaikalta ryhmään. Kauden alkuviikkoina on todennäköisintä päästä jonopaikalta ryhmään, mutta myös loppukaudesta saattaa vielä päästä ryhmään. Ryhmää ei ole pakko ottaa vastaan vaan siitä voi kieltäytyä.


Lapsi täyttää tammikuussa 4. Voiko hän ilmoittautua 4-6-vuotiaiden ryhmään jo syksyllä?

Suosittelemme ensisijaisesti ryhmän ikärajan noudattamista. 


Haluamme ilmoittautua perhegymiin. Kenet ilmoitan ja mihin?

Yksi lapsi ilmoitetaan perhegym-ryhmään ja kaikki muut perheen osallistujat "perheliikunnan muut osallistujat" -ryhmään. 


Mitä eroa on eri tunneilla?

Voit käydä lukemassa tuntikuvaukset täältä.


Aikuisten jumpat

Ostin aikuisten syksyn jumppakortin. Mille tunneille voin mennä ja tarvitseeko niihin ilmoittautua erikseen?

Kun olet ilmoittautunut MyClubissa aikuisten kevätkaudelle ja ostanut kevään 2024 jumppakortin (85€), niin voit käydä niin paljon kuin haluat kaikilla aikuisten tunneilla. Sinun ei tarvitse ilmoittautua tunneille erikseen, vaan voit vain mennä haluamalllesi tunnille. 


Mistä löydän sähköisen jumppakortin?

Kirjaudu MyClubsovellukseen omilla tunnuksilla. Jumppakortti löytyy kohdasta "jäsenkortit". 


En ole aiemmin käynyt TAJUn jumpilla. Miten siellä kuuluu toimia?

Tule paikalle vähän ennen tunnin alkua ja vaihda tarvittaessa jumppavaatteet ja -kengät. Näytä sähköistä jumppakorttia tunnin alussa ohjaajalle tai vastuuvuorolaiselle. Usein jumppakassit on mukana salissa, joten voit jättää kassin salin reunalle jumpan ajaksi. 


Onko todella niin, että 85 eurolla voin käydä kaikilla TAJUn aikuisten jumpilla (40 kpl /vko) koko kevään?

Kyllä. Voit käydä rajattomasti kaikilla aikuisten tunneillamme kevään kausimaksulla.


Haluan maksa kausimaksun liikuntaedulla. Miten toimin? 

Ilmoittaudu jumppaan normaalista MyClubin kautta. Maksa liikuntaetupalvelun kautta jumppamaksu valitsemalla kohteeksi Tampereen Jumppatiimi. Saamme automaattisesti tiedon liikuntaedulla maksetuista maksuista ja käymme merkkaamassa laskun maksetuksi. 


Voinko maksaa jäsenmaksun liikuntaedulla?

Et voi valitettavasti. Jäsenmaksu (20€) tulee maksaa aina tilinsiirtona 


Haluan maksaa osan kausimaksusta liikuntaedulla ja loput tilisiirtona. Miten toimin?

Ilmoittaudu jumppaan normaalista MyClubin kautta. Saat automaattisesti sähköpostiisi laskun. Tilinsiirron osuus maksetaan laskun viitenumerolla. Maksa liikuntaetupalvelun kautta loput laskusta valitsemalla kohteeksi Tampereen Jumppatiimi. Saamme automaattisesti tiedon liikuntaedulla maksetuista maksuista ja käymme merkkaamassa maksusuorituksen laskulle. 

Jäitkö miettimään vielä jotain asiaa? Ota yhteys TAJUn toimistoon!

TAJU - harrasteliikuntaa rennon hyvällä fiiliksellä!