TAJUn Koronaohjeistus

päivitetty 4.2.2022

Lasten kausi alkaa 10.1.

Aikuisten ja perheliikunnan kausi alkaa 7.2.

Koronapassia ei kysytä.

Tulethan seuramme tunnille ainoastaan täysin terveenä. Noudatathan määrättyä ja omaehtoista karanteenia, ja jäät silloin kotiin.

Huolehdithan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Pese kädet ennen jumppaa ja jumpan jälkeen. Lastenryhmiin osallistuvien lasten vanhemmat huolehtivat lasten hyvästä käsihygieniasta. Jos yskit tai aivastat, tee se kyynärtaipeeseen, hihaan tai paperiliinaan. Jumppapaikoilla on tarjolla käsidesiä. 

Valmistaudu jumpalle kotona. Pue jumppavaatteet ja täytä juomapullo jo kotona.

Aikuisten tunneilla tulee välttää lähikontaktia ja huolehtia riittävän turvavälin säilymisestä. Kävijämäärärajoitusta ei ole. 

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä pukuhuoneissa ja käytävillä sekä maksuja hoidettaessa kaikille yli 12-vuotiaille. Otathan oman kasvomaskin mukaan. 

Lasten tunneilla saatto- ja noutotilanteet hoidetaan ripeästi. Ensimmäisillä jumppakerroilla yksi aikuinen (ja tarvittaessa pienempi sisarus) voi jäädä jumpan ajaksi saliin, jos se on lapsen jumpalle osallistumisen kannalta tarpeellista.

Vältetään turhaa oleskelua sisätiloissa. Toivomme, että huoltajat eivät jää lapsen jumpan ajaksi sisätiloihin odottelemaan. Pyritään siihen, että samaa pukuhuonetta käyttää kerralla vain yhden jumpan osallistujat. Ohjaaja osoittaa pukuhuoneen kullekin jumpalle. Poistuthan pikimmiten tunnin päättyessä.

Seuraamme koronatilannetta tarkasti ja tiedotamme teitä, jos ohjeistukset muuttuvat. 

Jokaisella jumpparilla, jumpparin huoltajalla ja seuratoimijalla on vastuu noudattaa näitä ohjeita. Haluamme mahdollistaa mahdollisimman turvalliset jumpat jumppareillemme ja työpaikan ohjaajillemme. Yhdessä toimimalla vastuullisesti mahdollistamme jumppakauden jatkumisen.