Palautteenne on kuultu

19.12.2022

Kiitos kaikille syksyn palautekyselyyn vastanneille jumppaajille ja jumppareiden vanhemmille ! 

Palautteen saaminen on meille erittäin arvokasta, sillä sen avulla voimme yhdessä kehittää TAJUa entistä paremmaksi seuraksi. Syksyn palautekyselyssä saimme paljon positiivista palautetta ja erityisen ihanaa palautetta saivat tietenkin meidän upeat ohjaajamme. Monet jumpparit ovat jo konkariTAJUlaisia ja jumpanneet TAJUssa vuosia, mutta myös uusia jumppareita on löytänyt kivasti jumpille! Kehuja saivat ammattitaitoisten ohjaajien lisäksi erityisesti monipuolinen tuntitarjonta, jumppapaikkojen sijainti lähellä kotia sekä hyvä hinta-laatusuhde.

Rakentavaa palautetta saimme ymmärrettävästi erityisesti aikuisten ryhmien peruutuksista ja muutoksista syksyn aikana. Kuten varmasti monessa muussakin paikassa, syksyn flunssakausi näkyi ohjaajamuutoksina ja vaikeutena saada sijaista. Syksyn aikana aikuisten kokonaistuntimäärästä jouduimme perumaan 4 prosenttia yksittäisistä tunneista ja noin 7 prosenttia yksittäisistä tunneista oli joko peruttu tai ne eivät vastanneet alkuperäistä tuntikuvausta. 

Palautteen perusteella olemme pohtineet, miten voisimme välttää tuntien peruutukset kevätkaudella. Tässä on esiteltynä muutama konkreettinen toimenpide, jolla toivottavasti kevätkau: 

Sijasrekisterin kasvattaminen: rekrytoimme jatkuvasti uusia ohjaajia ja sijaisia, mutta pyrimme tehostamaan tätä ja saamaan sijaisrekisteriä kasvatettua entisestään.

Vakisijaiset: Tammikuusta eteenpäin meillä on vakisijainen sekä keskiviikolle että torstaille. Tämän pitäisi vähentää peruutuksia erityisesti torstai illalta. Jo syksyllä liikuntakoordinaattori Kaisa toimi keskiviikon vakisijaisena, mikä vähensi selkeästi keskiviikon peruuntuineita tunteja.

Vavun kuntopiiri: Kevätkaudelle pyrimme tehostamaan vavun kuntopiiriä siten, että voisimme käyttää sitä yhä useammin tilanteissa, joissa emme yrityksistä huolimatta löydä ajoissa varsinaista ohjaajaa. Vavun kuntopiiri on kuitenkin edelleen viimeinen keino saada tunti pidettyä. 


Muistakaa, että toimistolle saa laittaa palautetta milloin vain myös kesken kauden! 

Tehdään vuodesta 2023 jälleen loistava TAJUton vuosi ja jatketaan liikkumista rennon hyvällä fiiliksellä!