Seurapaitapäivää vietetään tiistaina 29.9., sykkiikö sinulla TAJUsydän?

25.9.2020

Tiistaina 29.9. juhlistetaan Olympiakomitean, lajiliittojen, seurojen ja liikunnan aluejärjestöjen #Seurasydän-kampanjan kohokohdaksi noussutta seurapaitapäivää, ja me kutsumme teidät kaikki mukaan näyttämään seurarakkauttanne.

Tule mukaan viettämään seurapaitapäivää ja näytä oma seurasydämesi tiistaina 29.9. pukeutumalla töihin, kouluun ja muihin menoihin oman seuran pelipaitaan, jumppapaitaan, jumppatoppiin, verkkareihin tai fanipaitaan – tai muuten vaan sonnustautumaan seuran väreihin. Seurapaitapäivää on vietetty niin kouluissa, kotona, toimistoilla kuin etätoimistoillakin – eli siis ihan tavallisen arjen keskellä. Lue lisää syksyn Seurasydän-kampanjasta: https://www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/seurasydan/

Haasta mukaan myös ystävät, perhe, työyhteisö ja kaikki seurakaverit mukaan näyttämään, kuinka suuri ja moninainen #seurasydän suomalaisessa urheiluyhteisössä sykkii. 

Osallistu #seurapaitapäivään! Osallistuminen on helppoa!

  • kaiva kaapista rakkaan seuran paita, jumppatoppi ja pue ne päälle tai pukeudu TAJUn väreihin, siniseen ja vihreään tiistaina 29.9.
  • nappaa kuva itsestäsi
  • postaa kuva someen tunnisteilla TAJUsydän #TAJUtontamenoa #seurapaitapäivä #liityseuraan.
  • voit myös tägätä Tampereen Jumppatiimin Facebook-sivun tai Instagram-tilin julkaisuusi!