TAJUn lasten ryhmät alkoivat 18.1., aikuisten jumpat ja perheliikunta edelleen tauolla

15.1.2021

Tampereen Jumppatiimi TAJU ry tiedottaa 15.1.2021, päivitetty 8.2.2021





Lasten ryhmät alkaa 18.1., aikuisten jumpat ja perheliikunta edelleen tauolla ainakin 7.3. asti

Noudatamme TAJUssa viranomaisten suosituksia mm. kokoontumisrajoituksiin liittyen. Tällä hetkellä harrastustoiminta on sallittua vain alle 20-vuotiaille korkeintaan kymmenen henkilön ryhmissä. Tämän vuoksi voimme aloittaa alle 20-vuotiaiden lasten ja nuorten ryhmät maanantaista 18.1. alkaen. Sen sijaan aikuisten tunnit ja perheliikunta on edelleen tauolla ainakin 7.3. asti. Aloitamme aikuisten ja perheiden liikunnat mahdollisimman pian sen jälkeen kun kokoontumisrajoitukset ja muut ohjeistukset sen sallivat ja Tampereen kaupungin sisäliikuntatilat (koulujen ja päiväkotien salit) on taas käytettävissä myös aikuisten liikuntaan.





Lasten ja nuorten ryhmissä noudatetaan seuraavia ohjeita, jotta harrastaminen on mahdollisimman turvallista:

  • Olemme rajanneet ryhmien osallistujamääriä: ohjaaja(t) mukaan laskettu(i)na ryhmäkoko on korkeintaan 10 henkilöä.
  • Tulethan seuramme tunnille ainoastaan täysin terveenä.
  • Huolehdi käsihygieniasta. Pese kädet vähintään ennen jumppaa ja jumpan jälkeen. Lastenryhmiin osallistuvien lasten vanhemmat huolehtivat lasten hyvästä käsihygieniasta. Jos yskit tai aivastat, tee se kyynärtaipeeseen, hihaan tai paperiliinaan. Käsidesiä on saatavilla jumpalle mentäessä.
  • Pue jumppavaatteet ja täytä juomapullo jo kotona.
  • Pidä turvavälit ja vältä tarpeetonta pukuhuoneiden käyttöä. Älä mene pukuhuoneeseen, jos turvavälejä (2 m) ei ole mahdollista säilyttää. Samaa pukuhuonetta käyttää kerrallaan vain yhden jumpan osallistujat. Tule tunnille vasta sen alkaessa. Jumpan alkua ei odoteta sisätiloissa, vaan koulun pihalla. Poistuthan pikimmiten tunnin päättyessä.
  • Saatto- ja noutotilanteet hoidetaan ripeästi ja perheestä vain yksi henkilö toimii saattajana. Saattotilanteissa aikuiset käyttävät kasvomaskia sisätiloissa. Lapsen saattaja ei voi jäädä sisälle odottamaan jumpan ajaksi. Saattaja ei voi jäädä saliin edes ensimmäisellä jumppakerralla. Kouluikäisten lasten saattajat eivät voi mennä sisätiloihin.
  • Jos olet ollut ulkomailla, ethän tule / tuo lasta jumpalle 10 vuorokauden aikana kotimaahan paluun jälkeen.
  • Ohjeistamme ohjaajamme toimimaan saleilla yhteisen turvallisuuden varmistamiseksi.
  • Haluamme mahdollistaa harrastamisen mahdollisimman monelle lapselle. Olemme jakaneet osan lasten ryhmistä kahteen ryhmään voimassa olevien kokoontumisrajoitusten vuoksi. Tästä johtuen joidenkin ryhmien aikatauluihin on tullut pieniä muutoksia. Näistä on oltu yhteydessä ilmoittautuneisiin.
  • Jokaisen lasten ryhmään tutustujan tulee ilmoittautua etukäteen Jäsentiedossa, tällä hetkellä tutustuminen ei ole mahdollista ilman ennakkoilmoittautumista.



Jokaisella jumpparilla, jumpparin vanhemmalla ja seuratoimijalla on vastuu noudattaa näitä ohjeita. Haluamme mahdollistaa mahdollisimman turvalliset jumpat jumppareillemme ja työpaikan ohjaajillemme. Yhdessä toimimalla vastuullisesti mahdollistamme lasten ja nuorten jumppakauden jatkumisen.



Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia, ja päivitämme ohjeistuksia tarvittaessa. Tartuntatautitapauksessa mahdollisesti altistuneiden henkilöiden kontaktointi ja selvitystyön vastuu on paikallisella tartuntatautiviranomaisilla. Viranomaisten pyynnöstä seura antaa selvityksen mahdollisista altistuneista sekä heidän yhteystietonsa viranomaisten käyttöön.





Aikuisten kevätkauden 2021 kausikortin, kuuden kerran kortin ja perheliikkujan aikuisten jumppakortin maksaminen liikuntaseteleillä TAJUn toimistolle

Aikuisten kevätkauden, kuuden kerran -kortin tai perheliikkujan aikuisten jumppakortin maksaminen liikuntaseteillä onnistuu TAJUn toimistolla arkisin klo 10-16 (Kuntokatu 17, 3. krs). Soitathan (040 5963 488) ennen seuran toimistolle tuloa varmistaaksesi seuran työntekijöille maksamismahdollisuuden ajankohdan. Ennen liikuntaedulla maksamista, muistathan maksaa TAJUn aikuisten jäsenmaksun tilisiirtona laskun mukaisilla tiedoilla.




Olemme lähettäneet yllä olevan tiedotteen kevätkaudelle 2021 ilmoittautuneille!





Toivottavasti pääsemme pian aloittamaan myös aikuis-/perheliikunnan!