Juoksukoulusta vinkkejä juoksuharrastukseen

16.5.2022

Juoksukoulu starttaa tiistaina 17.5. klo 18 Leinolan koulun edestä. Vielä ehdit mukaan saamaan vinkkejä juoksuharrastuksen aloittamiseen! Voi ilmoittautua ennakkoon tai myös vielä paikan päällä.

Kenelle: TAJUn juoksukoulu on tarkoitettu joko juoksua aloittaville tai jonkin verran lenkkeilyä harrastaneille kuntoilijoille, jotka tähtäävät kympille tai puolimaratonille. 

Haluatko juoksuharrastukseesi valmennusapua ja hyvää treeniseuraa? Juoksukoulussa pääset nauttimaan ohjatuista juoksulenkeistä ja tekniikkaharjoituksista ja haastamaan itseäsi. 

Sisältö: Treeneissä käydään läpi monipuolisesti juoksuharjoittelun eri osa-alueita. Juoksukoulu koostuu viidestä harjoituskerrasta, ja koulussa käsitellään seuraavia teemoja:

  • Juoksutekniikkaharjoitus
  • Vauhtikestävyysharjoitus
  • Intervalliharjoitus
  • Mäkijuoksuharjoitus
  • Juoksijan lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitus
  • Juoksijan eri tehoalueet

Juoksukoulun kurssimaksuun sisältyy 5 ohjattua harjoitusta sekä jokainen osallistuja saa juoksuohjelman. 

Milloin: Juoksukoulu järjestetään 17.5.-14.6.2022 tiistaisin klo 18-19.15.

Missä: Yhteisharjoitukset järjestetään tiistaisin klo 18 alkaen Leinolassa ja sen lähialueilla. Jokaisen juoksukoulun kerta aloitetaan Leinolan koulun edestä.

Yhden harjoituksen kesto 75 minuuttia.  Ilmoittautuneille lähetetään juoksukoulun yhteinen juoksuohjelma sekä tarkemmat tiedot kokoontumispaikasta sähköpostitse.

Hinta: Juoksukoulun hinta TAJUn jäsenille 35€ ja ei jäsenille 45€

Ohjaaja: Juoksukoulun ohjaajana toimii kokenut juoksukoulujen ohjaaja ja OptimaTriathlonin valmentaja Tiina Mätäsjärvi.

Osallistujilla on hyvä olla oma voimassaoleva tapaturmavakuutus.


Ilmoittautuminen:

➡ Ilmoittaudu Juoksukouluun ennakkoon alla olevista linkeistä. Ilmoittautua voit myös ensimmäisellä kerralla paikan päällä. Kokoontuminen Leinolan koulun edessä klo 18.