Syyskausi alkaa, tehdään siitä yhdessä turvallinen!

29.8.2021

Syyskausi alkaa maanantaina 30.8.! Onpa mahtavaa päästä vihdoin myös aikuisten jumpille sisälle!

Ensimmäisen viikon ajan (30.8.-5.9.) voi jumpille tulla tutustumaan ilmaiseksi.


Kurkkaa etukäteen ohjeet jumppapaikalle saapumiseen.

Aikuisten jumpat: Tutustu mitä kannattaa ottaa mukaan jumpalle.


Aikuisten jumppiin, nuorten ryhmään, perheliikuntaan ja osalle lasten tunneista mahtuu vielä hyvin mukaan! Ilmoittautumistilanteen näet täältä.

Koronaohjeistus syyskauden alkuun (päivitetty 29.8.2021)

Tulethan seuramme tunnille ainoastaan täysin terveenä. Noudatathan määrättyä ja omaehtoista karanteenia, ja jäät silloin kotiin.

Huolehditathan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Pese kädet ennen jumppaa ja jumpan jälkeen. Lastenryhmiin osallistuvien lasten vanhemmat huolehtivat lasten hyvästä käsihygieniasta. Jos yskit tai aivastat, tee se kyynärtaipeeseen, hihaan tai paperiliinaan. Jumppapaikoilla on tarjolla käsidesiä. 

Valmistaudu jumpalle kotona. Pue jumppavaatteet ja täytä juomapullo jo kotona.

Aikuisten tunneilla tulee välttää lähikontaktia ja huolehtia riittävän turvavälin säilymisestä. 

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä pukuhuoneissa ja käytävillä sekä maksuja hoidettaessa kaikille yli 12-vuotiaille. Otathan oman kasvomaskin mukaan. 

Lasten tunneilla saatto- ja noutotilanteet hoidetaan ripeästi. Ensimmäisillä jumppakerroilla yksi aikuinen (ja tarvittaessa pienempi sisarus) voi jäädä jumpan ajaksi saliin, jos se on lapsen jumpalle osallistumisen kannalta tarpeellista.

Vältetään turhaa oleskelua sisätiloissa. Toivomme, että huoltajat eivät jää lapsen jumpan ajaksi sisätiloihin odottelemaan. Pyritään siihen, että samaa pukuhuonetta käyttää kerralla vain yhden jumpan osallistujat. Ohjaaja osoittaa pukuhuoneen kullekin jumpalle. Poistuthan pikimmiten tunnin päättyessä.


Seuraamme koronatilannetta tarkasti ja tiedotamme teitä, jos ohjeistukset muuttuvat. 

Tartuntatautitapauksessa mahdollisesti altistuneiden henkilöiden kontaktointi ja selvitystyön vastuu on paikallisella tartuntatautiviranomaisilla. Viranomaisten pyynnöstä seura antaa selvityksen mahdollisista altistuneista sekä heidän yhteystietonsa viranomaisten käyttöön.


Jokaisella jumpparilla, jumpparin huoltajalla ja seuratoimijalla on vastuu noudattaa näitä ohjeita. Haluamme mahdollistaa mahdollisimman turvalliset jumpat jumppareillemme ja työpaikan ohjaajillemme. Yhdessä toimimalla vastuullisesti mahdollistamme jumppakauden jatkumisen.