Kiitos OP Tampereelle Hyvä työ -lahjoituksesta!

28.6.2024

Tampereen Jumppatiimi TAJU ry perustaa TAJUstipendirahaston OP Tampereen Hyvä Työ -lahjoituksen ja Tampereen Jumppatiimin Uskollisuuden Killan tukemana

Tampereen Jumppatiimi on iloinen voidessaan ilmoittaa perustavansa uuden stipendirahaston, TAJUstipendirahaston, OP Tampereen Hyvä Työ -lahjoituksen ja Tampereen Jumppatiimin Uskollisuuden Killan joulunäytöksessä 2023 glögi- ja piparitarjoilun yhteydessä kerättyjen vapaaehtoisten maksujen tukemana.

 

1500 euron Hyvä työ -lahjoitus OP Tampereelta

"Seuramme sai OP Tampereelta 1500 euron suuruisen lahjoituksen, jonka käytämme seurallemme uuden toimintatavan rakentamiseen: vähävaraisten perheiden ja syrjäytymisriskissä olevien lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksien parantamiseen. Olemme kiitollisia lahjoituksesta OP Tampereelle", kiittää puheenjohtaja Juulia Pihlaja.

 

TAJUstipendirahasto tukee liikunnasta kiinnostuneita lapsia ja nuoria

TAJUstipendirahaston tarkoituksena on tukea alle 18-vuotiaita lapsia ja nuoria, jotka tarvitsevat apua liikuntaharrastustensa rahoittamiseen. Stipendirahasto tarjoaa taloudellista tukea lapsille ja nuorille, jotka haluavat liikkua ja osallistua liikuntaharrastuksiin.

 

Lahjoitus tuo iloa ja hyötyä vähävaraisille

OP Tampereen lahjoitus käytetään Tampereen Jumppatiimin kautta hyvään, vastuulliseen ja ennen kaikkea iloa tuottavaan tarkoitukseen. Erityisesti se hyödyttää niitä lapsia ja nuoria, joille liikuntaharrastus ei muuten ole mahdollista. Arvomme ovat ilo liikkua, kivaa yhdessä ja lähellä kotia. Saamamme lahjoitus menee näiden arvojen mukaiseen toimintaan tuomaan liikunnan iloa vähävaraisille lapsille, nuorille ja perheille lähellä heidän kotiaan.

 

TAJUstipendi: kokonainen kausimaksu hyvitetään

TAJUstipendin avulla stipendin saajaa tuetaan hyvittämällä hänen kokonainen kausimaksunsa. Harrastuksen tarjoaman hetkellisen ilon lisäksi lahjoituksen avulla voidaan luoda myös pidempiaikaista hyvää. Tavoitteenamme on tukea kahden peräkkäisen kauden verran lapsen, nuoren ja perheen innostusta liikkumiseen ja kokea onnistumisen iloa. Samalla liikuntaharrastus voi antaa tärkeitä kokemuksia yhdenvertaisuudesta ja jopa vaikuttaa positiivisesti lapsen minäkuvaan.

 

Stipendillä voi kattaa seuraavia asioita:

  • Lasten ja nuorten tai perheliikunnan kausimaksut
  • Nuorten jumppakortin hankinta

TAJUstipendi on haettavissa Tampereen Jumppatiimin nettisivujen sähköisellä lomakkeella samaan aikaan syyskauden ilmoittautumisen kanssa 28.6.2024 alkaen. Hakemus syyskaudelle 2024 tulee tehdä ennen syyskauden alkua, torstaihin 22.8.2024 klo 12.00 mennessä. TAJUn syyskausi alkaa 26.8.2024.

Lisätietoja:

Yhteyshenkilö:

Marika Uusi-Illikainen, info@tampereenjumppatiimi.net,  040 596 3488.