Kevätkausi alkaa maanantaina 7.2.!!

4.2.2022

Nyt on SUPERUUTISIA, sillä kevätkausi alkaa ensi maanantaina 7.2. viimein myös aikuisten ja perheliikunnan osalta! Pääsemme jälleen liikkumaan sisällä normaalin aikataulun mukaisesti.

Ilmainen kokeiluviikko on 7.2.-13.2.2022. Muistathan, että perheliikunnan tunneille tulee ilmoittautua ennen kokeilukertaa.

Katso aikataulut ja ilmoittaudu mukaan! Lisäksi pidämme muutaman ulkojumpan tarjonnassa, aikataulu päivitetään nettisivuille! Myös lasten tunneilla on vielä tilaa ja ilmoittautuminen käynnissä!

TAJUn tunneilla on edelleen voimassa jo tutuksi tulleet koronaohjeet. Voit lukea ne nettisivuiltamme: https://www.tampereenjumppatiimi.net/tajun-koronaohjeistus/ Koronapassia ei kysytä tunneilla eikä kävijämäärärajoituksia ole.


Johtokunta päätti aikuisten ja perheliikunnan kausimaksuista, koska kevätkausi jää suunniteltua lyhyemmäksi. Kevätkausi päättyy suunnitellusti 1.5.2022. 

Kevään kausimaksut aikuiset ja perheliikkujat (7.2.-1.5.):

Aikuiset 65 € (+ 10 € jäsenmaksu). 
Koko perhe liikkuu -ryhmät 62 € (+ jäsenmaksut 1 lapsi 8 € ja 1 aikuinen 10 €).
Aikuinen-lapsi -ryhmät 52 € (+ jäsenmaksut 1 lapsi 8 € ja 1 aikuinen 10 €).
Kekkeet 1 krt viikossa 40 € (+ jäsenmaksu 10 €) ja 2 krt viikossa 50 € (+ jäsenmaksu 10 €).

Koronatilanteen takia tänä keväänä ei ole tulossa alennushintoja talviloman jälkeen. Kannattaa siis ilmoittautua mukaan ja lähteä jumpille jo nyt alennetulla hinnalla!
 

Jumppamaksujen hyvitykset ja laskujen korjaukset

Korjatut laskut lähetetään aikuisten ja perheliikuntaan ilmoittautuneille sähköpostitse alkuviikon aikana. Laskun eräpäivä on 13.2.

Jos olet ehtinyt maksaa jo perheliikunnan kevään kausimaksun, ilmoita viim. 13.2. mennessä tilinumerosi info@tampereenjumppatiimi.net, niin palautamme ylimääräisen osuuden. Liikuntaeduilla maksettuja kausimaksuja emme voi hyvittää. Aikuisten jo maksettuja kausimaksuja emme valitettavasti pysty palauttamaan, sillä aikuisille on ollut tarjolla ulkojumppia sekä videojumppia.
 

Ilmoittautumisen peruutus

Jos kokeiluviikon jälkeen et halua jatkaa jumpassa, peruuta ilmoittautuminen info@tampereenjumppatiimi.net viimeistään sunnuntaina 13.2. klo 23.59, niin peruutus on maksuton. Jos peruutus tapahtuu 14.2.-27.2., niin perimme puolet kausimaksusta. Jäsenmaksuja ei palauteta. Emme palauta kausimaksuja 27.2.2022 jälkeen tehdyistä peruutuksista, vaan lasku tulee maksaa kokonaisuudessaan.

Tue TAJUn toimintaa ilmaiseksi 

Koronatilanteen taloudelliset vaikutukset ovat seurallemme merkittävät. Niinpä toivomme, että käyttäisit muutaman minuutin aikaasi TAJUn toiminnan tukemiseksi.

1.TAJU on ehdolla Säästöpankin Hyviä tekoja -kampanjassa, jossa Säästöpankki lahjoittaa osan voittovaroistaan seurojen ja yhdistysten toimintaan. Käythän äänestämässä TAJUa viim. 28.3.2022 mennessä: https://hyviatekoja.saastopankki.fi/tampere/ 

2.Rekisteröi Plussa-korttisi TAJUn kannattajaksi. Plussa-etusi ja -pisteesi kertyvät normaalisti ja samalla sponsoroit seuraamme! Tämä ei maksa sinulle mitään. Kaikki ostoksesi K-Citymarket Turtolassa auttavat tukemaan TAJUn toimintaa. Ohje Plussa-kortin rekisteröintiin TAJUn kannattakasi: https://www.tampereenjumppatiimi.net/yhteistyokumppanit/k-plussa/ (Tämä vie vain muutaman minuutin)