Mitä jumppapaikalle mukaan? Alkusyksyn kysymyksiin vastaukset

5.9.2022

Yleiset 

Mitä mukaan jumpalle?

Lapset: liikuntaan sopivat vaatteet, juomapullo. Et tarvitse kenkiä, liikumme paljain varpain.

Aikuiset: liikuntaan sopivat vaatteet ja kengät, juomapullo, jumppa-alusta. Kahvakuulatunneille lisäksi oma kahvakuula.


Onko ilmoittautumiseni tullut perille?

Jos olet saanu sähköpostiin vahvistusviestin, ilmoittautuminen on tullut perille. Jos ilmoittautumisen kanssa on ongelmia, ota yhteyttä toimistoon.


Onko jumppaa mahdollista kokeilla ennen sitoutumista koko kaudeksi?

Lasten ja perheliikunnan ryhmiä on mahdollista kokeilla yhden kerran maksutta. Jos ilmoittaudut mukaan, kun kausi on jo käynnissä, ilmoita toimistolle, että käytte kokeilukerralla. Toimisto siirtää laskun eräpäivää niin, että voitte käydä kokeilemassa tuntia ja päättää jatkosta kokeilukerran jälkeen.

Aikuisten jumpilla voi käydä kokeilemassa kauden ensimmäisellä viikolla maksutta, sen jälkeen tutustumismaksu on 10 € / jumppa.


Mistä jumppapaikalle mennään sisälle? 

Olemme koonneet jumppapaikkojen osoitteet ja tarkempia tietoja jumppapaikoista tänne. Sivuilta pääset klikkaamalla myös karttaan, josta näkyy kaikki jumppapaikat. Punainen sijaintimerkki on yritetty pistää mahdollisimman lähelle jumppapaikan sisäänkäyntiä, jotta paikalle löytäminen olisi mahdollisimman vaivatonta.


Eräpäivän siirto ja muut laskuasiat

Jos jostain syystä et pysty maksamaan laskua eräpäivään mennessä ja toivot, että laskusi eräpäivää siirretään, niin ole yhteydessä toimistoon. 


Toimiston aukioloajat ja yhteystiedot

TAJUn toimisto sijaistee Kauppi Sports Centerin 3. kerroksessa. Työntekijät tekevät myös ohjauksia ym., joten toimistolla ei aina ole ketään paikalla. Varmistathan ennen tuloasi, että toimistolla on joku työntekijöistä paikalla. Pääasiallisesti työntekijät ovat toimistolla klo 9-16 välillä. Toimistolle saa yhteyden puhelimitse (040 596 3488) tai sähköpostitse (info@tampereenjumppatiimi.net).


Lasten ryhmät ja perheliikunta

Voiko aikuinen seurata lasten tuntia salissa?

Lasten ryhmät on tarkoitettu lapsen omaksi harrastukseksi eikä ole tarkoitus, että aikuiset katselevat salin reunalla lasten liikkumista. Ensimmäisellä kerralla aikuinen voi jäädä lapsen tueksi tunnille, jos yksin jääminen on haastavaa. Yhteiseksi harrastukseksi tarjoamme perheliikuntaryhmiä, joissa sekä aikuinen että lapsi liikkuvat yhdessä.


Onko TAJUlla sisaralennusta?

Valitettavasti emme tarjoa sisaralennusta. Useamman ryhmän alennushinta koskee, jos sama lapsi osallistuu kahteen tai useampaan ryhmään. Useamman ryhmän alennushinta on 50 €/ryhmä.


Olemme jonopaikalla. Pääsemmekö ryhmään?

Ilmoitamme heti jonossa vuorossa olevalle, mikäli pystymme nostamaan jonopaikalta ryhmään. Kauden alkuviikkoina on todennäköisintä päästä jonopaikalta ryhmään, mutta myös loppukaudesta saattaa vielä päästä ryhmään. Ryhmää ei ole pakko ottaa vastaan vaan siitä voi kieltäytyä.


Lapsi täyttää tammikuussa 4. Voiko hän ilmoittautua 4-6-vuotiaiden ryhmään jo syksyllä?

Suosittelemme ensisijaisesti ryhmän ikärajan noudattamista. Jäsentiedossa järjestelmä ei anna ilmoittautua, mikäli lapsi ei kuulu kyseisen ryhmän ikähaarukkaan. Asiasta voi olla yhteydessä toimistoon.


Haluamme ilmoittautua perhegymiin. Kenet ilmoitan ja mihin?

Yksi lapsi ilmoitetaan perhegym-ryhmään ja yksi aikuinen perheliikunnan aikuiset -ryhmään. Vaikka ilmoittautunut on vain yksi lapsi ja yksi aikuinen, perhegym-ryhmässä saa käydä kaksi aikuista sekä perheen kaikki alle kouluikäiset lapse. Maksuksi muodostuu kausimaksu + 1 lapsen jäsenmaksu ja 1 aikuisen jäsenmaksu. 


Mitä eroa on eri tunneilla?

Voit käydä lukemassa tuntikuvaukset täältä.


Aikuisten jumpat

Ostin aikuisten syksyn jumppakortin. Mille tunneille voin mennä ja tarvitseeko niihin ilmoittautua erikseen?

Kun olet ilmoittautunut Jäsentiedossa aikuisten syyskaudelle ja maksanut syksyn jumppamaksun (80 €), niin voit käydä niin paljon kuin haluat kaikilla aikuisten tunneilla. Sinun ei tarvitse ilmoittautua tunneille erikseen, vaan voit ilmaantua vain paikalle jumppaan.


Mistä saan aikuisten jumppakortin?

Saat jumppakortin sekä kausitarran jumpan aluksi ohjaajalta tai vastuuvuorolaiselta, kun näytät kuittia maksetusta maksusta. Kun sinulla on kortti ja tarra kortissa, pääset jatkossa sitä näyttämällä jumpalle. Jos et ole vielä ilmoittautunut Jäsentiedossa, voit tehdä sen täältä.


En ole aiemmin käynyt TAJUn jumpilla. Miten siellä kuuluu toimia?

Tule paikalle vähän ennen tunnin alkua ja vaihda tarvittaessa jumppavaatteet ja -kengät. Näytä jumppakorttia tunnin alussa ohjaajalle tai vastuuvuorolaiselle. Usein jumppakassit on mukana salissa, joten voit jättää kassin salin reunalle jumpan ajaksi. 


Onko todella niin, että 80 eurolla voin käydä kaikilla TAJUn aikuisten jumpilla (39 kpl /vko) koko syksyn?

Kyllä. Voit käydä rajattomasti kaikilla aikuisten tunneillamme syksyn kausimaksulla.


Haluan maksaa osan kausimaksusta liikuntaedulla ja loput tilisiirtona. Miten toimin?

Kun ilmoittaudut, valitse maksutavaksi lasku. Maksa haluamasi summa liikuntaedulla. Laita viesti toimistolle info@tampereenjumppatiimi.net ja pyydä korjattu lasku lopulle kausimaksulle.Jäitkö miettimään vielä jotain asiaa? Ota yhteys TAJUn toimistoon!

TAJU - harrasteliikuntaa rennon hyvällä fiiliksellä!