Haemme toiminnanjohtajan sijaista

12.6.2021

Tampereen Jumppatiimi TAJU ry on tamperelainen 2000 jäsenen harrasteliikuntaseura ja Tähtiseura. Järjestämme liikuntaa kaikenikäisille eri puolilla Tamperetta. 

Haemme toiminnanjohtajan sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa 1.8.2021 ja päättyy aikaisintaan kesällä 2022.

Toiminnanjohtajan työnkuva on laaja, monipuolinen ja vaihteleva. Työnkuvaan kuuluu seuran arjen pyörittäminen, jäsenten, vapaaehtoisten ja ohjaajien neuvominen ja asiakaspalvelu (puhelut, sähköpostit, jäsenrekisteri), seuran talouden ja hallinnon hoitaminen (palkkojen laskeminen ja maksaminen, laskut, budjetti, tilinpäätös, vuosikokouspaperit, hankkeet, tilastot, raportointi jne.), esihenkilötehtävät (rekrytointi, perehdytys, palkka- ja työtodistukset, sijaisjärjestelyt), markkinointia ja viestintää, tapahtumien järjestämistä ja koordinointia, yhteistyötä eri tahojen kanssa, seuran edustamista ja aikuisliikunnan suunnittelua ja koordinointia. Toiminnanjohtaja johtaa seuraa yhdessä johtokunnan kanssa. Toiminnanjohtaja toimii liikunnanohjaajan ja tuntiohjaajien esimiehenä. Toiminnanjohtaja saattaa sijaistaa jumppia tarpeen tullen, muutama jumpanohjaus viikossa voi olla mahdollista. 


Edellytämme sinulta:

  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • organisointitaitoja ja johtamiskykyä
  • valmiutta työskennellä paineen alla nopeastikin muuttuvissa tilanteissa
  • yhdistystoiminnan ja/tai liikunta-alan hyvää tuntemusta
  • sujuvaa tietotekniikan käyttöä

Lisäksi arvostamme aiempaa esimieskokemusta sekä kokemusta yhdistystoiminnasta, taloushallinnosta, markkinoinnista, viestinnästä ja tapahtumien järjestämisestä.


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan suuren tamperelaisen harrasteliikuntaseuran arkeen ja tulevaisuuteen, tilaisuuden työskennellä erilaisten ihmisten ja organisaatioiden kanssa sekä työympäristön Kauppi Sports Centerissä.


Työaika on 37,5 tuntia viikossa. Työaika sijoittuu pääosin päiväaikaan, mutta sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä. Oma auto on lähes välttämätön.


Palkka määräytyy Urheilujärjestöjen TES:n vaativuustaso C:n mukaan.

Tehtävään valitun tulee esittää lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikostaustaote. Luottotiedot tarkistetaan ennen työsuhteen alkua. 


Hakemukset ja cv:t lähetetään 24.6.2021 mennessä puheenjohtaja@tampereenjumppatiimi.net.

Haastattelut pidetään 6.7. ja 7.7. Kauppi Sports Centerissä (Kuntokatu 17).

Lisätietoja hakuprosessiin liittyen:
Juulia Pihlaja
puheenjohtaja
Tampereen Jumppatiimi TAJU ry
puheenjohtaja@tampereenjumppatiimi.net
Puhelimitse: ti 22.6. klo 16-19, 040 5357318


Lisätietoja työtehtäviin liittyen:
Marika Uusi-Illikainen
toiminnanjohtaja
Tampereen Jumppatiimi TAJU ry
info@tampereenjumppatiimi.net
040 596 3488

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.