Katso kevään aikataulut ja isot muutokset kevätkaudelle

2.12.2022

Isoja ja positiivisia muutoksia luvassa kevätkaudelle. TAJU ottaa käyttöön uuden ilmoittautumisjärjestelmän sekä sähköisen jumppakortin helpottamaan niin jumppareiden, ohjaajien kuin toimistonkin arkea. 

Tämän lisäksi johtokunta on päättänyt ottaa Jumppaturva-tapaturmavakuutuksen eli kevätkaudella kaikilla TAJUn jumppareilla on tapaturmavakuutus TAJUn tunneilla.

Näiden muutosten sekä kohonneiden salivuoromaksujen vuoksi syyskokous päätti nostaa TAJUn jäsenmaksuja. Vuonna 2023 lasten (alle 18 v.) jäsenmaksu on 15 € ja aikuisten (yli 18 v.) jäsenmaksu on 20 €. Jäsenmaksu maksetaan kerran kalenterivuodessa.

Kevätkauden aikataulut

Ilmoittautumisaikataulu:

  • ke 7.12.  klo 12.00 alkaen syksyllä mukana olleet jumpparit 
  • ma 12.12. uudet jumpparit 

Huomioittehan, että kaikkien syksyllä mukana olevien jumppareiden tulee ilmoittautua kevätkaudelle erikseen! Kevätkausi alkaa maanantaina 9.1. ja päättyy 30.4.2023. Ilmainen tutustumisviikko on 9.-15.1.

Uusi ilmoittautumisjärjestelmä

Jumppiin ilmoittautuminen tapahtuu myClub-ilmoittautumisjärjestelmässä. Käy luomassa järjestelmässä TAJUn jäsentili ja myClub-tunnus jo nyt, jotta olet valmiina ilmoittautumaan 7.12. (syksyn jumpparit) tai 12.12. (uudet jumpparit). Jäsentilin ja myClub-tunnuksen luonnin jälkeen ilmoittautuminen onnistuu parilla painalluksella!

Katso ohjevideo jäsentilin ja myClub-tunnuksen luontiin tästä⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Puhelimeen on mahdollista ladata MyClub-sovellus, joka helpottaa liikunnallisen arjen hallintaa: koko perheen kaikki harrastustiedot löytyvät samasta paikasta, vaikka seuroja olisi useita.

Sovelluksesta löydät jumppien aikataulut, sähköisen jumppakortin, tarkistat ja maksat laskut, selailet seuran tiedotteita ja seuraat omaa aktiivisuutta. Jäsentietojen päivitys onnistuu myös kätevästi.

Sähköinen jumppakortti

Otamme käyttöön tammikuusta alkaen sähköisen jumppakortin aikuisten jumpilla! Emme käytä enää fyysisiä kausitarroja tai jumppakortteja. Sinun ei tarvitse myöskään tulostaa maksutositteita jumpalle. Sähköinen kortti riittää!

Sähköinen jumppakorttisi (qr-koodi) löytyy myClub-sovelluksesta tai taju.myclub.fi. Voit myös tulostaa sen paperisena.

Katso lyhyt ohjevideo sähköisen jumppakortin käytöstä:

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Sähköinen jumppakortti luetaan aina jokaisen tunnin aluksi, joten ota qr-koodi esiin tullessasi jumppasaliin.

Maksettu kausimaksu rekisteröityy järjestelmään ja jumppakortti näyttää vihreää, jolloin pääset jumpalle.

Jumppaturva-tapaturmavakuutus

TAJUn jäsenet on vakuutettu seuran puolesta Jumppaturva-tapaturmavakuutuksella kevätkaudella 1.1.2023 alkaen. Tapaturmavakuutus on voimassa kaikilla TAJUn tunneilla. 

Jumppaturva on harrastejumppareiden tapaturmavakuutus. Vakuutus korvaa esim. ryhmäliikuntatunneilla, lasten tunneilla ja näytöksissä sattuneet tapaturmat kotimaassa. Vakuutuksessa ei ole omavastuuta eikä ikärajoja. Tapaturmavakuutus on voimassa, kun jäsenmaksu on maksettu.