Lähde TAJUn mukaan SuperTreeneihin Naantaliin

  • su 21.4.2024

Lähde TAJUn matkassa SuperTreeneihin Naantaliin sunnuntaina 21.04.2024!

Luvassa on kymmeniä mukaansatempaavia ryhmäliikuntatunteja, mielenkiintoisia luentoja erialojen ammattilaisilta, messut sekä tietenkin TAJUtonta huippuseuraa! Lisäksi lipun hintaan kuuluu isot tuotekassit, jossa on mm. kosmetiikkaa ja elintarvikkeita. Päivän aikana on mahdollisuus päästä myös rentoutumaan Naantalin kylpylään alennettuun hintaan (ohjelman mukaiset vesijumpat sisältyvät hintaan). Katso tuntitarjonta https://www.supertreenit.fi/ ja rakenna oma SuperTreeni-päivä kattavasta tarjonnasta.

Hinta:
Seuratoimijoille: 70€ (50€ tapahtuman hinta + 20€ bussi)
Seuran jäsenille ja muille: 85€ (50€ tapahtuman hinta + 35€ bussi)
Voit myös ostaa lounaslipun erillishintaan 15€ ilmoittautumisen yhteydessä (sis. keitto, leipä, salaattipöytä, kahvi/tee)

Lisäksi tarjolla allas- ja saunaosaston käyttö lisämaksusta 10€, joka maksetaan saunaemännälle.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu TAJUn mukaan (sis. bussikuljetus + lippu tapahtumaan + mahdollinen lounas) Ilmoittautumislinkki: http://tinyurl.com/tajusupertreeneihin  

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 22.03.2024.

Osallistumismaksusta lähetetään lasku ilmoittautumisen yhteydessä osallistujan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

HUOM! mukaan mahtuu 25 ensimmäistä ilmoittautunutta! 


Huom! Osallistumisehdot Supertreenien ehtojen mukaiset. Ilmoittautuminen on sitova eikä osallistumismaksua palauteta tai sitä ei voi siirtää seuraavaan vuoteen, vaikka kyseessä olisi sairaustapaus. Jos ilmoittautunut estyy osallistumasta, hän voi luovuttaa osallistumisensa toisen henkilön käyttöön, mutta siitä on ilmoitettava TAJUn toimistoon. Toimisto veloittaa muutoksista 10€ käsittelymaksun.