Vapaaehtoiseksi TAJUun?

14.10.2019

Syyskokouksessa pe 8.11. valitaan uudet johtokuntalaiset vuosille 2020-2021. Tiimeihin ja muihin vapaaehtoistehtäviin voi tulla mukaan ympäri vuoden! Jos sinua kiinnostaa johtokunta tai muu vapaaehtoistehtävä TAJUssa, ota pian yhteyttä! 

Ilman vapaaehtoisia seuratoimijoita seuramme ei voisi toimia. Seurassamme on monenlaisia mahdollisuuksia toimia vapaaehtoisena. Vapaaehtoisena pääset mukaan TAJUttomaan menoon! Seuratoimijoilla on omia tapahtumia ja virkistysiltoja sekä pääset vaikuttamaan seuran toimintaan. 

Vastuuvuorolaiset 
Vastuuvuorolaiset ovat mukana jumpilla palvelemassa jumppaajia: otat vastaan maksuja, tarkistat jumppakortit ja opastat jumppaajia.

Talkoolaiset
Talkoolaiset ovat mukana järjestämässä TAJUn tapahtumia. Talkoolaisena voi toimia esimerkiksi lasten näytösten lipunmyyjänä, jumppatapahtuman kahvinkeittäjänä tai vaikka tapahtuman vastuuhenkilönä.

Tiimit
Seuramme toimintaa kehittämässä ovat tiimit. Tiimit ovat vuonna 2019: aikuisliikunnan tiimi Aili ja lastenliikunnan tiimi Lali. Tiimit kehittävät toimintaa ja järjestävät tapahtumia.

Johtokunta

Seuran toimintaa johtaa johtokunta. Johtokunnan jäsenet valitaan seuran syyskokouksessa pe 8.11.2019.